booowling!

Hellu! min morbror o hans fru, plus deras två barn kom upp hit från Malmö igår så då åkte vi o bowlade med dom o åt på O'learys. Riktigt mysigt vare! Här kommer bilder, puss! 


Shoppat

Jaa har varit o shoppat med min käre mor idag o tog en liten fika gjorde vi också, varsin vaniljmuffins blev det o shit va gooooda dom va. Helt sjukt goda! Fick med mig lite välbehövliga saker hem i alla fall så det va skönt :) Här får ni bilder, herrå! 
 
 

Mer julklappar :)

Fick även julklappar av min pojkvän o hans föräldrar :) 
Parfymen o bodylotionet fick jag av min käre pojkvän (även armbandet under), bäddsetet o halsbandet fick jag av Roberts mamma o hennes pojkvän o presentkortet av Roberts pappa o hans flickvän :) 
 
Är nöjd med alla mina julklappar o julafton i sig. Mysig dag o åt massa gott gjorde man också, känns som jag har gått upp 10 kg hähä.. Hoppas ni hade en mysig jul med era nära o kära :) 

Julafton

Här får nu lite bilder från julafton, tog inte så jätte många men några stycken i alla fall :) 


Så här vart pepparkakan efter att jag lagt på frosting hihi :) 

Aleex, fråga mig inte varför han har strumpor i munnen men ja.. 

Pappa


Juuulmat! 

Julgranskorv :) 

O mina julklappar från mor o far :D

GOD JUL! :D


Christmas nails

Målade mina naglar idag också, kändes lika bra så jag slipper göra det imorgon, då det tar ett tag liksom. Så här blev dom i alla fall! :)
 
 

Gotteligott!

Pappa o jag bakade ju idag o här har ni resultaten. Vi bakade en mjuk pepparkaka, chokladkulor med mandelmassa i, snöbollar o chokladkulor med whisky i (bläääää), som pappa o Alex får äta för dom tänker inte jag röra haha. Whisky är så vidrigt, luktar inte ens gott..
Juste, vi garnerade även julskinkan hihi, dock fick jag ingen bra bild på den o glömde ta på chokladkulorna med whisky i hähä..


Pepparkakan är inte riktigt klar än, ska va massa frosting på också. Namnaaam!
 

23:e december

Åhåååå imorgon äre julafton! Så himla mysigt hihi! Nu har jag bosatt mig hos min far, va med pojken min i fredags o sov över där tills igår, supermysigt som vanligt <3 sen igår kom pappa o hämtade mig o Alex (min broor) o så åkte vi o kollade på bio, nämligen James Bond. Den va riktigt bra, så den får ni också ta o se tycker jag, om ni gillar James Bond vill säga :) Vi klädde även granen igår hihi o idag tänkte jag o pappsen baka inför imorgon, Alex ville inte va med haha. Inte hans greeej. Uppdateringen kanske inte blir på topp nu, men ska försöka uppdatera så mycket jag kan i alla fall. Har ju mobilen också haha, dock blir det ju inte lika roligt att uppdatera från den, menmen. Alla julklappar är införskaffade nu också så dom ska vi väl lägga under granen idag, myysigt :D Så här fin blev julgranen, hörs sen. Ha en bra söndag så här innan julafton o glöm inte tända fjärde ljuset hihi.


 
 

Jobbajobba!

Nu på väg till jobbet. Dock inte mässan, den är slut för det här året o börjar i slutet av januari. Utan är på väg till mammas jobb, ska jobba där imorgon också så det är skönt, får jag lite pengaaar :) sen efter jobbet ska jag o Robert gymma tillsammans hihi, ska bli kuuul :D


New stuff

Shoppade lite idag också när jag egentligen borde köpa julklappar haha.. Jag som tänkte va i tid med det detta år, men det gick ju bra... Dock behöver jag bara köpa något till min far o pojkvän. Vet redan va jag ska köpa till dom också så det är skööönt! Hos mamma ska vi istället spela julklappsspelet där alla köper något för 50 kr, riktigt mysigt spel så det tänkte vi börja spela varje jul :) 
 
Detta köpte jag idag i alla fall! Jätte skönt med en ny plånbok, behövde jag verkligen! 

