Fikamyyys

Fick ju finbesök av Roberts föräldrar i Söndags o på Måndagen fick vi finbesök av min familj! :) Är så himla roligt att få visa alla hur det ser ut här nu o nu har jag ju faktiskt flyttat hit helt o hållet också. Känns så sjukt underbart, speciellt att få sova med min älskling varje natt. Klarar inte av att sova själv, behöver min krambjörn för att jag ska kunna sova som allra bäst. Sen känns det ju härligt att få vara med honom varje dag också, han är den finaste personen i mitt liv. Utan honom är jag inte hel.  
 
I alla fall så gjorde vi lite snittar o jag bakade cupcakes. Sen köpte vi även kinderägg till lille Ludvig då han älskar det haha. O vi med, men tycker inte man får lika roliga leksaker nu som förut :P 
 
Gjorde även marshamallow doppade jordgubbar o dom va riktigt goda! 
 

Soooooon! :D

Åååååh inte alls långt kvar nu tills jag o min mamma åker till Turkiet! Bara två dagar! Längtar så gaaalet mycket, börjar få ganska mycket resfeber just nu. Packade min resväska o då kom alla lycklighetskänslor, älskar att åka utomlands! Har packat klart alla kläder som ska med så det känns kanon då det är det som brukar ta längst tid :P Men behöver inte ta med mig så mycket då vi ska shoppa en del där så gick lite lättare när jag inte behövde ta med mig så mycket kläder av nån anledning. Brukar alltid va så att man vill ta med sig för mycket. Juste min bikini som jag beställde passade perfekt, så det känns ju underbart! Slipper jag lämna tillbaka den! :D 
 

Kladdkaka!

Fick finbesök hit idag utav Roberts pappa med fru o barn för att visa hur det ser ut här nu. Dom tyckte det va jätte fint så det va ju bra för det tycker vi med. Sen åt vi kladdkaka också som jag hade gjort och pratade lite. Mysigt vare o nu ligger jag o Robert här i soffan, lite uttråkade o vill hitta på något så får väl se va som händer ikväll. Ha en härlig söndag, hej så länge! :)


Fina kladdkakan :)

Sängen!

Juste ni har ju inte sett sängen än kom jag på! Är helt klara med den nu o trappa har vi byggt också så nu ska den målas bara o sen är allting klart. Eller ja, alla mina saker måste hit också men snart så! Och vi är så sjuuukt nöjda, kan verkligen vara stolta över oss! Eller mest Robert då det är han som har byggt allt. Har en sån duktig pojkvän :) Här kommer bilder på hur det såg ut innan vi var klara o hur det ser ut nu! Enjoy! 
 
Vi ska sätta en kant vid sängen också så inte vi trillar ner hehe. Än så länge har vi klarat oss men man vet aldrig 
 

Så snygg!

Är sugen på att köpa en ny klocka! Har bara en som jag använder, men den börjar tappa lite färg så skulle vara kul med någon ny :) Robert visade den här för mig för några dagar sedan då han tyckte att det kändes som en klocka jag skulle gilla o jag föll för den direkt! Så läcker! Han vet vad jag gillar den killen :) Tror att jag kommer köpa den så småningom, men först ska jag till Turkiet! Faktiskt bara en vecka kvar, för nästa lördag lyfter vi! Sjuuuukt härligt! :D 



 
 
 

Farsta

Va i Farsta igår med Helena, super härlig tjej! Vi kollade i affärer o jag fick med mig lite småsaker hem. Bland annat en hårdonut (en ännu större en den jag köpte sist, måste visa en bild på den sen) och ett badskum som luktar suuupergott! Köpte även Visibly Clear i hopp om att det kan hjälpa mina finnar att försvinna. Dock har dom blivit myyyycket bättre nu, men verkar inte vilja försvinna helt.. 
 
Här får ni en bild på mig från innan jag åkte då det va den enda jag tog igår :P 
 
 

Mammas 50 års firande!

Hej på er! Min käre mor fyllde hela 50 år förra fredagen så på lördagen hade vi lite firande för henne med hela familjen samlad. Supermysigt vare o massa fina presenter fick hon! Av mig, Kim, Alexander o våra respektive (eller bihang som det så fint stod på kortet, hehe..) fick hon en upplevelse, nämligen att gå på Wallmans med sin fästman. Hon blev jätte glad så det va ju bra! :) Fika blev det ju såklart också. Jag stod för smörgåstårtan och macarones, medan mamma stod för morotskaka och kladdkaka! Har dock bara bilder på smörgåstårtan :P men det får duga! Riktig härlig dag vare med hela familjen samlad o här kommer bilder! 

Ps. Förlåt mor för att jag lägger ut dom på dig när du gråter, men jag tycker du är söt som lätt blir så känslosam o förlåt Robert för att jag lägger ut den när du har Ludvigs mössa på dig men jag tycker den va söt på dig :)
Världens goaste lilla unge! 
Superfina paret :)
Mamma blev lite känslosam när vi sjöng "Ja må hon leva"
Superfina killarna :)

Beställt bikini

Hihi har precis beställt en bikini från Vero Moda tills jag o mamma åker utomlands! Hoppas bara den passar, det som är det svåraste när man beställer från nätet. Så här ser den ut i alla fall :D 
 
 

Härlig dag!

Precis kommit hem från en underbar promenad ute i solskenet. Gick ner till sjön o det är så underbart fint där! Nu blire att bygga korgar hihi! :)





Fixar

Godmorgon! Förlåt för min dåliga uppdatering men har en rolig sak att berätta (vilket jag har försökt berätta två gånger tidigare men blogg.se har inte velat publicera det så försöker nu igen), nämligen att jag o Robert ska flytta ihop! :D ska flytta in hos honom i hans lilla etta på 28 kvm hihi. Vi har tänkt på det tidigare men inte känt att jag kommer få plats med alla mina saker. Dock har vi kommit på en mycket bra lösning nu, nämligen att bygga loftsäng så man får plats med förvaring under sängen där jag kan ha mina kläder o så! Är snart klara med den också, lite till som ska skruvas fast bara men snaaart kan jag äntligen flytta in hos honom! Åh så underbart det ska bli att få vara o sova med honom varje dag. Ren lycka! Han är den absolut finaste jag vet, min bästaste <3

Vi har även gjort lite annat också. Vi har lagt träplankor i köket, köpt ny tv-bänk och satt upp två hyllplan i badrummet :) jag tycker att det ser jätte bra ut o tror det kommer bli as bra när allt är klart sen! Bilder kommer här!