Creme brulee

Helluuuu, åt creme brulee förut samtidigt som let's dance gick på tvn o oj så gott det va! Jätte gott verkligen, muuums! Blev ju även Markoolio som vann, stort grattis till honom! Har knappt kollat på let's dance men både han o Oscar va ju jätte duktiga, kunde inte alls avgöra vem jag tyckte va bäst o skiljde ju bara med en ½ procent också så det va ju ingenting haha! 
 
Den goda creme bruleen

Lite småshopping

Halloj, vilket underbart väder det är ute! Jätte härligt, man blir så glad :D Har varit o shoppat lite idag i alla fall, såg att dom hade billiga gardiner på jysk som va jätte fina då min mamma har köpt likadana haha. Så va tvungen att åka dit idag o köpa dom o passade även på att gå in på kicks en snabbis o detta va vad jag fick med mig därifrån :) 
 

En ansiktsmask o hårinpackning.
 
Fick ingen bra bild på gardinerna men dom är lila o jätte fina, passar bra till min matta som jag köpte förut (:

Want everything

Åååååh alltså det finns så mycket jag vill köpa just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen haha! Vill köpa smink, nagellack, kläder, väska, hatt, skor, massa lukta-gott-produkter, doftljus, sminkbord etc etc. Men jag får väl köpa lite smått nu o lite mer nästa månad osv. Får väl tänka va jag behöver mest just nu av allt jag vill ha o köpa det så länge :P Här är lite av alla saker jag vill ha i alla fall. 
 
 
 
 

Purple

Målat mina naglar igen nu när jag ändå är ledig i några dagar. Så här blev dom denna gång :)

Yeeeeah

Nu börjar vi min lediga dag med ett joggingpass ute. Yeeah!


Min favoritlåt just nu <3

 

Helgen

Hejsan, kom på att jag inte har lagt ut bilder än på sakerna jag köpte när jag va o shoppade med mor min. Kan passa på att berätta lite va jag har haft för mig i helgen också. Har mest jobbat, jobbade både lördag o söndag. Dock fick jag sluta tidigt på söndagen då det regnade så då mötte jag upp Robert, Tobias o Sofia på Grönan. Blev min första gång där för i år, har faktiskt inte varit där sen 2011 så hade inte åkt den nya trä berg-och-dalbanan innan så den va jag tvungen att testa o den va rätt rolig faktiskt. Tycker att den har sett jätte tråkig ut när jag sett den på håll men ja den va kul ;) Seeeen va vi även tvungna att testa eclipse, den nya frittfall fast med slänggungor. Kändes stört att kolla ner på fritt fall när man åkte den men den va rolig, lite snurrig blev man allt men jag har ganska lätt för att bli illamående också så. Rolig dag vare där i alla fall trots att det regnade, va helt genomblöt när man gick därifrån haha. Sen har jag varit med min finaste tills igår, super mysigt som vanligt <3 
 
Här kommer bilder på det jag köpte, ha det bra så länge. 
Söt mus som min älskling vann till mig på Grönan <3

Grön honungsmelon

Sitter o äter grön honungsmelon, nyttigt o bra! :) 

Sola

Nu blire lägga sig på balkongen o sola! Tummen upp för det! :)


Gokväll

Gokväll bloggen! Har varit o shoppat med min kära mor idag. Fick med mig lite saker hem som jag kanske kan visa imorgon eller något. Har även varit o kollat på "west side story" med mina föredetta arbetskollegor o min mor o Mats. Va ju trots allt mamma som fixade in mig på förskolan :) teatern va bra i alla fall, otroligt bra! Är faktiskt väldigt kul att gå på teater. Så ja så har min fredag sett ut. Kom hem för en stund sedan o blir att kolla på ett avsnitt av "the 4400" innan jag sussar kudde. Så säger Godnatt nu för gaaalet trött är jag, kanske syns på bilden här nedanför också. Juste den vita tröjan jag har på bilden är en av dom sakerna jag köpte förresten (:


Fikamys med mor min <3


Pink and glitter

Målat mina naglar precis, dock behöver jag ta bort nagellacket imorgon igen då jag jobbar på lördag meen blir så mycket finare med lite färg på naglarna så kände att jag ville måla dom ändå :) 

Vad gör vi? Nu kör vi!

