Finaste <3

Jag är som lyckligast när jag får vara i dina armar, du är det bästa som hänt mig <3 

Helgen

Hellu! Gick ju ut i fredags o hade det jätte roligt så dit kommer jag säkert gå fler gånger! Hur mysigt som helst vare där! Provade på mjöd också o det va inte sådär jätte gott. Lisa sa att det smakade som öl fast mycket starkare o ja det gjorde verkligen det o jag gillar inte ens öl så det va ingen höjdare! Men om man gillar öl så äre säkert jätte gott! I alla fall så va vi väl där till ett typ o sen åkte jag hem till Lisa o sov där. 
 
Sen på lördagen gick jag på bio med Ellinor. Vi såg resident evil o den va bra. Trodde att den skulle vara bättre dock, men helt klart sevärd! Seen efter bion mötte jag upp min pojkvän o hans familj som hade varit på en restaurang o firat Roberts pappa, så åkte jag hem till dom o sov över där tills idag. 
 
Riktig mysig helg o här kommer lite bilder. Puss! 
 
Jag o Lisa när vi va på väg hem till henneJag o Ellinor på bion 

Utgång!!

Yeees, ikväll ska jag till en vikingabar tillsammans med Lisa. Lite annorlunda sådär, men ska bli riktigt roligt! Hon har varit där förut o tyckte det va jätte kul så får hoppas att jag tycker samma sak! :) Jag ska dricka mjöd också som dom drack på vikingatiden så jag känner mig som en riktig viking hehe! Såhär ser jag ut idag i alla fall. Hörs tomorrow! Ha en bra fredag everyvone! 
 
 

Nya skor!

Hellu gott folk! Ja idag har jag varit med min käre pojkvän i stan o köpt skor bland annat. Behövdes veeeerkligen kan jag säga så det känns huuur skönt som helst! Här kommer dom! 
 

Snygg!

Gick in på Nelly.com precis för att kolla på jackor så hittade jag denna, tyckte den va rätt läcker. Skulle vara kul med någon färgglad färg faktiskt, är rätt "dyster" av mig när det gäller färger, blir oftast vitt, brunt eller svart när jag köper kläder. Men jag vet inte, den va inte direkt billig hehe 1395 kr plus frakt på det... 

Känner mig för jävla snygg just nu!


Nu kör vi!


Shopping!

Jaaa nu har jag äntligen köpt nya träningskläder, så nu blir det att sätta igång med träningen igen! Känner mig mer taggad på att börja igen nu när jag har lite roligare kläder att sätta på mig. Knäppt men så äre! Köpte även ett par jeans förresten, behövdes :)


Mumma!


Mobilblogg

Ja får väl mobilblogga istället då, försökte föra över bilder från mobilen till datorn men det gick inte, vet inte varför det blir så här ibland, irriterande! Menmen, idag har jag i alla fall klippt mig o slingat håret. Klippte lugg o mittbena o gjorde blonda slingor. Blev jätte nöjd så det känns bra! Sedan köpte jag ansiktsmask o ansiktsscrub plus en ansiktskräm. Bilder kommer här, puss!


Mina naglar

Jaa så här blev resultatet dåra. Blev väl inte jätte bra, lite ojämnt o sådär men är gaaanska nöjd ändå faktiskt :) Framförallt så trodde jag att det skulle gå sämst att måla högerhanden, men det gick bra. Blev inte sämre än den här handen så det va skönt! 
 

Nu så!

Jaa, nu jäklar har jag köpt dekorationsnagellack o grejer! Så nu ska jag sätta igång att göra fina mönster på mina naglar! Kanske lägger upp nån bild här sen om de blir tillräckligt bra hehe. Hörs! 
 

Goodnight!

Nu tänkte jag nog sova, hörs väl imorgon igen. Godnatt, sov så gott! 
 

Like this :)

 

Fina naglar

Tycker det är så fint att dekorera sina naglar med pärlor, glitter o olika färger. Skulle själv vilja kunna göra det, tror nästan att jag ska börja faktiskt, skulle vara kul att testa i alla fall o se hur det blir (:
 
Kolla, äre inte fint? 
 


Resten av bilderna från Öland

Skrev ju för ett tag sen att jag skulle lägga upp resten av bilderna från Öland men det har jag inte gjort så tänkte ta o göra det nu. Here ya go! 
 
Jaaa, gick till ranchern o spelade golf. Dock gick det inte sådär jätte bra för mig, men lite kul vare allt! 

Va tänkt att vi skulle till Hornsjön o picknicka, dock hittade vi aldrig dit men det här stället funkade också! 

Fin utsikt vare också! 

Myste även med min älskling en massa när han va nere, det bästa som finns! You make me happy <3 

Vi åkte även till en pizzeria som Helena hade tipsat om där de hade en jättegod pizza med parmaskinka, honung o getost på. Ja, den va faktiskt väldigt god. Va riktigt gott med honung på pizzan! 

