Robert cola

Delar en cola med min pojkvän. Han har delat en med mig två gånger så nu tyckte han att det va dags för mig att dela en med honom så så fick det bli ;)




Packapackapacka!

Helluuu, nu håller jag på att packa för fullt här. Jag, Robert, Tobias och Helena åker nämligen till Öland imorgon o kommer hem på Söndag igen för att hälsa på dom som jobbar där denna sommar. Mysigt skare bli, men jobbigt att packa. Jag är en sån som alltid tar med mig för mycket. Försöker plocka ut sådant som jag använder mest men så får jag beslutsångest o tar med mig massa mer ändåå haha. I-landsproblem jag vet ;) menmen, blir väl bra tillslut haha. Uppdateringen kommer väl inte va på topp den här veckan heller, vilket den inte har varit på hela sommaren men ni får se en massa fina bilder när jag kommer hem igen i alla fall för systemkameran följer med :) Ha det bra så hörs vi, ska försöka uppdatera lite från mobilen i alla fall men får väl se hur det går. Hej så länge! 
 

Soooola

Ligger ute i solen o har det mysigt just nu, så underbart! :) 
 
 
 

tränatränaträna!

godmorgon på er, nu börjar jag min dag med en löprunda ute i det fina vädret. Härliiiigt!




Köpenhamn del 3

Såg coola sandskulpturer
Såg även en svävande gubbe
Besökte Christiania gjorde vi också
Va förbjudet att fota ;)
Och sist men inte minst måste jag visa vår fina utsikt från hotellrummet
Och även solnedgången :)
 

Köpenamn del 2

Vi gick på en gata där med affärer o så. Kändes som att gå på drottninggatan ungefär fast i Köpenhamn istället dårååå
Vi åt även smørrebrød ;)
Jag ställde mig också bredvid världens längsta man o ja man kan väl säga att han e räääätt så lång. Jag är 165 cm o kommer bara upp till midjan på honom haha. 
 

Köpenhamn del 1

 

Massa bilder snart!

Halloj! Min uppdatering är fortfarande kass, tänker hela tiden att "nu, nu ska jag börja uppdatera bra" men sen kommer saker emellan som gör att bloggen hamnar åt sidan. I alla fall så åkte jag o min pojkvän plus två andra vänner till oss ner till Köpenhamn o tillbringade hela helgen där. Åkte i torsdags o kom hem i söndags o sen har jag varit med min älskling <3 Nu är jag hemma i alla fall o kollar igenom alla bilder från köpenhamn som jag tänkte lägga upp här sen så ni får något roligt att kolla på hehe, så vi hörs snart igen. Så länge kan ni få den här fina bilden på mig från Köpenhamn. Tycker den är lite kul då det va tänkt att både jag o min pojkvän skulle vara med på den men så lyckas han gå bort precis när jag fotar så det slutade med att det bara va jag haha.
 

Tråkväder!

Usch vilket tråkigt väder det är idag, det som va så fint igår. Men tycker det ändå har varit en väldigt fin sommar hittills om man jämför med förra sommaren då det regnade något i stort sett varje dag. Skulle ha jobbat idag egentligen men blev ledig pga. vädret så nu sitter jag i soffan med datorn i knät o tänkte kolla på något kul. Det är nog det bästa med regn, så himla mysigt att kolla på film då. Bara mysa ner sig med en filt omkring sig, en kopp te eller nåt i handen o kolla på film medan regnet smattrar mot fönstret. Ja, det är riktigt mysigt faktiskt så det tänker jag göra hihi. Dock tänkte jag nog kolla på True Blood istället för en film, har fastnat för den serien. Hörs later! 

 
 

Thoughts

Sitter o tänker på en del just nu, mest om framtiden. Vill flytta hemifrån, få inreda min egna lägenhet precis så som jag vill ha det. Bli mer självständig o få klara mig själv, utan föräldrarna som betalar alla räkningar o sköter det mesta liksom o sen så småningom flytta ihop med min pojkvän. Starta ett liv tillsammans med honom, vi har redan pratat lite om att flytta till hus o skaffa katter haha. Är kul att planera framtiden lite, fantisera o ha saker att se fram emot. Dock är jag sugen på att plugga till hösten o är något jag helst vill göra när jag fortfarande bor hemma för att slippa behöva ta studielån, så flytta hemifrån ligger rätt långt bort men då har jag något att längta o se fram emot o utbildningen håller ändå bara på ett år. Körkort är något jag också så gärna vill ha, men ligger också rätt långt bort men jag hoppas verkligen på att kunna ta det till nästa sommar. Ska börja plugga stenhårt nu, det har hamnat åt sidan lite då jag bland annat har jobbat en del o varit hos min älskling ganska mycket. Men ska börja ta tag i det lite mer, gäller ju att plugga o köra för att få det nån gång liksom. Vill även börja baka mer här hemma, komma på egna recept o göra fina dekorationer. Baka är något jag verkligen älskar att göra men som också har hamnat åt sidan, jag o min älskade mor har även framtidsplaner på att starta ett eget café. Skulle vara så himla mysigt, café är det jag vill jobba på o att få starta ett café med henne skulle vara riktigt roligt. Åh aa det är något vi båda verkligen vill, så himla härligt. 
 
Ja, detta är vad mina tankar går åt till mest just nu. Va bara tvungen att skriva av mig.