Todays look

Hej på er! Nu ska jag snart röra mig mot robert. Vi ska ha parmiddag med två andra. Myssöndag! :) Så här ser jag ut, berättar om helgen sen. Hänt en rolig sak som jag berättar om sen. Hörs kanske senare ikväll. Ha en bra söndag, hej så länge! 
 

Kattvakt

Gokväll. Skrev ju för ett tag sen att jag kanske skulle va kattvakt den här helgen o så blev det. Åt två nakenkatter. Tycker dom är så fina hihi :) 
 

Roar mig innan jobbet

Godmorgon! Ligger här i sängen o roar mig med att ta egobilder innan det är dags att åka till jobbet. Kulikul.


Yeah yeah wow wow

Åååh sitter o lyssnar på 90-tals låtar på spotify, massa minnen dyker upp. Jag är ju liksom född på 90-talet :) O såå kom den här låten upp, är en av dom jag lyssnade sönder på när jag va yngre o som jag fortfarande inte har tröttnat på. Så det får faktiskt bli dagens låt, bara för att jag fortfarande tycker att den är bra. 
 

Pooowerwalk!

Nu är jag hemkommen från jobbet o har satt på mig träningskläderna för att ta en powerwalk på 7 km. Jäklar va jag har kommit igång bra nu, så härligt! Så här glad blir man :) 

Time to go

Godmorgon på er! Nu ska jag alldeles strax röra mig mot jobbet o solglasögonen är på! Är ju så himla fint väder ute, hoppas det är varmt också ;) Hörs later! 

Work time!

Halloj! Nu ska jag snart börja röra mig mot jobbet, vilket bajsväder det är ute.. Inte kul, eller har det slutat regna nu? Sitter o kollar ut men ser inte riktigt. Men jaaa det verkar som det, eller så duggar det bara lite ute. Va tvungen att gå fram till fönstret o kolla haha. Men då blev jag lite gladare i alla fall, skulle blivit ännu gladare om solen tittade fram menmen. Nu måste jag röra mig i alla fall, sen efter jobbet blir det att gymma tillsammans med Robert. Hääärligt! Och så sover han här sen :) Så här ser jag ut idag i alla fall, hörs kanske ikväll. 

Dagens låt :D


Fransk manikyr

Hellu, suttit o målat mina naglar så här på kvällskvisten. Så här blev dom, inte världsbäst men får duga. Ska nog skaffa klisterlappar sen som hjälp så dom blir jämna o fina :)

Joggat ute

Helluuu, har precis kommit hem från en joggingrunda ute! Va första gången för i år o oj så sköönt det va! O vilket härligt väder det är ute idag också, man blir ju så glad! :) 
 
Min träningsoutfit:
 

Powerwalk

Hellu, vilket underbart väder det är ute! Va o tog en powerwalk med min käre mor förut på 7 km. Riktigt härligt vare, ska verkligen ta o göra det mer. Är så härligt att bara släppa alla tankar o alla bekymmer o känna hur musiken dunkar i öronen medan solen ligger på en. Underbart är vare är! 
 

IBS

Hallå! Nu sitter jag här nyduschad o fräsch efter ett träningspass på gymmet. Blev inget långt träningspass då jag mådde så jäkla illa, va så illamående. Kan bli det ibland pga. min mage. Har alltid haft en problem mage o kommer alltid ha det. Fick veta att jag har "IBS (irritable bowl syndrome- irriterad tjocktarm)" när jag va hos en magdoktor för två år sedan o gjorde massa olika tester för att jag hade så mycket problem med magen. Då hade jag ingen aning om vare va o nästan ingen annan heller. Magkatarr, laktosintolerans o glutenallergi vet ju typ alla vare är. Men nu börjar allt fler veta det här o det står att det är en av världens vanligaste sjukdomar o det är oftast tjejer som får det. I alla fall så tar jag medicin o såå som hjälper lite, men det går i vågor det där. Ibland känns den hur bra som helst o ibland så är allting bara fel o den mår jätte dåligt o jag också då. Men träningen hjälper att hålla magen bra, så måste verkligen komma igång att börja träna mer o lägga om min kost också. Tycker det är jobbigt att skriva det här, men kände bara att få skriva av mig om det här. Har tänkt göra det förut också men aldrig kommit dit. Vet bara hur jobbigt jag tyckte det va att berätta för min pojkvän om det här för första gången haha. Men nu vet ni i alla fall om min mage. Hörs kanske later! 

