Hanoi

När vi kom tillbaka till Hanoi så va det min födelsedag så Robert tog med mig ut till en jätte fin restaurang :)
Dom som jobbade där visste även att det va min födelsedag då Robert hade sagt det såå vid efterrätten kom all personal in med den här tallriken o sjöng "happy birthday", så fint :D
Vår sista dag i Hanoi besökte vi den här bron som tydligen är någon känd bro. Kommer inte ihåg va den heter dock menmen. Va kul att se i alla fall o gick över den o va något tempel på andra sidan :)
Va ganska dåligt väder o rätt kallt sista dan menmen, köpte ett par jeans så blev jag varm igen :)
En jätteful sköldpadda
Sen vare dags att säga hejdå till Vietnam o hej till Sverige o vi flög buisness class på vägen hem hihi. Va riktigt härligt! :)
 

Hoi An

Här hade vi bosatt oss på tåget som skulle ta oss ner till Da Nang där vi sedan fick ta en taxi ifrån till vårat hotell. 17 timmar tillbringade vi på det här tåget, skulle egentligen "bara" ha tagit 15 men blev lite försenat. 
Tillslut kom vi i alla fall fram till Hoi An o vi skulle bara ha stannat där 3 dagar egentligen men båda vi blev helt förälskade i staden så vi valde att stanna där 6 dagar istället :)
Här gick jag med på att bära korgarna o Robert fotade mig. Dock köpte vi aldrig något från henne utan gick därifrån o hon blev jätte arg o följde efter oss en bit o ropade "buy" "buy" hela tiden haha :P
Älskade alla lampor dom satte upp varje kväll o massa rökelser hade dom också. Luktar ju så otroligt gott! :) 
Gick inte att missa ödlorna som vandrade omkring. Dom va överallt
Passade på att förlänga mina ögonfransar där också då det är så billigt, så här är en före bild... 
O en efterbild! ;)
Hihi städpersonalen hade skrivit "sweet love" på våran säng, jätte gulligt! :) 
Väskan o klänningen är från Hoi An :)
En padda såg vi :) 
Uppleva storm fick vi göra också. Kändes lite läskigt just då då den va gaaanska kraftig ;) men nu så här i efterhand känns det lite coolt haha 
Inga människor kom till skada dock som tur va o det va mest träd som hade fallit. Några tak hade dock gått sönder också o typ alla sladdar hängde ner då dom sitter fast i träden liksom. 
Översvämning blev det också
Sen vare dags att ta flyget tillbaka till Hanoi för tåget ville vi inte åka med igen haha. 
 

Ha Long Bay

Efter Hanoi åkte vi ut till Ha Long Bay o bosatte oss på den här båten en natt :) 
Utsikten från rummet ;)
O rummet
Vi fick gå in i en grotta som sägs ha blivit till utav en drakmamma o dens bebis. Va cooolt! :)
Såg en fjäril också som jag va tvungen att fota :)
Detta va tydligen drakens svans 
Vi såg en apa på vägen tillbaka, va lite kul 
Dom gjorde så häftiga saker utav grönsaker o så. Vill också kunna! Denna va gjord utav en morot
Åkte till en pärlfarm också för att se hur dom tillverkade pärlhalsband o så
O tydligen så släpper dom ner massa musslor sådär som på bilden ovan o låter dom ligga i vattnet 6 månader innan dom tar upp dom igen och om man har tur har dom pärlor i sina skal då
Här är en pärla från en mussla, dock va den inte tillräckligt fin tydligen..
Sen åkte vi ut till en ö där vi bodde i en bungalow en natt, sjuukt mysigt vare! O såg aaaas stora maneter på vägen dit!
Bungalon :) 
Rummet
 Utsikten :)
Va sjuukt många krabbor på den stranden, rörde sig hela tiden. Lite roligt haha.
Hihi älskar dig så mycket min bästaste <3
Paddlade kajak hihi, det va rooolig
När vår lilla tur va över o vi skulle åka tillbaka med båten fick vi en liten matlagningskurs på båten där vi fick lära oss att göra vårrullar. Jag ääälskar vårrullar så va jätte roligt! 
Robert testade också :)
 

Hanoi

Okej, nu tänker jag lägga upp alla Vietnam bilder här. Lägger nog dom i fyra olika inlägg tänkte jag då det är så många. Vår resa såg ju ut som så att vi började i Hanoi, sedan tog vi oss till Ha Long Bay, sedan Hoi An o sedan Hanoi igen så lägger inläggen i den ordningen. Såå njuuut nu när ni äntligen får se dom haha :P 
 
Vårat första hotell :)
Hon ville att vi skulle fota henna för att sedan köpa frukt. Vi gick på det denna gång men sedan aktade vi oss för dom.. Dock blev deras intresse senare att jag skulle bära den o Robert skulle fota mig för att vi sedan skulle köpa frukt utav dom :P 
Vi hade badkar mitt i rummet på vårt hotellrum haha, va lite mysigt faktiskt :) 
Dom hade sladdarna upphängda istället för under jorden som vi har så ja man såg ju dom överallt. 
Fick välkomstdrink på hotellet, den va goooood! 
Hittade ett café med suuupergoda chokladmilkshakes! 
Firade vår 2-års dag på en fin restaurang. Jag blev dock magsjuk på kvällen.. 
O Robert va så söt som sprödde ut rosblad i sängen när jag va lite sjuker hihi. 
 

