Packning på gång!

 
Hej på er allesammans! Börjar få lite smått panik över va jag ska ha med mig till Vietnam, vi åker ju snaaaart liksom. Två jobbdagar kvar o sen sitter vi på planet hehe :D Så här långt har jag kommit med packningen just nu o jag får sån beslutsångest över vad jag ska ha med för kläder, som vanligt dårå.. Vill inte ta med mig för mycket då vi kommer shoppa en del där, men vet inte vad jag ska ta med o vad jag ska lämna hemma. Jobbigtjobbigt... menmen, har skrivit en liten lista i alla fall över allt jag måste ha med så jag inte glömmer något hemma. Pluspoäng där, för det är jag dålig på. Men nu lämnar jag packningen åt sidan lite o visar istället en kjol som jag köpte när jag o mamma va o shoppade i lördags. Vi hade en mor- och dotterdag innan jag åker till Vietnam, riktigt mysigt vare. Här är kjolen :) 

Blev inte sådär jätte bra bild dock, är en sån som är kortare fram o längre bak i alla fall o den följer helt klart med till Vietnam. Så den har jag avklarad haha. 
 

Tittut


Tittut. Nu har alla sjungit klaart o tycker inte någon stack ut direkt men tyckte att Erik, Kevin o George va bäst i alla fall så får väl hoppas att dom stannar kvar :) dock vill jag att Alexander Bard lämnar juryn, gillar verkligen inte honom.

Helg!

Wohoo nu äre helg o nu ska jag kolla på idol. Har inte kollat på det nånting, såg typ bara ett avsnitt när det fortfarande va audition. Men kände att det kunde vara lite kul nu i alla fall så ska bli kul att se ifall dom är nå bra hähä.




Lunch o sår

Hej på er, sitter just nu o äter en köttbullemacka till lunch! Namnam! o har skurit mig lite på jobbet också, inte så kuuul. Menmen, försöker hela tiden att skära bröd försiktigt men lyckas alltid på något sätt skära mig ändå. Inte bra, inte bra... Nu ska jag i alla fall fortsätta äta på min goda macka. Hörs senare! :)




såhär fin är jag på handen just nuu :P

Småshopping

Skulle köpa mascara efter gymmet o fick även med mig två nagellack hehe. Synd att jag inte får ha nagellack på jobbet bara, vill ju måla mina naglar nuuu! Gympasset gick förövrigt jätte braa, super härligt vare! Måste verkligen börja komma igång bra igen, får nog lov att bli efter Vietnam då jag inte tror att vi kommer träna något där. 
 
Här är nagellacken i alla fall, blev en mörkblå med massa glitter o grejer o sen en rosa med glitter :) 
 
 

Gymmet nästa!

Nästan precis hemkommen från jobbet o nu ska jag dra iväg o gymma, hääärligt! Känner mig så hurtig just nu!




Mysdag

Hej på er! Idag har jag jobbat o min mor, Ludvig (mitt brors barn) o Mats kom in o fikade hos mig så passade på att ta min rast då. Jätte mysigt vare o Ludvig va jätte blyg för mig först. Kollade bort när jag sa något till honom o gömde sig bakom min mamma haha. Men sen när jag kom hem efter jobbet va han fortfarande här o då hade blygheten lagt sig o han ropade på mig jätte mycket o ville gå in i mitt rum. Han ääääälskar mina smycken o nagellack, ville att jag skulle ta på mig massa olika örhängen haha o han satt o pillade med mina smycken hur länge som helst. Världens underbaraste liten unge det där! Helt underbart söt! Sen kom Lisa o Kim hit o åt middag med oss. Jätte trevligt, så har vart en mysig dag idag :)

Här är en bild på lilla skruttungen



Mysiga höstkoftor

Okej, blev inte tv-tittande hela kvällen. Finns inget att kolla på nuu :( Istället har jag kollat runt lite på mysiga höstkläder, som jag gör typ varje år :P men är så himla mysigt att bara gå omkring o mysa runt när hösten o vintern kommer. Nu är ju faktiskt hösten här, så tänkte nog shoppa lite höstkläder när jag är hemma från Vietnam igen. Då är det ju oktober! Kallt det kommer vara när vi har vart borta i värmen i två veckor *uuuh*. Dom här koftorna tyckte jag va lite mysiga i alla fall :) 
 

 
 
 
 

Gymmat!

