New computer!

Ååååh vill så gärna köpa en ny dator, är trött på min stationära nu haha. En bärbar är så lätt att ta med sig också. Funderar på denna hihi, roooosa också. Sitter inte fel ;)
 

Jobba

Idag blire att jobba igen, niceee! O även imorgon :) tycker jag ser lite ihoptryckt ut på bilden eller nåt, men så ser jag ut idag i alla fall. Hej då.


Städningen is finish!

Nuuuu är jag äntligen klar med städningen, tog lite längre tid nu när min lampa gick sönder, så tråkigt! Känns skönt med ett rent o fräscht rum igen i alla fall, har även bytt sängkläder o sådär så allt känns fräääscht. Ska ta en dusch snart så jag känner mig fräsch också. Gjorde en liten hörna med foton o ljus också. Mysimys. Haha om ni undrar va det är för bild längst bak förresten så äre en gubbe. Höll på mycket med målarfärg förut, hällde en klump med olika färger på ett papper, vek sedan ihop pappret o ut igen o så blev en av dom en gubbe. Tyckte jag va lite kul så va tvungen att spara den haha. Ja, så nu vet ni det. 
 

Noooo!

Åååh min älsklingslampa föll i golvet precis :( sladden fastnade under dammsugaren men märkte inte det så hör man något som slår mot golvet så kollar bakom mig o ser den ligga där helt söndersplittrad. Den som va så fin, men får väl helt enkelt köpa en ny :) hoppas man lyckas få upp allt glas bara så man slipper få det i foten, skulle inteee va så skönt.


They are back!

Ååååh nu när jag kollade på bloggen precis för att se ifall mitt inlägg hade kommit upp såg jag mina fina gula gubbar igen! :D Va bara tvungen att säga det haha. 
 
Hej så länge! 

Ledig dag

Hola amigos! Onsdag idag då o jag är ledig, känns lyxigt att vara ledig nu när man jobbar så mycket. Då tar man verkligen till vara på dom dagarna. Ska som sagt storstäda mitt rum idag, blir typ stressad när det är för stökigt haha men ändå är jag såååå bra på att stöka till det. Tänker alltid att jag inte ska det, att nu ska jag verkligen hålla det fint men det går ju braa ;) Juste ser ni mina smileys förresten? Jag ser inte dom, jag ser ju tecknet, alltså ";)" men ser inte dom fina gula gubbarna jag hade förut, vet inte varför för dom ska finnas där. Blev ju så mycket trevligare med dom haha. Menmen, får väl klara mig utan dom. Nu ska jag i alla fall storstäda mitt rum, musiken är på också. Blir ju såå mycket roligare att städa när man har musik så det är ett måste varje gång jag städar. Annars finns det inget tråkigare. Jaja nog babblat nu, städningen tar inte hand om sig själv. 
 
Här får ni en bra låt att lyssna på så länge som jag har fallit för. Hörs later! 

Bad update!

Dååålig uppdatering, jag vet! Men har helt enkelt inte orkat, plus att jag inte haft nån vidare fantasi på va jag kan skriva. 
Hmmm, va har hänt sen sist då? Inte mycket, jobbat massor! Men det är skööönt, cashflooow liksom! ;) Så kanske jag kan börja spara lite nästa månad så jag o Robert kommer iväg på en utlandsresa. Vietnam är vårt nya mål då det är lite billigare att åka dit. Längtarlängtarlängtar! Skönt att ha något att se fram emot! 
 
Ja, jobbade även igår o idag så har jobbat 8 dagar i sträck nu, sweet! Imorgon är jag ledig, känns skönt. Skulle behöva städa mitt rum hähä, så det får bli morgondagens projekt. Vill även så gärna gymma! Har varit förkyld rätt länge nu med halsont o hosta, men kändes bättre i fredags så passade på att dra till gymmet en sväng efter jobbet. Dock va det ingen vidare bra idé då min hosta förvärrades efter det så har inte kunnat gymma sen dess, vilket suger då jag verkligen vill försöka gymma varannan dag. Menmen, får hoppas på att den lagt sig tills imorgon så jag förhoppningsvis kan gymma på torsdag. Men det återstår att se! Hörs later, herrå! 

Myyys

Myskläderna på, en kopp med varm choklad i handen o hot fuzz på teven. Mysigt avslut på denna tisdagskväll :)


Nattinatti!

Klockan ställd på mycket tidigt imorgon då det blir att jobba. Sweet! Därför är det nog bäst att jag sover nu så jag är pigg imorgon hähä! Godnatt på er, sp så gott!


Love you <3

Hihi jag o min pojkvän tog lite bilder när vi va med varandra, både seriösa o lite mindre seriösa haha. Enjoy! Älskar dig min sötpotatis :*


Frukost!

Träffade min pojkvän i lördags o har varit med honom tills idag. Han är på jobbet just nu jag sitter i hans lägenhet o har gjort mig en chailatte o fil o flingor till det. Han har ju en kaffemaskin som sagt så då är man ju bara tvungen att göra chailatte eftersom det är sååå gott! Mums! :)


Yesterday

Hellu! Va ju o åt middag igår med några vänner o drack lite drinkar, dock skippade vi vikingabaren. Hade det jätte mysigt i alla fall o här får ni lite bilder. Hej så länge!


Jobbet!