Sick and I hate it!

Hej på er! Har inte skrivit på en vecka nu, jag vet... Dock har det inte hänt så mycket den här veckan ändåå. Gick hem från jobbet i onsdags då jag inte mådde nå bra, tog tempen när jag kom hem o då hade jag 38 graders feber! Tjohej! Seen har jag varit sjuk sen dess o inte kunnat jobba, "jätte" kuuul. Men ja va ska man göra liksom. Har legat i soffan o kollat på How I Met Your Mother på netflix. Började kolla om från början för ett tag sen o har hunnit kolla från säsong 2 till säsong 4 nu under tiden jag varit sjuk haha. Dock börjar jag tröttna lite på att bara ligga i soffan nu så hoppas på att bli frisk snart! Min älskling har varit med mig hela helgen i alla fall så det har varit supermysigt! Min bästis <3 Hoppas inte han blir smittad nu bara, är ju lite svårt att hålla sig ifrån att pussas eller vara nära varandra liksom. 

Mina kläder som jag har beställt har kommit också men har inte orkat åka o hämta dom. Vill haa dom nuuu o se hur dom sitter!!! Menmen, har roat mig med att kolla runt lite på nyårsklänningar o nån fin klänning jag kan ha på jul också. Det är ju faktiskt bara 1 månad kvar till julafton nu, supermys! o nu på söndag är det ju 1:a advent :D 

Den här funderar jag att ha på jul :)
 

Kläääder

Detta är vad jag har beställt från nätet. Nu äre bara att hoppas på att allting passar också :P men jeansen är väl dom jag är säkrast på då jag har likadana fast i mörkblå men som tyvärr har slitits så det har gått hål på låren, men dom är så otroligt sköna o sitter så bra så va tvungen att beställa ett par nya :)
 
 

Rensning av garderob + helgen

Gokväll! Tog mig i kragen förut o rensade min garderob. Välbehövligt kan jag säga, såg ut som en katastrof där inne så nu äre så rent o fint där igen! :) Det går ju så fort o känns så fruktansvärt skönt när man väl gör det så varför ska det vara så svårt att göra det? Har tänkt på att rensa garderoben i typ 3 veckors tid haha o nu tog jag mig tid för det liksom menmen.. Samma sak äre när jag ska storstäda rummet, tänker på det i några veckors tid innan jag väl sätter igång, konstigt.. Men bättre sent än aldrig, right? 
 
Beställde även lite kläder från nätet idag också som jag kan visa i nästa inlägg. Ska även berätta om helgen, men det skulle jag ju kunna berätta lite kort om nu. 
Har umgåtts med min fina hela helgen o i fredags umgicks vi med Helena o Tobias. Supermysigt va det! Åt middag på cafeet efter stängningstid o sen åkte vi hem till Robert där vi kollade på Vietnam bilder, drack, åt godis o pratade. Jätte härligt! I lördags blev jag firad utav släkten på pappas sida o mycket fint fick jag! Halsband, pengar, brosch som min farmor fick av sin farmor, som hennes farmor hade fått av sin farmor osvosv så den hade en historia bakom sig. Tycker sånt är roligt o skulle vara lite intressant att forska på den o se hur långt bak den egentligen går ;) I alla fall så blev det tårta o kakor också, sen övningskörde jag med Mats på kvällen o har börjat komma ut på vägarna nu så det är kuuuul. Känns körkortet inte lika långt bort längre. Sen blev det att åka in till stan för att möta upp Robert o några av hans kompisar där vi satt o drack lite drinkar. Mysigt vare! I söndags åkte jag o Robert på två lägenhetsvisningar o dom va fina. Eller den ena va vi inte ens inne o kollade i då det va så lång kö för att ens komma in i lägenheten såå den hoppade vi över. Har ändå hittat en lägenhet som vi verkligen vill ha, dock är det lägenhetsvisning nu på söndag så den ska vi gå o kika pååå :) 
Jaaa så nu vet ni va jag har haft för mig i helgen, har varit en riktigt mysig helg. Hoppas ni också har haft det! 




Systemet!

Då har man varit på systemet för första gången sen man fyllde 20, känns härligt haha!



Lite shopping

Va inne på kicks idag efter gymmet o köpte lite saker. Gympasset gick förövrigt jätte bra, riktigt härligt vare! o detta va det jag köpte! :)
 
Sminkväska, mascara, nagelfil o nagellack
 
 

Tåårta o presenter!

