Mösspåtagning!

Hellu! Va mösspåtagning i skolan idag där vi sjöng sånger, drack cider o hade på oss våra mössor såklart. Trevligttrevligt vare! Sen när vi va klara så drog jag o Ronja hem till henne o pratade, kollade "på den sista dokusåpan" eftersom jag aldrig kollade på det igår o så myste jag med hennes katt. Den är jääääätte mysig! Är sugen på att skaffa katt när jag flyttar hemifrån, får inte nu men när jag flyttar till en egen lägenhet så är det ju jag som bestämmer hehe!

Kom hem för nån timme sen i alla fall o vet inte riktigt va som händer ikväll, just nu lutar det mot hemmakväll. Skulle vara rätt skönt faktiskt. Bild från mösspåtagningen kommer här, hörs kanske senare. Puss!


Gillar starkt!


Härlig dag!

Hejsan! Va på nobelmuseet idag med klassen o slutade efter det. Galet skönt! Nobelmuseet va helt okej o efter vi hade varit där drog jag o Ronja en sväng till farsta för hon skulle köpa lite kattleksaker till sin katt som hon fick hem igår. Sen drog jag iväg o gymmade, så härligt!

Nu tänkte jag kolla på de avsnitten av "karatefylla" o av "den sista dokusåpan" som jag har missat. Hörs kanske senare, hej så länge!

Gårdagen!

Ja, va ju på studentskiva igår, roligtroligt vare! Dock stannade jag inte så jättejätte länge, drog därifrån vid halv två eller nåt tror jag eftersom jag hade prov idag. Kändes dock inte som att provet gick så bra, men hoppas på ett G i alla fall.

Nu ska jag sätta igång att plugga lite i alla fall, ovanligt? Bjuder på en bild från gårdagen som ni kan kolla på, puss!



Studentskiva!

Nu ska jag alldeles strax åka iväg till min kompis studentskiva! De hade hollywoodtema så jag valde att vara Marilyn Monroe, tycker ni jag har lyckats haha? ;)


Pluggpluggplugg...

Ja nu har jag suttit o pluggat i stort sätt hela dan, tog en liten paus när min bror Kim, Lisa o lilla Luddis kom hit. Har hunnit klart med en del i alla fall så det känns ju bra! Men nu orkar jag inte plugga nå mer så nu ska jag lägga mig i sängen o kolla på tv en stund innan jag ska sova. Hörs väl imorgon igen. Godnatt folket, sov så gott!

Helgen

Hellu! Förlåt för att jag aldrig uppdaterade igår, men var med min pojkvän hela dan så hade ingen lust att skriva då. Vi åkte hem till min mamma en sväng o fikade o pratade. Sedan åkte vi tillbaka hem till honom igen o så hoppade vi lite med hans lillasyster på deras studsmatta som dom har på tomten. Roligtroligt vare! Sedan åt vi grillat till middag, muuuums!! O sen tog vi det lugnt resten av kvällen o kollade film o sådär, myyys. Kom hem för en stund sedan o blir väl att plugga resten av dagen, fast min bror med familj kommer hit sen så blir väl att prata med dom lite också.

Ja, va ju ute i fredags också o det va jätte roligt, va ett tag sen jag va ute nu faktiskt. Vi drog till Amnesia o dansade o hade skoj, dock valde jag lite fel skor. Hade ju rätt höga klackar på mig o det va inte så smart då jag inte är så van vid att gå i såna, så fick gaaanska så ont i fötterna haha! Kunde knappt gå när vi gick därifrån, men min käre pojkvän kom o hämtade mig med bilen när klockan va typ 3 på natten. Världens finaste är han <3

Men nu ska jag fortsätta att plugga. Bjuder på en bild från i fredags, puss på er!




Kvällens outfit

Vet att bilden är lite suddig, men orkade inte ta någon bättre! Puss på er, hörs imorgon igen. Ha en awsome fredag!


Fredag!

Hejsan! Idag har jag varit ledig, sjukt skönt, är ledig typ varje fredag framöver. Jätte skönt juuu! Igår kom min älskling hit o han fotade mig utomhus i mina studentkläder o min studentmössa, va ju inte sådär jätte varmt kan jag säga men blev fina bilder ändå! Han är så duktig på att fota! Kan lägga in en när jag har skrivit klart. Sen åkte han iväg till jobbet idag o jag har bara varit hemma o pluggat lite. Hade egentligen tänkt stanna hemma hela kvällen för att plugga men så frågade en kompis om jag ville följa med ut ikväll och oj va pepp jag blev, så den här kvällen slutar med utgång istället! Niiiiice!!! :D

Men kan ju lägga in en "dagens outfit" bild sen, eller "kvällens outfit" blire ju. Men tänkte börja med det i alla fall, kan ju vara lite kul sådär. Nu ska jag fortsätta fixa mig. En bild från igår kommer här, puss!


Videoblogga?

Alltså, jag har funderat på om jag ska börja videoblogga, men tycker det känns så töntigt på något sätt haha. Men skulle vara roligt på något sätt, dock vet jag inte om jag skulle kunna vara seriös men aaa, får väl seeee helt enkelt hehe!

För övrigt så känns det att man har börjat skolan igen, mycket plugg o grejer men snart, snart slipper man detta!! Nu ska jag fortsätta plugga, puss på er!