Wohoooo, orkade springa hela rundan nu när jag va ute o joggade :D har inte orkat springa hela på länge men idag gick det. Va riktigt jobbigt men jag lyckades i alla fall! Stolt är jag! :)


Always find a reason to smile


Goddag

Goddag goddag! Här sitter jag. Har jobbat idag, dock inte så länge då det knappt har varit nå folk. Behöver vara sol o 20 grader varmt för att folk ska vilja sitta ute o fika. Har fördrivit tiden med att kolla på tv-serien "the 4400'' i alla fall. Kollade på den när den gick på tv förut men slutade efter ett tag o eftersom jag inte har någon annan bra serie än vampire diaries att kolla på så tänkte jag att jag kunde återuppta tittandet på den and I like it :) Spännande är den. 
 

Samsung galaxy s4

Kan förlänga mitt abonnemang tidigast i juni så funderar på att skaffa denna då :) 
 


Bakat en kladdkaka till min älskling :)


Gumball 3000

Halloj! Haft en bra helg? Det har i alla fall jag haft :) Blev ju Danmark som vann eurivision i år, grattis till dom! Tyckte låten va helt okej, men har inte varit någon som jag har känt "WOW" för direkt. Igår jobbade jag i alla fall o sen åkte jag till stan o mötte upp min pojkvän o några för att kolla på alla snygga bilar som rullade förbi. Gumball 3000 pågår ju just nu så då körde dom förbi slottet o skulle vidare till Frihamnen för att ta båten över till Finland. Roligt vare att se alla bilar, är egentligen inte så biltokig men sportbilar är roliga haha. Här får ni lite bilder som Robert har tagit. Hörs senare! 
 
 
 

Laserdome!

Nu ska jag träffa Robert o några av hans kompisar för att spela laserdome. Woho, har bara kört det en gång innan o det va när jag va 7 så va ett tag sen kan man säga ;) kul ska det bli i alla fall o sen ska vi kolla på mello med bödakompisarna. Tror ni Sverige vinner då? Det tror dessvärre inte jag, tyckte inte låten va så himla bra. Finns bättre låtar som är med. Ha en bra lördag i alla fall för det ska jag ha! :)


My new hair color

Här får ni lite bilder på min nya hårfärg hihi :) 

Yeah!

Nu kör vi en joggingrunda ute!


Mys i Kungsträdgården :)


Nu äre dags!

Sådärja, nu beger jag mig mot frisören för att äntligen färga mitt hår rött. Jäklar va härligt! :D


Glassmys

Glassmys med min mor o Ludvig :)


Jogga

Nu kör vi ett joggingpass så här innan jobbet, sweet!


Filmtajm!

Med latte macchiaton i handen o myskläderna på tänkte jag nu sätta på en film. Tycker det är så himla mysigt att kolla på nån film innan man ska sova :) Blir "without a paddle" den här gången, nån komedi. Ha en bra onsdagkväll. Kramis.  


Melodifestivalen

Woho! Blir inte helt själv här enda tills Robert kommer, utan Tobias o Jessica kommer hit o kollar på melodifestivalen med mig. Vi ska melodifestivalsvaka med dom idag, på torsdag o på lördag :) aldrig kollat på alla tre omgångar förut, bara den sista så det ska bli kul. 
 

