Supersnygg!


Sitter här o är supersnygg just nu, men den luktar fruktansvärt gott! Är nån ansiktsscrub som man har som ansiktsmask o den luktar friskt och gott. Åååh mums! Kommer känna mig så sjukt fräsch efteråt o det känns ju underbart! :D

Ta mig dit nuuu!

Ååååååh vill till Turkiet nuuuu! Jag o mamma har bokat resa dit en vecka i slutet av april, men kan nästan inte vänta lääängre med tanke på skitvädret som är här just nu.. Har hållit mig inomhus hela dan för att det ser så hemskt ut ute. I alla fall så ska det bli supermysigt att åka en vecka med min käre mor. Har pratat om det så himla länge men aldrig blivit av men nu så! Om lite mer än en månad sitter vi på flyget hihi! Drömmer mig bort till bilderna. Vi bor typ precis vid stranden också, så sjukt underbart! :D 
 
 
 
 

Lovely!

Ååååh vilket härligt väder det är ute! Man blir ju så lycklig :D





Härligt!

Sådär, nu ser det ju lite bättre ut i alla fall :D




Rensa garderob!

Nu när jag ändå bara går hemma kan jag lika gärna passa på att rensa min garderob, vilket veeerkligen behövs kan jag säga er! Allt ligger huller om buller o finns hur mycket som helst som jag inte ens använder så känns som att det är dags att göra någonting åt det! Var även på återbesök hos Sös igår för att ta bort det stora bandaget o få något mindre, dock blev det ganska mycket mindre än va jag hade tänkt o det känns suuuuper skönt! Började tröttna ganska rejält på det stora bandaget, kliade o kändes så klumpigt så det här känns sjukt mycket bättre! Dock får jag ju inte belasta handen eller så eftersom fingret ska vila så mycket som möjligt o sen har jag ett stift som sticker ut från fingret så. Men kan ju göra mer saker nu, som att bara skriva det här inlägget kan jag göra med båda händerna nu istället för bara vänster. Går mycket lättare! Nej nu vare ju rensa garderoben jag skulle göra! Hörs senare!


såhär ser det ut just nu ;)

o en sån här fin grej har jag på fingret nu :)


Mys

Godmorgoon! Vad passar inte bättre på morgonen än att mysa ner sig under en filt o kolla på film? Jag tycker att det är sjukt mysigt i alla fall, ännu mysigare på kvällen innan man ska sova :) tänkte kolla på alla Harry Potter filmer, va så längesen jag såg dom hihi. Just nu ligger jag på trean, alltså Harry Potter och fången från Azkaban.




Economista




Nu äre dags att äntligen börja läsa den här boken. Fick den av Robert i julklapp och det är något som verkligen kommer komma väl till användning. Ekonomi är ju något som är så viktigt, att ha koll på hur mycket man kan spendera o att kunna spara o mycket mer. Jag tycker att jag har bra koll på min ekonomi nu också men vill få ännu bättre koll o bli mer medveten tills den dan jag o Robert flyttar ihop o köper lägenhet. Så den här boken är jag väldigt tacksam för!

Nu när vi ändå håller på att prata om julklappar kan jag ju passa på att visa min andra julkapp som jag fick av Robert. Älskar verkligen den, så underbart fin o något som också kommer komma väl till användning för baktokiga lilla jag hihi :) har redan använt den såklart, dock är det så tråkigt att baka här hemma då vi har en gasugn.
Här är den i alla fall, min lilla bakmaskin! :D




Världens finaste pojkvän!

Hihi det här kom Robert o överraskade med i fredags när han hämtade mig på sjukhuset. Har världens finaste pojkvän ju! O älskar örhängena, så otroligt fina. Trodde först inte på honom när han sade att det va han som hade gjort dom, men jo så är det. Han är duktig han :) Min underbaraste, gör mig alltid så lycklig. Älskar dig mest av allt

Så fint!

Hihi vilka fina vänner man har som kommer o överraskar en med ballong o choklad som tröst för att man har brutit fingret. Hur gulligt som helst ju! Tack så jättejätte mycket ännu en gång Helena o Tobias! Ni är bäst! <3

Opererats

Hellu! Allt bra med er? Själv är det bra förutom att jag har ett as stort bandage på högerhanden :P Opererades ju som sagt i fredags o det gick bra. Va jätte nervös innan men läkarna va så lugna o fina så det va sköönt. Dock blev min sjukskrivning lite längre än va jag trodde, nämligen 3 hela månader!! Känns väl inte så jätte kul, speciellt inte när jag inte kan använda högerhanden när jag är högerhänt :P men får ju träna upp min vänsterhand ganska rejält nu så kanske blir vänsterhänt efter det här, vem vet ;) så här fin är min hand nu, tycker det är lite extra kul att det just va långfingret som blev brutet. Ser ut som jag går runt o pekar finger till alla haha.

Mysfika


Mysfika med mor efter att ha varit på återbesök hos sös där jag fick reda på att dom blir tvungna att operera mitt finger. Ska opereras på fredag o kommer därefter bli sjukskriven ett par veckor från jobbet. Känns inte så jätte roligt direkt, menmen. Är ju viktigt att mitt finger blir bra. Va skönt att ha med mor där också som kunde hålla mig sällskap :)