Brev från vem?

Hallå gott folk! Fick ett julkort idag, dock har jag ingen aning vem det är ifrån haha. Ser inte vare står, kolla själva, är jätte svårt att se. Står det Bell, Bull, Bill? O sen ett hjärta? Jaja, tack så mycket för julkortet i alla fall, vem det nu är ifrån. 

Sleeping time!

Jaa nu tänkte jag sova, har fixat lite mer på bloggen idag i alla fall men får inte till vissa saker. Som att till exempel ändra färg på texten i mina inläggsrubriker, går in där man ska göra det o klistrar in en ny kod men det händer inget. Den vill helt enkelt inte ändra färg, men min dator håller på att sega sig nu också så tänkte testa imorgon igen eller nåt. Godnatt i alla fall, sov så gott! :) 
 
Bara 6 dagar kvar till julafton nu också hihi, eller jaa 5 dagar. Klockan är ju faktiskt efter 12... Mysigt i alla fall, har haft extrema julkänslor sen början av december. Va längesen jag längtade såhär mycket faktiskt, va väl mer när man va mindre för att få öppna alla sina julklappar o kanske få en glimt av jultomten om man lyckades hålla sig vaken hela natten. Vilket jag försökte för att få se honom, dock lyckades jag ju aldrig haha. Men julen är en väldigt mysig högtid, att få äta massa gott, ha sin familj nära o få kolla på Kalle Anka hehe. Dock är ju den svarta dockan borta för att den ansågs som "rasistisk", fjantigt.. o pepparkaksgubbar anses också vara rasistiska nu haha. Vet inte om man ska skratta eller gråta, man undrar ju lite vart världen är på väg... 
 
Sova vare ju i alla fall så säger godnatt för en sista gång nu, godnatt! 
 
 

One direction

Har inte tyckt om one direction innan, har tänkt att dom ännu är ett pojkband som bara består av massa snygga killar som får alla småtjejer att smälta, vilket dom får också haha. Dock va väl westlife också ett sånt band o dom gillar jag :) Men smälter lite själv, i alla fall av den här låten som jag hörde på spotify nyss. Vem vet, kanske börjar gilla alla deras låtar sen ;) 
 

New naaails!

Jaaa, tyckte det va dags att måla mina naglar igen haha o jag är väldigt nöjd med dom faktiskt! :) 

Coffe

Gjorde mig en kopp kaffe med skummad mjölk i precis o det va gott, fast ska nog ta lite mindre kaffe o mer mjölk i nästa gång haha. Är inte så förtjust i kaffe egentligen, men så drack jag det med skummad mjölk i hos min pojkvän förra helgen. Han har nämligen skaffat en kaffemaskin hihi, där man även kan göra chailatte, muuuums! Men i alla fall så tyckte jag att det va rätt gott så testade att göra det nu också o gott vart det även den här gången, men blir nog lika gott som den jag drack hos honom om jag tar lite mindre kaffe nästa gång ;) 
 

Träniiing

Hellu på er! Allt bra med er? Själv är det bara bra, så jäkla stolt över dagens träningspass. Gick aaas braaaa! Jag orkade mycket mer än jag brukar så körde på som bara den o gick därifrån med ett leende på läpparna sen. Sköööönt! Sen köpte jag lite nya nagellack o ny mascara också på hemvägen. Va tänkt att jag bara skulle köpa ett svart nagellack då jag tänkte måla dom svarta på nyår, men hittade lite andra också hehe så blev fyra toalt! :) 
 

Goodnight people!

Neej, nu ska jag sluta nörda framför datorn o sussa kudde istället. Lyckades få mellanrum mellan inläggen o menyn i alla fall, samt flytta ner den. Går framåt åtminstone så det känns braaa! Skaffade även smileys hihi, blir trevligare då tycker jag. Hörs tomorrow, godnatt allihopa o sov så gott! 
 
Bjuder på en bild på mig o min käre pojkvän, där han har en sötistoffs som jag satte dit hihi. 
Saknar dig min snuttebjörn <3 

Ny desiiign!

