Tjatja!

Cha Cha bloggen! Kände att jag ville vara lite cool o härma bland annat Krillebooi!

Nejmen tänkte berätta lite om vad som hänt under de här dagarna som varit i alla fall. I måndags hände det väl inte så mycket förutom att min älskling kom hit en stund på kvällen efter att ha varit i Göteborg o hämtat sin jobb bil. Ja, han har nämligen fått ett nytt jobb så numer jobbar han på lambi hihi, lite sött sådär så han står i olika affärer o delar ut lambi våtservetter o lamm. Jag fick även ett lamm när han kom till mig hihi.

Sen i tisdags sprang jag vårruset tillsammans med min mamma o några av hennes jobbarkompisar. Det va gaaaaalet mycket folk, så va rätt svårt att jogga i början, men sedan kunde man börja jogga lite. Orkade dock inte springa hela, så varvade med att powerwalka! Roligt va det i alla fall o vid mållinjen möttes jag av min pojkvän o hans lillasyster som hade köpt chips till mig, så gulliga. Fick även en medalj o en goodie bag, fast va inte så mycket "goodie" i den. Fick körsbärstomater, trosskydd, nån body milk o dricka. Men body milk o drickan va bra i alla fall hehe.

Sen på onsdagen så hade vi idrottsdag o vi vann! Alltså jag o min klass, tredje året gillt! Så jääääkla grymt!! Alla va så jäkla grymma o gav verkligen allt så det va riktigt roligt! Vi vann med 60 poäng också, awesooome! Alla i klassen hade även på sig exakt likadana tröjor, vi har beställt rosa t-shirts där våra namn o vår klass står med som vi ska ha på flaket, men så tänkte vi att det skulle vara roligt att ha på sig de på idrottsdan också så så fick det bli! Vår mentor fick också en rosa tröja där det står "kungen" på baksidan, så underbart! Riktigt roligt va det i alla fall, kändes som ett bra avslut innan man slutar gymnasiet! Faktiskt bara två dagar kvar nuuu, går bara måndag o tisdag, sen är man ledig onsdag-torsdag o sen tar man studenten på freeedag!

Här får ni bilder från idrottsdan i alla fall. Puss på er!


Dagens look


G-R-Y-M-T!

Ja Loreen vann ju igår med låten "Euphoria", så jääääkla grymt!!! Känns som det är första gången på evigheter som Sverige vinner! O hon vann ju gaaaanska så överlägset också! Men det är ju inte så konstigt, låten e ju awesome o hon e också awesome! Stort grattis i alla fall till dig Loreen! GRYMT!


Studentskiva!!!

Hej på er! Vilket härligt väder det är ute! Heeeeelt underbart!
Tänkte i alla fall berätta om min studentskiva i onsdags, yes då vare dags för mig o min fina klass att ha vår egna studentskiva tillsammans med en annan klass. Det va så jäkla roligt, helt lyckat! Dansade o hade det så jäkla bra! Vi hade filmtema så jag o min pojkvän hade klätt ut oss till Danny o Sandy i grease. Ni får väl se på bilderna ifall vi lyckades hehe ;) Jag tyckte i alla fall att vi va jäkligt snygga, fast min pojkvän va snyggast såklart hihi. Jag blev även "klassens glader" haha, så det va ju roligt! Ja, hade en helt lyckad kväll i alla fall o jag vill tacka alla som va med o gjorde den! Speciellt Linn bara för att hon är så underbart söt!


Jag o Ronja som va utklädd till Mad Hatter


Fina lina :)


Jag o Misel hihi! (vår lärare i projekt o företagande)


Jag, Fanny, Linn o Lina!


Robert, jag, Sandra o Axel :)


Ser man att vi är Danny o Sandy i grease? hihi

 


Bildeeer!

Här kommer bilder från i söndags när jag träffade ronja! Enjoooy!


Invigde dan med att äta årets första mjukglass!


Ronjas underbart mysiga kisse!


Haha, vet inte va som hände med korvarna... Goda blev de i alla fall!


O sen avslutar jag med en liten egobild!

Puss!


Tja!

