Gymmet

Hellu! Har precis varit o tränat en sväng, va riktig skönt så det kändes bra. Nu blire stretcha o sen hoppa in i duschen. Hörs kanske senare. Hej så länge :)


Godnatt

Nu är det sussa kudde som gäller. Godnatt allihopa, sov så gott!


Vita skor <3

Alltså är svag för vita skor, vill egentligen inte ha det då dom blir smutsiga så fort men det är ju så snyggt. Kolla på dom hääär, vill ha! 
 

Fikamys

Har varit o fikat med fanny o linn idag, blev waynes coffe igen, tror jag har varit där typ 3 gånger den här månaden haha menmen. Gott äre! Blev kanelbulle o chailatte för min del, gottigott. Jätte mysigt vare att få träffa dom igen, va ändå ett tag sen nu. Dom är så härliga! :)


Linköping

Hellu. Min uppdatering är inte världsbäst just nu, men ska försöka uppdatera mer nu. Åkte ju som sagt till Linköping i fredags med min älskling o hans syster. Vi bodde hos hans mormor o åkte hem på söndagen igen. Jätte mysigt vare o på lördagen gick jag o Robbis ut o fotade lite o sådär. Bjuder på lite bilder från det. Hörs senare, hej så länge :) 
 

Utgång

Hola! Nu ska jag iväg o träffa några arbetskamrater för att dricka lite, dock jobbar jag imorgon så blir inte ute så jätte länge. Här får ni en facelook, inte för att kameran är sådär jätte bra men ändå :) ha en bra måndag!


Fixat

Halloj! Just nu ligger jag i min säng med datorn i knät o lyssnar på musik, så mysigt sådär innan man ska sova. Idag efter jobbet har jag passat på att föra över alla kläder från min gamla garderob till min nya, alla lådor är även ditsatta och min väska är färdigpackad inför Linköping imorgon :) Får se hur mycket jag kan uppdatera i helgen men ska försöka skriva något inlägg om dagen i alla fall. Så här fint blev det efter jag hade lagt över mina kläder o så hihi. Hej så länge.
 

Gilbert grape

Nu blire att äta pannkakor o kolla på filmen Gilbert Grape med mor min. Sen kommer även min älskling hit. Mysonsdag! :)


Rolig dag

Hej på er! Har varit o jobbat idag o efter jobbet åkte jag in till stan o mötte upp Ronja. Vi satte oss på Waynes Coffe o jag tog faktiskt en kladdkaka den här gången haha o chailatte till det. Gottgott. Sen sprang vi runt o letade efter en skrivare som Ronja ville köpa. Vi sprang runt i jätte många olika affärer innan hon tillslut hittade en hon ville ha. Jaaa o sen åkte vi iväg till en kille som sökte en inneboende till sin lägenhet för att kolla på den, vilket va anledningen till att vi ens träffades idag men så hittade vi på andra saker istället haha. O när vi väl ska gå till lägenheten så hittar vi inte den, vi irrar omkring i över en timme o letar efter port nummer 57 o frågar massa folk ifall dom vet vart den är men ingen vet haha så vi ringer till killen flera gånger men han förstår inte vart vi är så vi bara går o går o vet inte vart vi ska ta vägen. Men tillsut hjälper en kille oss, dock vet inte han heller vart 57 ligger någonstans men han går med oss o försöker hjälpa oss att hitta haha o tillslut frågar han ifall vi inte har fått fel adress eller nåt så Ronja tar upp sin mobil o kollar ifall det står 57 i smset men då står det 56 o den porten hade vi gått förbi fleeeera gånger haha o blivit lika förrvirrade varje gång då vi hittade port 56 men inte 57. Så muppigt haha! Att vi inte kollade det innan, menmen så vi kom tillslut till lägenheten. Efter typ 1 timme o 20 min eller nåt sånt :P
 
Muppig men rolig daaag, blev en del skratt i alla fall haha. O just nu ligger jag i min säng o tänkte nog försöka sova snart så säger godnatt nu. Hörs tomorrow! :)

Måndag kväll

Hej på er! Ligger just nu i sängen med massa ljus tända runt omkring mig, mysigt. Har jobbat idag o jobbar fram till fredag, sen är jag ledig hela helgen så det är skönt faktiskt o då blire att åka till Linköping med älskling o hans lillasyster. Hon skulle på nån mangagrej där nere :)
 
Helgen har spenderats med min prins, va ju melodifestivalen i lördags också o tyckte det va bättre låtar den här gången. Falling va ju grym, så kändes bra att dom gick vidare till final hähä :D Bara för att den är så bra är jag tvungen att lägga upp den här också haha. Vi hörs, hej så länge!
 