Wooork!

Nu åker jag till jobbet o efter blire att gymma. Sweet!


Skoor

Hola! Vet att jag inte har skrivit på två dagar nu, men har varit med min pojkvän. Mysigt värre! :) Nu är jag hemma i alla fall o kikar runt på lite skor, behöver ett par vårskor känner jag nu. Börjar bli lite varmt att springa runt i mina vinterskor nu. Tyckte dom här va lite läckra i alla fall, kostar bara 99 kr också. Perfect ju! 
 

Ska jag eller ska jag inte?

Ååh, är sugen på att färga mitt hår rött igen. Hade det förut o då såg det ut som på bilden ovan.  Åååh vill verkligen, men jag vet inte. Beslutsångest på hög nivå, som vanligt i mitt liv. Är man våg så är man.
 
Funderar på nån av dom här färgerna i såna fall men jag veeet inte. Aaaah! Skulle vara tacksam ifall Fanny, Linn o Robert kunde hjälpa mig lite, som jag vet läser min blogg. Va tycker niii? O ni andra som läser får också gärna hjälpa till! :)
 

Myskläder och musikdunk

Gokväll gott folk! Ligger just nu i sängen med myskläderna på o datorn framför mig o dunkar musik, ja så här ser jag ut. 


Har även unnat mig en chai latte nu på kvällskvisten i min fina "Therese" mugg, mysigt värre! 

Äggmacka

Min frukost. Äggmacka är såååå himla gott! Älskar det :D 


Tassimo

Hihi, min mamma fick en tassimo maskin när hon fyllde år av sin pojkvän. Det är exakt en sån Robert också har så nu kan jag även dricka chai latte o annat gott här. Perfekt ju! :D 


 
 
 

Gooodnatt!

Nu tänkte jag snart sova, jobb väntas även imorgon. Men vi hörs väl imorgon igen, sov så gott! Bjuder på lite bilder som jag tog med min webcam för ett tag sen som ni kan få kolla påå hehe.
 

Så underbara!

Haha alltså ååh, kan inte någon vara snäll o ge mig grumpy cat. Den är ju så underbart söt hahaha, vill ha den! 

Eller varför inte en perser, dom är också underbara haha. Ingen av dom här katterna är världens sötaste men dom är charmiga på något sätt. Nakenkatter är ju inte heller jätte söta, men dom är också charmiga. Jag gillar sånt. Fulsöta saker typ. Såå när jag väl skaffar en katt vill jag nog ha en perser eller en nakenkatt. Grumpy cat är ju ganska svår att få haha :P 
 

Ang. katterna

Har ju glömt bort att berätta, men vi blev aldrig kattvakt. Det kanske ni har förstått också, men Ronja va tvungen att ställa in sin resa så det va ju lite tråkigt. Dock kommer jag va kattvakt 26-28 april istället då hon skulle på kryssning dåå så det ska bli skoj :D sååå nu vet ni deeet ;) 

Gulligt :)

Hihi, dom gav ut en ros till alla på jobbet idag för att dom tyckte vi hade jobbat så bra idag. Jätte gulligt juuu, men fick två haha då en kille gav sin till mig för att han skulle vidare till ett annat jobb tyyp o inte visste va han skulle lägga den där, men det gjorde ju inte mig något. Rosor är så fina :) 
 
Seeen när min älskling kom hit i förrigår så fick jag ett litet paket av honom där det låg en jäääätte fin klocka. Älskar den så mycket! Ni vet ju att alla mina klockor har gått sönder så då åkte han o köpte en till mig. Så himla underbar, världens bästa! Blev jätte förvånad när jag såg ett paket ligga på min dator, han hade lagt dit det när jag inte såg haha. Har kollat på exakt såna klockor också i den färgen då jag tycker dom är så fina o det visste inte han om, så man kan väl säga att han känner mig rätt bra ;) 
 
 

Grattis käre mor!