Tisdag

Hej på er! Haft en bra dag? Det har jag haft i alla fall o när skolan va slut drog jag o ronja iväg till gymmet en sväng. Sjukt skönt! Har inte gymmat sen sportlovet he..he.. så va skönt att komma igång igen! Sen efter vi hade gymmat blev vi lite hungriga så vi åt sushi o va gott det va! Har bara ätit det en gång innan, typ när jag va 10 (?) o då hatade jag det, tyckte inte alls att det va gott, men nu fattar jag inte hur jag kunde hata det, va ju riktigt gott ju så det kommer jag säkerligen äta fler gånger! Blir min pojkvän glad också haha, han älskar sushi så :)


Mums!


Fin låt :)


Back to school

Ja, då är påsklovet slut men nu är det inte långt kvar till studenten alltså! Roligt o sorgligt på samma gång! Hämtade min studentmössa idag också hihi, galet snygg är den!


Usch!

Åååh vilket bajsväder det är ute... Har ju varit dåligt väder hela veckan, suck. Kan inte solen titta fram snart o så kan det få bli runt 20 grader också så man kan sätta sig o sola lite kanske, skulle vara härligt!

Juste, kollade på en as bra film idag förresten som min pojkvän tipsade mig om. "In time" heter den, sjuuuukt bra va den! Helt klart en sevärd film, så ta o kolla på den vettja! Puss!

Goodnight people!


Minnen <3

Ååååh sitter o lyssnar på gamla låtar som man lyssnade på för typ 3-4 år sedan o får upp massa gamla minnen i huvet haha. Bjuder på några.

Frida - Dunka mig gul o blå


Nic o the family - Hej hej Monika


Linn - Fjortissommar


ffl - att vara 15 år


Jag går i säng med min lärare


Per Gessle - Här kommer alla känslorna


Ronny och Ragge - Rara söta Anna

Geee mig!


Igår

Ja, min käre mor fyllde år igår så då blev det lite firande med hennes pojkvän, jag, min pojkvän o min käre bror. Min andra bror med familj skulle också kommit men lille Luddis (deras son) hade blivit sjuk, stackarn. Vi åt en jätte god pepparkakstårta med frosting ovanpå, mums! Sen fick hon även lite presenter förstås o av mig o min pojkvän fick hon massageljus, jätte mysiga faktiskt! Av stearinet som rinner från ljusen kan man massera kroppen med, jätte läckert hihi. Det kändes som hon gillade dom i alla fall, så det va ju roligt :)

Ja sen åt man mer o mer tills magarna nästan sprack, att man alltid ska äta tills man blir proppmätt när det är gosaker framme haha.

Hellu!

Hej på er! Kom hem för en stund sedan efter att ha varit o fikat med några vänner från klassen, och ååååh va jag kommer sakna alla i klassen efter studenten. Så härliga människor allihop, kommer bli sorgligt *snyft*

Hoppas verkligen att man lyckas behålla kontakten!


Pictures!


Jag fick hålla i en kattuggla :)


Hungriga vargar.


Rasmus som matar fjällrävarna.


Jag som matar fjällrävarna.


Mysräven Gloria och Rasmus :)


Pusselipuss.


Fick även hålla i en berguv, ser dock lite ihopklämd ut haha.


Rasmus va bättre på att hålla :)


Lodjuret :)


Gott med mossa!


The lovely view!


vi byggde en koja till rödrävarna hihi.


Hornuggla.


Gloooria :)


Lappuggla.


Rasmus som matar järvarna.


Bivråk.


Kungsörn.


Fjälluggla.


Woho!

Yes, min studentklänning är fixad! Så niiiice! Jag o mamma åkte in en sväng till stan igår för att köpa skor men så hade jag sett en fin klänning på Ohio så ville gå in där igen för att kolla ifall den fanns kvar o så fanns det bara en vit kvar i storlek S, så vågade inte chansa på att den skulle finnas kvar när vi hade tänkt åka in egentligen så då köpte vi den igår! Så nu är det bara klackskor som fattas! Sen tog vi även en fika inne i gallerian där de hade vääääääääääärldens godaste tigermuffins, hur goda som helst! Hittade även ett par tygskor inne på skopunkten för 99:- , as bra ju!

Träffade även en kompis igår som jag inte hade träffat på vääääldigt länge så det var roligt. Vi var hemma hos henne o fick träffa hennes pojkvän också. Vi pratade en massa o kollade film o sådär, trevlig dag!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, min käre pojkvän kommer hit efter jobbet i alla fall, myyyys <3 men kan ju ladda upp lite bilder från praktiken hehe ;) Hej så länge!

Den sjukt goda tigermuffinsen, måste testa att baka såna tror jag!


Home sweet home

Hej på er! Då har man kommit hem igen efter att ha varit på praktik i 5 veckor. Har haft det hur roligt som helst o ni kan vänta er en del bilder därifrån, men det känns skönt att vara hemma igen o få sova i sin egna säng <3 haha, helt sjukt egentligen hur man kan sakna en säng så jäkla mycket. Dock har jag ju saknat alla de nära o kära mer såklart haha, o min älskling kom o mötte mig på centralen i fredags med rosor i handen, så sjukt jäkla fin är han! I torsdags hade vi även varit tillsammans i ett halvår, men eftersom jag fortfarande va på praktik då så firade vi det igår med att baka pizza o äta chokladpudding hihi :) Ett bra halvårsfirande med världens bästa kille. Tack mitt hjärta för alla fina stunder du ger mig, jag älskar dig <3