Ledig dag

God förmiddag! Skulle egentligen ha jobbat idag men blev inte så pga. att det regnar o så o jobbar ju på ett trädgårdscafé så vi är ganska beroende av hur vädret är. Dock ska jag dit på möte sen vid 17 o efter blire att åka hem till Robert. Mysimys <3 Dock blir jag själv där till typ efter nio då han är uppe i Piteå just nu med jobbet o kommer hem sent ikväll, meeen det ska nog gå bra ändå ;) 

Kill Bill

Blev aldrig att jag kollade på Minority Report igår då den va över två timmar lång, utan istället blev det Kill Bill. Har sett den förut men va sjukt längesen så kände för att kolla på den igen. Gillar Quentin Tarantinos filmer (: 
 

Monday

Gokväll! Ååh vilket härligt väder det har varit idag, fick sluta tidigt idag så åkte hem, satte på mig bikinin o la mig på balkongen o solade i 40 min. Riktigt härligt vare :) sen satte jag o min mor oss på balkongen o tog en liten fika. Mysigt värre! Vi ses faktiskt inte så jätte mycket längre. Jag är mycket med Robert, hon är mycket med Mats o båda jobbar o går oftast om varandra så när jag kommer hem är hon på jobbet o tvärtom. Därför kändes det extra mysigt nu när vi satt på balkongen o pratade. Fick prata ikapp lite om va som har hänt nu när vi inte har setts.


Myspysigt

Sådärja! Nu ligger jag här i sängen med latte macchiaton i handen o har precis valt en film att kolla på. Blir Minority Report med Tom Cruise så blir säkert bra. Skriver va jag tyckte om filmen sen :) 

Gokväll!

Hejsansvejsan! Nu sitter jag här efter en jobbdag o middag hos mammas pojkvän. Kim, Lisa o ludvig va där också så det va myyysigt :) Galet trött är jag, kan bero på att jag inte mår helt bra. Fortfarande förkyld o såå, har fått hosta också men halsontet o illamåendet är bättre så något positivt! Tänkte nog krypa ner i sängen snart med en latte macchiato i handen o en bra film att kolla på. Shit va härligt det lät, mysimys. Blir jobb hela veckan o stänger varenda dag så kan bli rätt långa dagar, får se till att sova riktigt mycket då. Får ju massa pengar i alla fall ;) 
 
Hörs kanske lite senare, ha en bra söndagskväll! 

Gotteligott

Gick till restaurangen vid mig o köpte mat. Är sjuk så orkade inte laga någon egen, täppt i näsan, ont i halsen o mår illa så förstår inte hur jag kan vara sugen på det här egentligen med tanke på att jag mår illa haha meeen det är jag ;) så så ser min kväll ut. Äta detta o kolla på alla vampire diaries avsnitt jag missat, härlig kväll ändå :) ha en bra lördag! Hörs kanske senare.


Pictures

Så här satt tröjan o sjalen :) 

 

Sweet!

Weeeehooo, nu har mitt paket äääntligen kommit från hm! :D


Torsdag

Hellu! Idag har jag varit ledig, superskönt! Lisa, Arne (Roberts moster med man) och Alicia (Roberts syster) kom förbi till mig o Robert förut o hälsade på idag så tog vi en liten fika. Jag o Robert hade nämligen bakat limemuffins med fläderblomsfrosting, goda blev dom :) Sen tog vi en promenad ner till sjön o nu ska jag o Robert snart äta lite mat innan vi ska iväg o kolla på bio. Blev bio igår också, då såg vi Warm bodies o idag ska vi se Oblivion. Den igår va jätte bra, rolig va den. Får hoppas att den vi ska se ikväll är lika bra, men det tror jag (: 
 
Här kommer lite bilder från dagen i alla fall, ha en bra torsdag. Hej så länge! 
 


Mot jobbet!