Hej på er! I lördags så kom Kim, Lisa, Ludvig o Mats hit för att fira mig o Robert hihi eftersom vi har fyllt år o såå. Va jätte trevligt o hade bakat en gräddtårta som blev så häär.


Good va den o det här fick vi utav dom. Fick biobiljetten utav Kim o Lisa o upplevelsen utav mamma o Mats. Är jätte nöjd med allt! :D



Såå nu blir det att gå på bio o baka polkagrisar hehe, känns roligt! :)

Handla

Nu ska jag bege mig till mataffären o handla lite som behövs hem o detta står på min inköpslista ;)


har klätt på mig ordentligt då jag har börjat frysa så mycket nu o det är inte ens minusgrader än...


ääääälskar min halsduk btw, så otroligt mysig. Den kommer jag bo i nu under vintern!

Pluggdags!

Gokväll på er! Allt bra? Själv är det bara bra o har precis krypit ner i sängen med två tända ljus bredvid mig o tänkte plugga lite teori. Häärligt!

Juste jag o min käre far har även varit i Kungens Kurva idag o strosat omkring, va jätte mysigt! Va inne på IKEA bland annat o inne på Cervera o så o har kikat omkring lite på saker till min o Roberts lägenhet hihi, finns massa fint :) Fick även presentkort på Cervera utav min far idag, jätte gulligt! så nu får jag o Robert åka dit tillsammans nån dag o kolla va vi hittar för fint, så mysigt :)

Så här mysigt har jag det just nu också.



Kärlek <3

Hihi, jaa skrev ju att jag hade en rolig sak att berätta i mitt senaste inlägg o det är.. *trumvirvel* att jag o Robert ska flytta ihop! :D Vi har pratat om det ganska länge men har alltid varit svävande men för några veckor bestämde vi oss verkligen o det känns så rätt. Jag vill inte vara ifrån honom nå mer, vill vara nära honom hela tiden så åååh det ska bli så underbart! Få inreda vår lägenhet o köpa massa saker till vår lägenhet. Hihih åååh så roligt! Vi budade även på en lägenhet idag haha, dock gick den över det vi hade tänkt att kunna ge för den så då hoppade vi av men fin va den! Dock kommer det ju flera o på söndag ska vi på visning för en annan. Känns så sjukt kul, han e min pojkvän, själsfrände o min bästa vän <3 
 
Här är en av dom första bilderna vi tog tillsammans, hade bara varit tillsammans en eller två veckor tror jag? o nu har vi varit tillsammans i 2 år! Shit va tiden har gått fort, men det går ju fort när man har kul o det har jag verkligen haft. Har alltid roligt med dig, du är så underbar på alla sätt o vis. Älskar hur knäppa vi är, hur knäppa saker vi kan hitta på o alla konstiga smeknamn vi har på varandra. Älskar dig lika mycket som jag älskar oss tillsammans. Tillsammans är vi ett, tillsammans är vi bäst. Känns som att vi på nåt sätt har känt varandra hela livet, kändes så redan första dan jag träffade dig, Gick så lätt att prata med dig, allting gick så lätt o allting kändes så rätt. Allting känns rätt. Det har känts rätt från första dan vi träffades o jag är så glad att vi hittade varann. Du är bäst, världens underbaraste o jag ser verkligen fram emot framtiden med dig! <3 
 

Helgen

Halloj! Har fått klagomål från Fanny o Linn för att jag uppdaterar så dåligt så nu får jag väl ta o uppdatera då så dom har något att göra där uppe i Sundsvall! Ja dom har flyttat till Sundsvall då dom har fått jobb där, flyttade i söndags *snyft*. Kommer sakna eeeer! Men jag o Lisa har pratat om o åka upp nån helg o hälsa på sådesåå ;)

Ja o jag har ju sovit hos Lisa i helgen, super mysigt har det varit! Vi får ta o träffas lite oftare tycker jag! :) i alla fall så va vi ju på bio o filmen va heelt okej. Ingen jag kan tänka mig att se igen, men den va cool i 3D, dock lite snurrig så jag blev lite yr haha. Sen i söndags så åkte vi båt. Hennes bror o några av hans kompisar skulle dyka nämligen så då skulle vi vakta båten så länge men det va kul. Pratade en massa o åt godis haha. Har även fått en del kläder o skor som hon ville bli av med så dom måste jag visa nån dag, allt satt as bra så är suuper nöjd! Jag har även fått mina kläder som jag har beställt btw o dom satt också jätte bra så det känns braaaa!

ska försöka uppdatera lite oftare, I promise! men hörs lite senare, har en rolig sak att berätta hihi :)



Lisa fick köra båten hihi

Bio med Lizza! :D

Hellu, ikväll blire bio med Liiisa. Gravity heter den som vi ska see. Ska bli ruuuuligt, länge sen vi sågs nu så har haft en del att prata oom kan man säga :)