Sådääär då har jag ääääntligen gjort en ny bloggdesign. Dock behöver mer fixas, bland annat att flytta kategorierna o det så dom inte sitter så tätt o sen få mellanrum mellan headern o inläggen o ändra texten i mina inlägg osvosv... Tänkte försöka fixa lite nu, men är ganska trött så skulle behöva gå o lägga mig snart haha. Jaja, får se hur mycket jag orkar göra nu, annars får jag väl ta det imorgon eller nåååt. Hej så länge! :) 

Hahahaa!


Nyårsnaglar

Kollade precis på hur jag kan måla mina naglar på nyår o tyckte dom här va rätt läckra hihi :D 

Sweeet (:

Fick den här chokladasken av min chef idag på jobbet för att jag hade jobbat så bra under den här mässan, värmde lite så då vart jag glader hihi. Tycker det är gulligt att de kommer fram och visar när man gjort ett bra jobb, det stärker ju en lite. I alla fall mig :) 

Kvällens look

Nu är jag på väg för att möta upp Lisa o sedan dra till vikingabaren, ruuligt! Så här ser jag ut, hörs väl tomorrow. Ha en bra lördag! :)


Nice kväll!

Nu är jag på väg hem från jobbet så ska äta något snabbt när jag kommer hem o byta kläder o så för att sedan dra till en Vikingabar med lisa. Myslördag! Dock jobbar jag imorgon så kan inte vara ute så jätte länge hehe.


Fikamys

Tog längre tid än jag trodde på arbetsförmedlingen så blev klar nu precis o eftersom min pojkvän inte har slutat än satte jag mig på ett fik istället där jag tog morotskaka (såklaaaart), tar nästan alltid det när jag fikar haha :P


Kallt!

-5 grader ute, så idag fick benvärmarna åka på. Mysigt. Nu på väg till arbetsförmedlingen för att sen julhandla lite innan jag möter upp pojkvännen :)


Just me

Här får ni lite egobilder på mig som jag tog nyss hehe. Så såhär ser jag ut idag :) 

My nails

Målat mina naglar idag, blev något simpelt bara. Min pojkvän är på väg hit nu också, myyspyys <3 

Glader!

Träningspasset gick as dåligt idag, kan bero på att jag inte mår helt bra. Är förkyld o skit. Men glad är jag ändå, för det va gaaaalet skönt att träna igen, va ett tag sen nu.


R.I.P <3

Idag va dagen då min mammas pojkvän va tvungen att avliva den här fina hunden pga. en hjärntumör. Han har funnits bland oss i ca 13 år, men nu är han på en bättre plats där han slipper lida. Må du vila i frid nu finaste Obelix <3

Besökt skolan

Besökte skolan med mina föredetta klasskamrater idag då det va öppet hus, myspysigt vare att få träffa alla lärare igen o se hur skolan har förändrats sen man själv gick där o den har förändrats ganska mycket faktiskt haha. Längtar tillbaka lite, trots att det va en pain in the ass med allt plugg så va skolan en "trygg plats", något som alltid fanns där liksom. Nu känner jag mig så vuxen på nåt sätt trots att jag inom mig fortfarande känner mig som en osäker liten flicka. Ut i arbetslivet, flytta hemifrån o allt sånt. Det skrämmer mig, samtidigt som jag verkligen ser fram emot det. Har Har ju redan kommit ut i arbetslivet lite, men är ledig mer än jag jobbar... 
 
Här får ni lite bilder från idag i alla fall! Herrå! 

Sköldpaddorna snuskade sig.. Tror att den där bak också ville va med hehe ;) 

Linn o Lisa! :D 

Jag o fääänniii! 

Haha min o ronjas fina lerskulpturer! Vi gjorde dom på bilden i 2:an tror jag? Jag gjorde gumman o Ronja gubben o tanken va att dom skulle vara ett gift gammalt par. Tycker det är kul att dom fortfarande står kvar i skåpet haha! 
 