Såhär såg jag ut på personalfesten :) 

Från personalfesten. 

O såhär såg jag ut när jag jobbade. 

Angående jobbet!

Ja skrev ju att jag hade fått jobb sist o det är på Stockholmsmässan. Kommer vara där under mässor o jobba i olika fastfood restauranger. Känns riktigt kul o ser verkligen fram emot det här! Så nu vet ni det. Puss så länge! 

Börjar hända saker nu!

Ja nu börjar det äntligen hända lite saker i vårat badrum så just nu ser det ut så här!
Kommer bli så fint när de är färdiga sen! :) 

Utgång!

Hellu alla goa o glada människor! Va ska ni göra denna fredagsvkväll? Själv ska jag ut, va ett tag sen jag va ute nu såå det ska bli kuuuul! Har fått jobb också, men kan berätta mer om det sen. Känns riktigt bra i alla fall, så känner mig väldigt glad just nu :) Hörs väl imorgon igen. Ha en bra fredag, pussar! 
 
Facelook for tonight



Nu äre dags!

Ja nu är jag på väg för att provjobba då. Känner mig lite smått nervös men det kommer säkert gå bra. Önska mig lycka till hihi :)

Såhär ser jag ut idag också, puss!


Love this song :)

 

Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv.

 

Vill så gärna färga håret!

Ååååh va jag är sugen på att färga o klippa mitt hår, vet dock inte riktigt vilken hårfärg jag vill ha.. Eller jag vet att jag vill bli ljusare än va jag är o få en mer jämn färg i håret, nu är det ljusare där uppe o mörkare nere på mitt hår. Har kollat runt lite på hårfärger på nätet o hittar lite fina, lägger upp några här så kanske ni kan hjälpa mig att välja hihi. Puss! 
 





Ja, detta är dom jag har hittat än så länge. Men jag vet inte, ska kolla runt lite till tror jag hehe. 

Onsdag

Hej på er! Tänkte bara berätta lite om va som hänt sen sist jag skrev, när det nu va? I ondsdags? Eller la ju upp en bild på Ben n' Jerrys i förrigår men den räknas inte. 
 
I alla fall så har jag varit med min pojkvän hela helgen, firade ju hans lillasyster i fredags o kladdkakan blev good! Sen i lördags åkte jag o min pojkvän hem till min far för att fira min bror med släkten på pappas sida. Trevligt vare o vi åt nån chokladmousse tårta som va jätte god men mastig så man orkade ju inte äta så mycket hehe. Vi åt även middag där o sen åkte vi hem till Roberts mamma igen. Sen på söndagen åkte jag o Robert iväg på en liten shoppingtur. Hittade jätte fina underkläder på New Yorker, brukar nästan aldrig hitta några men så tipsade en kompis mig om New Yorker o dom hade jäääätte fina så där tänker jag absolut handla underkläder hädan efter! 
 
Ja sen på måndagen åkte jag till min förra skola med några klasskamrater. Va konstigt det känns att säga förra skolan, har inte riktigt vant mig vid att inte gå i skolan än haha. Men det va jätte mysigt att få träffa alla lärare igen, har saknat dom. O få träffa några av mina gamla klasskamrater igen, dom flesta har man inte sett sen studenten så det va ruuuligt! 
 
I tisdags gjorde jag inte så mycket, va hemma o latade mig typ o sen idag har jag varit på en gruppintervju på Stockholmsmässan. Det kändes som det gick bra så får väl hoppas att det gjorde det. Imorgon ska jag ju provjobba på ett café också, spännande! Men nu tänkte jag avsluta detta inlägg så ni orkar läsa allt också.
 
Herrå! 

Bra start på dagen! :)


Shhh!

Hej alla Thereses läsare!

Det är hennes pojkvän som skriver, och jag tänkte såhär!
Idag är det vår 11 månadersdag, och hon har inte ens nämnt nått här ( :'c ) menmen... så därför gör JAG det!
Och hon vet inget... tror jag! :D

Hihih

Älskade Therese, jag kommer inte ihåg hur många gånger jag sagt att jag älskar dig, men det lär du få höra några gånger igen, för det gör jag verkligen!
Du är en sån underbar tjej, på alla sätt o vis, jag älskar de gånger vi är med varandra och hittar på en massa bus, jag älskar de gånger när vi bara är med varandra och jag tittar på dig och möts av ditt leende och jag älskar alla de gånger jag får vakna brevid dig och krypa ihop i din famn, du är den bästa!
Det hoppas jag att du vid det här laget redan har förstått, eftersom du är den enda jag vill ha!

Du är den underbaraste tjej jag någonsin mött, och precis som du sa, så ser jag fram emot framtiden med dig!
<3
Jag älskar dig Therese Lindberg!
 