Hej på er! Förlåt för den här grymt dåliga uppdateringen, men har haft en del plugg o sen har jag inte orkat skriva heller. Nu har jag i alla fall fått klagomål både från min pojkvän och Linn så får väl ta o göra något åt det här liksooom så de blir glada! :)

Men jaa, va har hänt den veckan jag inte har skrivit dåå? Har varit i skolan, jag o Lisa hade ju idrottslektion på måndagen. Det gick bra, vi fick VG så känns bra! Sen hade vi ju även den där jäkla debatten, gick mindre bra. Skönt att ha det gjort i alla fall! Fortfarande en del plugg kvar, men nu är det inte långt kvar. Bara 9 dagar kvar vafan! Bara för att jag är ledig varje fredag o sen onsdag och torsdag innan studenten. Känner mig galet stressad fortfarande, men det börjar lugna ner sig lite i alla fall!

Bortsett från skolan så har jag umgåtts med min älskling o träffade även Ronja igår också. Vi lagade mat i stormkök o gick ut med hennes katt. Roligt värre va det! Kan ladda upp bilder imorgon, just nu håller min mobil på att krångla sååå går inte så bra att föra över dem till datorn.

Juste vi hade studentfotografering i onsdags också o vår mentor började gråta bara för att han tyckte vi va så fina. Så jäkla gulligt! Ska bli sorgligt o lämna alla fina lärare o alla fina klasskamrater, känns som man kommer fälla en tår på studenten faktiskt. Även fast det ska bli skönt att komma ifrån allt plugg, så har den här tiden på gymnasiet varit helt underbar.





Alltså ibland så e jag ju bara föööör snygg!


Söndag

Hej på er! Skola imorgon igen då, jag o Lisa ska hålla i idrottslektionen imorgon, spännande! Har även debatt imorgon på mikrobiologin, mindre spännande... Hade gärna velat skippa det menmen.

Va ju på bio igår i alla fall o filmen va as bra, riktigt rolig så det va skoj! Sen åkte även jag o min käre mor till Farsta idag för att kolla på klackskor till studenten, hittade dock inga där så vi åkte in till stan istället o där hittade jag ett par på deichmann så nu har jag allt jag behöver, niiiice! Men nu ska jag fortsätta ligga i sängen o lyssna på musik. Älskar att ligga o lyssna på musik en stund innan man ska sova!

Puss!


Bio taaaajm!

Hellu! Nu drar jag iväg på bio med Ronja för att se "dark shadows" med Johnny Depp. Skriver om filmen sen. Ha en bra lördag allihopa! Pöss!

Jag tror vi är världens snyggaste par!


Dagens outfit

Dagens outfit bestod av detta

 


<3


Jag o min älskling bakade muffins igår, vaniljmuffins med chokladfrosting ovanpå, muuums! De blev riktigt goda! Det va ju även den 5:e i lördags, vilket innebär att vi har varit tillsammans i hela 7 månader nu, känns helt underbart! Jag är så lycklig över att ha hittat en sån fin kille, han är den finaste jag vet. Min prins <3


Skansen

Hellu! Vilken härlig dag det har varit idag. Jag är så glad o det har varit så härligt väder ute, såååå underbart! Älskar den där känslan när man är så glad så det känns som att det inte finns något i hela världen som kan göra en på dåligt humör, önskar att man alltid hade den känslan.

Åkte till Skansen med klassen idag i alla fall på vår sista lektion, eller det va bara jag, Erik, Sandra och Lisa som drog dit för att guida om olika djur. Vi kom väl dit runt halv två tror jag o drog därifrån strax efter halv fem. Först tog vi en rundtur runt i parken o kollade lite på djuren, gick även in på lill-skansen o kollade runt, trevligttrevligt. Vi köpte även sockervadd, så sjukt gott! Jag guidade om brunbjörn och gråsäl, hade dock väldigt svårt för att vara seriös i början o glömde bort va jag skulle säga o sådär, så blev rätt många omtagningar men lyckades tillslut i alla fall, så det va skönt! Vi filmade allt eftersom vår lärare inte följde med och nu har jag bara 3 guidningar kvar att göra innan studenten, men det kommer nog gå bra.

Ja, har varit en riktigt härlig dag i alla fall o imorgon är jag ledig. Så sköööönt! Hoppas ni också har haft en härlig dag! Pussar!


Mums!


Idrottsdag

Hellu, hade idrottsdag idag med skolan. Riktigt roligt faktiskt, det va bara 3:orna där o vi fick gå klassvis o följa en karta o gå till olika stationer o leta efter saker. Vi gick från Kärrtorp till Hellasgården haha o när vi kom fram till Hellas lagade vi mat i ett sånt där stormkök, så åt vi o hade det trevligt. Kom hem runt ett tror jag så då satte jag mig i solen i typ 50 min, skönt vare o lite färg har man fått också. Niiiice!!

Här får ni lite bilder från idag, herrå!