Godmorgon på er, nu ska jag alldeles strax röra mig mot jobbet o sedan blire bio med min älskling, beroende på hur sent jag slutar.. Men hoppas jag hinner gå, skulle vara kul :) dock blire bio imorgon också med honom haha o då kan jag gå för då är jag ledig. Vi har nämligen två biobiljetter var som vi fick av hans mamma i påskas som vi måste göra av med då dom går ut snart ;)

Nu måste jag börja röra mig i alla fall, ha en bra onsdag. Hej så länge! :)


Trötter

Nu är jag hemma o har precis lagt mig i sängen efter ett sjuuuukt långt arbetspass. Jobbat hela 12 timmar idag o det känns, speciellt i min fötter då man går o står hela tiden. Så nu ska jag sova för sjukt jäkla trött är jag! Godnatt på er, sov så gott :)


Mer shopping

Juste, jag  va även o shoppade förra helgen med mamma o detta va vad jag fick med mig hem. Blev dom skorna jag la upp här för ett tag sen o en blus :)
 


Massa mys

Hej på er, gick ju inge bra att uppdatera i helgen men oj så härlig den har varit. Grillade som sagt i fredags, sjukt gott vare. Sen satt vi o pratade o lyssnade på massa musik. Sen på lördagen vare ju planerat att gå ut men slutade med pyjamasparty istället. Shoppade på dagen, fick med mig två par shorts o två par jeans o ett mjukiset, häärligt! Sen blev det thaimat o pizza till middag o party med drinkar o spel på kvällen. Spelade vuxenpoäng, jag o Tobias va dom som fick minst poäng. Vi va minst vuxna alltså haha. Robert o Rickard va dom som fick mest tror jag så Robert är mer vuxen än mig ;) Sen på söndagen tog vi en fika i stan o vinkade sedan av Rickard på centralen när han tog bussen hem till Kalmar igen. Sen blev det en lugn kväll för mig o Robert, tog en liten tupplur på eftermiddagen. Kom ju inte i säng förrän typ halv sex på lördagen så man va ju ganska trött. Riktigt rolig helg hare varit i alla fall! :) 


Jobbajobbajoooobba

Blev att jobba idag så ska röra mig mot jobbet nu. Ska försöka uppdatera något i helgen men det brukar ju gå sådär. Ha en bra helg i allafall, hej så länge! :)


Godmorgon

Godmorgon people! Så här glad är jag idag, är ju fredag o grejer ;) Ikväll blire grillning med bödagänget, dom som jag o Robert lärde känna på Böda Camping alltså o imorgon blire utgång med dom. Härlig helg! Men först äre jobb som gälller, kanske.. Vet inte riktigt om jag ska jobba idag eller inte, skulle ringa vid 11 så får vi se, men om jag inte jobbar tänkte jag åka till frisören o färga mitt hår rött. Är dags för det nu känner jag :) Va konstig min hand såg ut på bilden ser jag nu, ser helt ledlös ut typ menmen. Ha en bra fredag, om jag inte jobbar hörs vi säkert senare. Annars får vi se när jag har tid att skriva. Ha en bra helg annars! 

Latte macchiato

Gjorde mig en latte macchiato så här på Kvällskvisten, namnam! :)


Bad update!

Halloj, min uppdatering är inte den bästa just nu men har faktiskt inte suttit så mycket vid datorn nu o bloggappen på mobilen funkar inte sådär jätte bra. Menmen va skrev jag om sist? Juste parmiddagen ja! Det va jätte mysigt, åt ciabatta med skagen till förrätt, fläskfilé med bacon till varmrätt o marängswiss till efterätt. Gottit vare. Jaa sen har jag jobbat lite grann o det va det jag tänkte berätta. Jag har nämligen fått sommarjobb på ett trädgårdscafé, jätte mysigt så det är kul! Va lite orolig ett tag att jag inte skulle få något, men det löste sig :) Sen till hösten vill jag gå en konditoriutbildning så har lite planer för framtiden, känns bra! Får hoppas att jag kommer in också. 

Va ju valborg igår, hade ni trevligt? Blev en lugn valborg för mig, va med pojkvännen o familjen, vi gick hem till mammas kompis Nettan o åt middag, pratade o lite så. Riktigt trevligt vare! 
 
Jaa, så nu vet ni lite va som har hänt, tänkte ladda upp lite bilder på katterna nu från när jag va kattvakt :) Vill verkligen ha nakenkatter! Dock fick jag inte Robert att bli lika förtjust i dom som jag är, han vill ha en med päls.