Glad tjej!

Hellu gott folk! Allt bra med er? Själv är det bara bra o idag har jag varit på två anställningsintervjuer. Båda är caféer o ska provjobba på det ena nästa torsdag så det känns riktigt braaa! :D Dom andra skulle höra av sig på fredag. Men det känns kul, börjar hända lite saker nu hihi. O imorgon ska jag jobba på mammas jobb då det fattas personal så det ska bli skoj! Sen åker jag direkt hem till min älskling o bakar en kladdkaka tills hans lillasysters födelsedag på fredag o tillbringar kvällen där så får väl se om vi hörs något imorgon. Annars skriver jag på lördag eller nåt. Pussis! 

Fikamys med Ronja o Linn :)


Dagens look







Today

Hej på er! Vill börja med att säga att filmen som jag o mamma såg igår var jätte bra!! Så den tycker jag att ni också får ta o se, "the hunger games" hette den! 
 
Sen kan jag berätta lite om idag. Idag träffade jag Ronja som jag heller inte har träffat sen studenten haha så det var riktigt roligt! Vi var i Farsta bland annat o köpte lite saker till Ronjas katt, sedan åkte vi hem till henne en sväng o sedan vidare till stan där vi strosade omkring. Vi ville så gärna åka trambåt, men tyvärr blev det inte så då Ronja insåg att hon inte hade råd så det får bli en annan gång helt enkelt! Imorgon blir det fika med Ronja o Linn en sväng också, myyyys :) 
 
Juste, mina solglasögon gick sönder också hehe... Vi fick skjuts av Ronjas bror ner till stationen efter vi hade varit hos henne så ser vi att tåget står på stationen så vi springer o så ramlar mina solglasögon ner från mitt huvud o går sönder. Lite tråkigt, gillade de väldigt mycket menmen, får väl köpa nya :) Här kommer lite bilder i alla fall. Herrå! 
 
 
 

Såhär ser mina solglasögon ut nu hehe.. 

Vi satt i Kungsträdgården ett tag också o åt o fick en flock med fåglar runt omkring oss eftersom vi kastade mat till dom hehe. Först var det bara två, sen helt plötsligt var det säkert tio. 

Ronja som inte vill vara med på kort. 



O såhär såg jag ut idag. 

Gårdagen

Tjatja! Var ju meningen att vi skulle till Sommar igår, men när vi väl kommer dit så säger vakten att mitt leg har gått ut så dom kunde inte släppa in mig... Kändes såklart lite surt när jag var ganska taggad på att dra ut också, men Lisa och Hannah gick inte heller in då, så vi gick till Sergel för att kolla på någon nattbio fast det gick inga bra. Eller jag ville se Expendables 2 men det ville inte dom så vi stod utanför biografen o typ pratade o flamsade så hade det trevligt ändå, trots att det inte riktigt blev som vi hade tänkt. Men va roligt att träffa dom i alla fall, har inte träffat dom sen studenten liksom! Ja sen åkte jag hem till Lisa o vi fick skjuts också, jätte skönt! Fick träffa hennes urgulliga kattunge, huuuuur söt som helst! Han är bara 10 veckor gammal o jätte busig, vill leka med allt o alla. Så fort man rörde sig typ så hoppade han på en haha. När vi låg i sängen imorse så rörde vi på oss så hoppade han på täcket o började bita i det haha, jätte söt! Försökte ta bilder på honom också men va rätt svårt då han va så busig, men fick lite bra bilder i alla fall så tänkte lägga upp dom nu, o sen kan jag lägga upp en bild från Alex födelsedag när han öppnar sina presenter också. Det va en datamus han fick av mig o Robert förresten hehe! :)
 
Haha, såg att mamma syns där i bakgrunden också o kikar fram:P 


Vi lär nog inte höras något mer idag så vi hörs väl kanske imorgon igen! Nu ska jag o mamma ha en myskväll o äta crêpes med nutella på o kolla på "Hunger Games", riktig myssöndag hihi :) Puss! 

Shopping!

Hellu gott folk! Idag har jag varit o shoppat med min käre mor, blev en del kläder faktiskt så det känns bra! Snart ska jag bege sig in till stan också för att möta Lisa, vi ska gå till Sommar o sitta o dricka o prata, ska bli mysigt! Har aldrig varit där så det ska bli skoj! Här kommer bild på mina kläder o på en sjukt god brownie vi åt inne i gallerian med vaniljglass till! Supergott! :D Blev mobilbilder då min kamera är urladdad.. Tog med den för att fota när Alex fyllde år (min bror) o så tänkte jag inte på att batteriet nästan var urladdat så hann ta två kort när han öppnar sina presenter hehe... Får se ifall jag lägger upp nån här, men det får bli imorgon i såna fall! Nu ska jag börja röra mig! Ha en bra lördagskväll, hörs tomorrow. Puss!