Tårta al a Therese o Robert. Ja min mor fyller år idag så då passade jag o Robert på att baka en tårta till henne medan hon är på jobbet hihi :)


When everything's wrong, you make it right


Äppelmys


Myyys

Ligger just nu i sängen med myskläderna på o datorn vid mig. Mysimys. Träningspasset gick bra, han körde inte slut på oss totalt i alla fall men kommer ha en galen träningsvärk i benen imorgon känner jag. Dom känns som spaghetti o är fortfarande lite skakis i dom :P Men fler gånger med honom kommer det bli, man kunde dela på priset så då blire ju billigare också, asbra ju! Får se dock hur ofta jag kan, funderar kanske på varannan vecka i alla fall beroende på hur mycket pengar jag får den här månaden. Har ju en vietnamresa att spara till också ;) 

Nu kör vi!

Woopwoop! Nu ska jag o en kompis iväg o träna med en personlig tränare. Spännandespännande! Får se hur det går haha, kul ska det bli i alla fall :D Hörs senare! Ha en bra onsdag! 

Tröttis

En riktigt trött tjej ser ni på bilden, kanske syns. Har precis kollat på en film, supernatural activity. Nån parodi på alla paranormal activity filmerna. Helt okej va den men ingen jag tänker se igen, trodde den skulle vara mycket roligare menmen. 


Maten va goood förresten, så där kommer jag lätt handla mat fler gånger. Känns härligt med en restaurang precis vid huset typ. Nicenice!

Tänkte i alla fall sova nu, så säger Godnatt. Hörs säkert imorgon för då är jag ledig också. Sov så gott! :)


Detta ska bli spännande!


Handla mat

Nu ska jag alldeles strax bege mig till en ny restaurang som har öppnat nära mig för att köpa med mig lite mat. Måste ju se vare är för ställe hehe, hoppas på att det är god mat så man kan fortsätta köpa där när man är för lat för att laga egen ;) Tror jag har fått färg förresten, är ju ute större delen av dagarna då jag jobbar på förskola o solen har legat på bra idag så känner hur mina kinder bränns lite o är lite rööda. Men det känns braaaa, orkar inte va någon blekfis längre. Skönt med lite härligare väder igen, hoppas det fortsätter så! :) 

Nails

Passade på att måla mina naglar idag, måste testa den där pälsnagelgrejset snart också! Får bli nästa gång! :)

Så trååååkigt :(

Buhuuu, min klocka gick sönder idaaag på jobbet. Jätte tråkigt, den va ju så fin :( O så va det den enda fungerande klockan jag hade, mina andra två har också gått sönder. Kanske inte borde ha klockor haha. Nejmen jätte tråkigt, själva armbandet på klockan gick upp, vilket den har gjort några gånger förut också men då har jag lyckats laga den igen men nu hade pinnen som man fäster armbandet med försvunnit då den antagligen gick upp när jag va ute o så när jag skulle byta om för att gå hem så for den i golvet o hade massa sprickor när jag tog upp den igen så nu funkar den inte alls längre :( Får väl helt enkelt köpa en ny så småningom, om jag vågar ha nån mer klocka :P 