Nu mot jobbet o sen blire att möta upp the giirls för middag o sedan dra till vikingabaren hähä. Mysfredag! :D


2013-01-17

Halloj gott folk! Hur mår ni? Själv mår jag bra, varit o jobbat idag. Gick bra o är så härligt att få jobba en del nu, jobbar ju hela den här veckan o sen nästan hela nästa vecka också. Jobbar på tisdag o sen tors-sön nästa vecka så det känns braaaaa. Jag o min pojkvän vill åka till Thailand i höst också o vara där nån vecka o även fira vår 2-års dag där hihi så hoppas verkligen jag får jobba massor nu o förhoppningsvis hittar något mer jobb också. Skulle vara så mysigt att åka dit. Kollar på lite bilder o drömmer mig bort hehe.
 

Worktime!

Nu är jag på väg till jobbet o sen när jag har slutat så ska jag o Robert gymma tillsammans hihi o så sover jag där sen, myspyyys <3


Myself and I

Sitter här o tar lite bilder på mig själv såhär innan jag ska sova hihi, enjoy ;)

 


Monday

Hellu alla! Vart va jag sist? Jojuste, skulle på bio då jaaa! Såg ju Hobbit som sagt o den va riktigt braaa, kändes inte som den va 2 tim o 50 min haha, så det va ju bra! Annars hade det kunnat bli liiiiite långtråkigt ;) 
 
Sen på lördagen träffade jag min älskling hihi, myspysigt! Vi gjorde inte så mycket, tog det mest lugnt. Åkte till Farsta en sväng gjorde vi i alla fall :) Sen så åkte vi hem till hans mamma på Söndagen för att fira Klas (hans mammas pojkvän) o blev lite godsaker också hehe. Sen sov vi här o Robert hjälpte mig att fixa min dator också, den har gått huuuur segt som helst nu ett tag men nu efter att han höll på går den riktigt bra! Så det känns jätte skönt! :D 
 
Jaaa sen idag har jag jobbat på dagis. Det gick bra, dock håller ungarna på att testa mig hela tiden haha o trotsar emot när jag säger saker. Menmen, får väl bli tuffare helt enkelt haha. Gymmade en sväng idag också, gaaalet skönt! Har kommit igång riktigt bra nu :D 
 
Jaaa nu vet ni va jag har haft för mig, ganska lugn och mysig helg hihi :) ska väl gå o lägga mig snart tror jag, då jobb även väntas imorgon :) Hej så länge! 
 
 
 

Godmorgon

Ville bara visa min sjuuukt snygga morgonfrilla, yeeeah!


Hobbit!

Fredag idag dååå? Va ska ni hitta på för kul? Själv ska jag gå på bio med några vänner o se hobbit, myspysigt :)

Vill även tala om att det är exakt ett år sen idag som jag startade den här bloggen hihi ;)

Såhär ser jag ut idag :)


Jan. 11, 2013

Hellu! Va o tränade för en stund sen, så härligt! Har tränat varannan dag än så länge den här veckan :D Ska jobba hela nästa vecka också, på ett dagis o sen mässan. Så jäkla skööönt, slipper jag gå här hemma o sega!

Vill även säga att jag älskar den här benövningen, den tar på så bra ställen. Insida lår o utsida o även rumpan tror jag? Känns som det i alla fall, me like! :)


2013

Va o tränade idag, alltså det är så himla härligt att träna. Ska verkligen ta mig i kragen o börja göra det oftare, helst varannan dag så det tänker jag satsa på! Mår så mycket bättre när jag tränar och i och med att jag tränar försvinner även sötsuget, har ätit så mycket onyttigheter. Hela 2012 har bestått av det i stort sett så nu fåre bli ändring på det! Vill få ett mer hälsosammare liv och nej, det innebär inte att jag kommer sluta med godis o sånt helt, men äta det lite mer sällan bara :) Mina mål med 2013 är att börja vara nöjd med den jag är, få bättre självkänsla helt enkelt och även tro mer på mig själv. Våga mer och tänka mindre, för tänka är något jag är vääääldigt bra på, att tänka för mycket. Vill sluta tänka så jäkla mycket o köra istället, för va har jag att förlora? Har väl mer att förlora om jag inte gör sånt som jag verkligen vill för att jag är för feg, tänker för mycket på va som kan gå fel typ. Seeeen vill jag även ta körkort o ha något mer jobb så jag får mer pengaaar hihi :) så har lite saker jag vill uppnå, men har ju ett helt år på mig ;) 
 


 

Flowers

Juste, målade mina naglar igår hihi. Såhär blev dom, gillar dom väldigt mycket! :D 

Pictures

Hellu på er! Förlåt för min dåliga uppdatering just nu, ska försöka bättra mig! I alla fall så tänkte jag lägga upp lite bilder från när jag o Robbis va på Öland förra veckan. Vi gick ner till stranden o tog lite bilder hihi :)
 
 

New year

Hellu gott folk! Förlåt för att jag inte har uppdaterat på några dagar nu, men har varit i Kalmar o firat nyår med vänner o sedan åkte jag o min älskling till hans stuga på Öland o bosatte oss där tills idag, så nu är jag hemma hos min pojkvän o tänkte lägga upp bilder från nyår. Låter dom tala för sig själva. Hej så länge! :)