Rensat garderoben

Yes, passade på att rensa min garderob idag o fixa i ordning. Har så mycket kläder som jag inte använder o har en förmåga att slänga ihop allt i en enda röra så att jag inte ens vet va jag har, så när jag rensade nu blev det hela tiden att jag sa "jajuste den har jag ja". Blev fint i alla fall o skööönt att få det gjort, nu vet jag har för kläder igen haha :) '

Före:                                      
 


Efter:


Helgeeen

Hellu! nu har jag ju inte bloggat på några dagar igen då det har varit helg... Men såg nu när jag gick in här att dom hade haft problem med blogg.se i helgen så kanske inte hade kunnat blogga något ändå hehe. I alla fall så har jag varit med min käre pojkvän hela helgen i hans nya lägenhet o den är suuuuper fiiiin! Nu har han fått i ordning på typ allt också. I fredags hade vi tacokväll med bödafolket där vi åt tacos såklaart, kollade på bilder från Böda o spelade "sanning eller konsekvens". Mysigt vare o på lördagen åkte jag o älskling till IKEA där han köpte lite saker till hemmet. Sedan åkte vi hem till hans mamma där han tog med det allra sista till sin lägenhet. Ja så byggde vi ihop det han köpte på IKEA o myste sedan framför tv:n resten av kvällen. På söndagen kom hans familj över så vi fikade lite o sådär o så spelade vi Xbox, Robert har ett jätte roligt bilspel så det satt jag o spelade typ hela kvällen sen hähä. 
 
Så nu vet ni va jag har haft för mig i helgen! Har inga bilder från helgen tyvärr, får bli bättre på att börja ta med min systemkamera när jag ska någonstans. Hoppas ni har haft en bra helg. Hej så länge! 

Sushiiii!

Är på nån lunchbuffe med Ronja. Fatta o kunna äta hur mycket sushi man vill, goootttt!


Vinterbilder

Tog mig ut en sväng för att ta lite vinterbilder hihi. Älskar snö, det lyser upp så fint i mörkret. Dock vare ju inte så kul igår haha, kaaaos! Flera skolor stängde ju tidigare, bilar, bussar o lastbilar körde fast o hade svårt att sig fram. Tunnelbanorna o pendeltågen gick knappt eller hade höga förseningar så jag kom aldrig iväg på galakvällen som va igår. Lite synd såklart, menmen. Här kommer lite bilder från idag i alla fall! 
 



Stötte på ett gäng ankor också. 

Dom va gaaanska många haha. 


Jaaa, man sjönk ju ner ganska långt när man gick hehe. 

 

Mina byxooor!

Mina byxoor har kommit också, wiihooo! Tydligen så hade jag kunnat hämta ut dom i torsdags redan såg jag när jag gick in på min mail idag. Trodde jag skulle få ett brev hem när jag kunde hämta dom, men tydligen så skrev dom det på min mail. Jaja, nu har jag dom i alla fall o är suuuuper nöjd. Sitter hur bra som helst så I'm happyhappy! Va ju så nervös för att dom inte skulle passa haha, men det behövde jag inte vara :D 
 
 
 
 

Strömavbrott

Hade strömavbrott här hemma igår i 5 timmar eller nåt, helt galet haha. Tydligen så hade det sträckt sig jätte långt så va jätte många utan ström, dom kom upp i runt 81 000 hushåll, craaazy. Så fick ha massa ljus tända, vilket va mysigt iförsig. Blir så mysigt ljus o jag o min käre mor satt o spela yatzy också hihi. Sånt som man inte gör så ofta då tvn eller datorn lockar mer, vilket jag tycker är synd för att spela spel är himla mysigt faktiskt så jag o mamma kom överrens om att vi måste göra det lite oftare hehe :) 
 

Glitter o glamour

Va i liljeholmen o shoppade med mamsen idag o tog en liten fika, myspys (: Fick med mig en glittrig klänning som jag tänkte ha på nyår, en glittrig tröja, en lång skjorta, en mössa, skor o strumpbyxor! Ska nämligen på galakväll på ambassadeur på onsdag med alla arbetskamrater. Kulkul! Så nu har jag ett par fina klackskor jag kan ha också, bara smycken som fattas nu! Här kommer bilder. 
 
man ser inte skjortan sådär jätte bra på den här bilden, men är en lång svart skjorta i alla fall med guldknappar :)