Helgen

Helluuuu, tänkte berätta lite om helgen. Har ju som sagt varit med min pojkvän o hans lillasyster hela helgen. Otroligt mysigt har det varit! I fredags gottade vi oss med film o godis o sen på lördagen meckade Robert med sin bil så då satt jag o solade, va ju så härligt väder då! Kan man inte säga om dom två senaste dagarna.. Uschusch, kan ju inte hålla på att snöa nu liksom! Jaja, hjälpte Elin med att sätta upp hennes studsmatta i lördags också. Blev bra tillslut, va så jäkla svårt att fästa själva madrassen men med Roberts hjälp gick det haha. Sen åkte vi hem till Roberts mamma en sväng också o hämtade en jacka som hon hade köpt i London när hon o Roberts syster Alicia va där under påsklovet. Fick ett roligt pälsnagellack typ också som hon hade köpt där. Jätte gulligt ju, men jaaa är en fluffig sak som gör att det ska bli som päls på naglarna på något sätt. Ska bli spännande att testa, man blir ju nyfiken :) Sen åkte vi hem till Robert o fick bli pizza till middag, gottigt! Sen blev det även film den kvällen o sen på söndagen åkte vi hem till Roberts pappa o åt middag där med dom när dom kom hem, gott vare! Härlig helg hare varit o helgen som kommer nu blire massa jobb. Är även kattvakt från ons-sön åt Ronjas två nakenkatter hihi så dom ska vi ha hos Robert. Måste få honom att bli lika förälskad i dom som jag är. Så underbart mysiga är dom så det ska bli kul. Så kommer bosätta mig hos Robert ons-sön eller till måndag lär det säkert bli, men bor där rätt mycket ändåå så haha. Älskar att vara med honom, vi har alltid så roligt ihop. Vi är lika knäppa båda två haha så vi passar ju rätt bra ihop ;) Firade även 1 år och 6 månader i fredags, tiden går fort när man har roligt :) Han är den absolut finaste människan jag vet, min prins <3 
 
Här kommer lite bilder från helgen, hörs kanske senare. Hej så länge.

Tåååårta!

Tårta kom in här i personalrummet nu också. Namnam!!


Lunchrast

Sitter just nu på jobbet o har rast, härligthärligt. Helgen har varit jätte mysig med robbies o hans lillasyster Elin. Kan berätta mer om den när jag kommer hem :)

Ps. Shit va less man blir på det här vädret, snöade ju idag och igår o blåser jätte kalla vindar, uschfyoblä! Kan det bara inte få bli varmt snart? :(


Myskväll

Är med min pojkvän o hans lillasyster Elin. Vi är barnvakt åt henne i helgen så har en lite myskväll med godis o film nu. Mysmys <3 såhär ser jag ut idag också.


Gårdagens shopping


Jobbsökande tjej


Vet att jag är galet snygg, speciellt på dom två sista bilderna ;) Sitter hemma hos min älskling helt ensam medan han jobbar så duktigt. Tänkte passa på att söka lite jobb då jag bara kommer jobba på förskolan fram till juni, är även uppehåll på mässan i sommar så då kommer jag inte ha nånting, därför letar jag lite sommarjobb just nu o även heltids arbeten också då det är det jag helst vill ha. Hoppashoppas jag hittar något. Håll tummarna för mig! 
Juste, va o shoppade med min käre mor igår, fick med mig en del hem så kanske kan ta lite kort senare o lägga upp här hihi. Hej så länge :) 

New


Påskhelgen

Hej på eer! Har ju varit påsk i helgen o den har spenderats med min fina <3 vi va hos hans pappa i lördags o åt lite middag o så fick man ett påskägg också, så gulligt :) sen igår va vi hos min mamma o åt lite middag med en påsktårta till efterrätt som min käre mor hade gjort. Jätte fin va den o god också hehe. Jaa mysig helg har det varit o mycket godis har man ätit men va o gymmade en sväng idag i alla fall. Riktigt jäkla skönt vare! Juste, jag o Robert va o shoppade lite igår också innan vi åkte till min mor o med mig hem fick jag en jätte fin typ tröja/jacka. Hade en liknande förut som tyvärr försvann på böda i somras som min rumskompis kompis hade råkat få med sig hem så den befinner sig i Göteborg just nu haha o My som min rumskompis heter sa att hon skulle ta med sig den upp när hon kommer upp hit o hälsar på men det vet jag inte när det blir så blev så glad när jag hittade den här för har saknat den som jag hade innan. Jaja mycket babbel blev det nu, här kommer lite bilder från helgen. Tröjan kommer upp sen också.