Helluuuu! Har precis duschat o smort in mig med victorias secret bodylotion så nu doftar jag så fräscht. Hääärligt! Va o gymmade förut också, riktigt skööönt vare! Måste verkligen komma igång med träningen igen o börja äta nyttigare. Jag o Fanny har midnattsloppet nästa år att träna till.Vi har som mål att slå snabbaste tiden som va på 30 min, får väl se om vi lyckas hähäh ;) Skönt med mål i alla fall, kanske det är lättare att komma igång o träna. Nu ska jag kolla på tv resten av kvällen o mysa med min mor. Massa mys. Hare bra sålänge! :)
 
 
 
 

The Conjuring

Ååh jag o Lina va på bio igår o såg "the conjuring", ny skräckis som går o den va bra men obehaglig haha. Vi satt o höll om varandra under hela filmen typ o vågade knappt kolla ibland. Trodde att jag skulle drömma marddrömmar igår men det slapp jag som tur va ;) bra va den i alla fall så den tycker jag att ni får ta o se haha. Va roligt att träffa Lina också, vi har inte setts på typ ett år. Sjuuukt längesen, så vi hade en del att prata om kan man säga. Riktigt mysig kväll vare i alla fall o vi måste ses lite oftare känner jag!




Vi tog en varsin drink innan bion också o åt på oleary's haha. Gott va det o drinken va riktigt god. Strawberry daquiri hette den tror jag :)

Ansiktsmask!

Så här fin är jag just nu. Mina finnar har fortfarande inte försvunnit, den där kanelgrejen blandat med honung hjälpte tydligen inte så tänkte börja använda ansiktsmask lite då o då. Det kanske kan hjälpa till att fräscha upp min hy o låta mina finnar försvinna. Hoppas på det i alla fall! :)




Secret Craving

Halloj! Jag o Robert blev firade utav Roberts pappa, hans fru o deras barn i fredags då vi båda är i Vietnam på våra födelsedagar. Jag fick i alla fall body lotion och body spray från Victoria Secret. Blev as glad, har velat ha det jätte länge o dom luktar jääätte gott :D Tänkte nog köpa fler på Arlanda innan vi åker till Vietnam. Dom har ju öppnat Victoria Secret där nu ;)
 
 

Höstjacka

Helluuuu! Hösten börjar ju tränga sig fram nu o börjar bli kyligare ute så jag känner att jag nog skulle behöva köpa någon jacka, men tänker om jag ska vänta o se om jag hittar någon i Vietnam eller om jag ska köpa nuu?? Lade ju upp en jacka här förut som jag va lite inne på, vilket jag fortfarande är. Dock finns den i röd/rosa också såg jag nu o tyckte den va rätt fin, så funderar på om jag i såna fall ska ta den röda/rosa eller den svarta? Vaa tycker niiiii? 
 
Ps. Förlåååt Fäänniii för att jag är dålig på att uppdatera så du inte har något att läsa där uppe i norr, men jag kanske inte vill att du ska ha det heller så du tröttnar på att vara där o kommer hem igen mohahaha!! Nej men, ska försöka bli bättre.. ;) Ds 
 

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHH!!

ÅÅÅÅÅÅÅH är inte alls långt kvar tills jag o min fina åker till Vietnam nu. Bara 15 dagar o 19 timmar kvar enligt min mobil :D Känns sjukt, snart bara två veckor. Vi som har pratat om det här i över ett år o snaaaart är vi där. Nu börjar det pirra i magen, längtarlängtarlängtar!!!! 
 

Bubblor

Bada bubbelbad är bland det bästa jag vet, så otroligt mysigt o avkopplande o så doftar badskummet vanilj hihi. Me like!




What does the fox say?

Alltså, den här videon visade min pojkvän för mig igår o är nog bland dom sjukaste jag sett o även låten dåråå hahahah! Men den har fått över 17 000 000 views på youtube o har själv börjat fastna lite för låten faktiskt. Är så störd att den blir bra typ. Ni får inte lämna min blogg utan att ha sett videon haha, det är en order! 
 

Gotteligott

Fördelen med att jobba på cafe är att det finns massa godsaker som man kan få med sig hem, men kan ju också va en nackdel förstås. Speciellt för sötsugna jag :P gott äre i alla fall o nu tänkte jag mumsa på den här bullen! :D