Alla hjärtans dag

Ja va ju alla hjärtans dag igår o den spenderades med min älskade pojkvän. Va tänkt att jag skulle baka en vaniljkladdkaka till oss men eftersom han slutade ganska mycket tidigare än mig åkte han hem till mig i förväg o så bakade han o min käre mor den istället hihi. Men det gick ju lika bra, fick dom lite egentid med varandra också. Frostingen gjorde vi dock tillsammans o fick bli ett litet hjärta på också, va ju trots allt alla hjärtans dag. Mysigt vare i alla fall, hoppas ni också hade det. Puss så länge.


Thursday

Nu äre dags att åka mot jobbet. Såhär ser jag ut. Glad alla hjärtans dag förresten hihi :)


Sleepytime soon

Ligger just nu i min säng med datorn i knät efter en lååång dag på jobbet. Kom hem för typ en timme sen o tänkte väl försöka sova snart för galet trött är jag. Hörs väl imorgon igen. Godnatt alla! Älskar min lilla stå-upp lugg på bilden förresten haha :P


Godnatt alla!

Nu tänkte jag sova, godnatt sov så gott!

<3

 

Booowling

Jaaa va ju o bowlade med min far o bror
idag o åt pizza efter det, myyyys. Bowlingen gick rätt bra, kom tvåa i alla fall. Brukar oftast komma sist hehe. Vi va nästan helt själva o bowlade också haha, typ två personer som också va där men det va nice!


Godmorgon

Nu är jag på väg till jobbet, blir att jobba hela veckan men det är nice! Efter jobbet blir bowling med min far o bror också, ska blir roligt! :) hörs later!


Lite saker jag vill ha :)

Det här är lite saker som jag vill köpa till mitt rum, överkastet o lite kuddar tänkte jag nog köpa nu i februari efter att jag fått min lön :)

Min nya garderob

Jaa så här ser min nya garderob ut, tror det kommer blir riktigt fint när jag får i ordning här inne. Vill köpa nya möbler o måla väggarna vita. Dock inte kritvita, mer cremefärgade typ :) o sen ska jag även möblera om här inne så det tänkte jag fixa lite med när jag får löööön.


Chocolateballs

Såhär fina blev chokladbollarna, dock lite kala haha. Pärlsockret ville inte fastna :( men dom är säkert lika goda ändå. Nu väntar vi bara på att mamma o Mats ska komma :)


Bakdags!

Hellu, nu tänkte jag sätta igång o baka lite chokladbollar tills min mor o Mats kommer så vi får lite gott att äta hihi :) Såhääär ser jag ut idag också, hej så länge. 
 

Lördagsmys

Hellu! Ligger just nu hemma hos min pojkvän o tänkte uppdatera er medan Robert nördar sig framför sitt xbox, men det är faktiskt kul. I alla fall bilspelet som han har :) 
 
Idag har jag i alla fall jobbat o sedan blev det att åka med Robert hem till hans mamma för att hämta en garderob som han hade i sitt rum förut, men som dom inte tänker ha kvar. Så nu står den i mitt rum istället hihi, dock står min andra kvar också så är väääldigt trångt i mitt rum just nu, men får väl försöka ta hjälp av mamma nån dag o montera ner min andra. Jaaa, sen har vi även kollat på melodifestivalen, va väl inte så jätte bra låtar den här gången heller, men Hello Goodbye och Begging va väl dom som va bäst enligt mig. Dock gick ju Sean banan vidare till final, e man förvånad? Tycker han har blivit för mycket men jaa...
 
Nu tänkte vi kolla på en film snart i alla fall, min mor o hennes pojkvän kommer hit imorgon också för att hälsa på oss o se hur Robert bor. Mysigt skare bliii! :) 
 
Bjuder på två söta bilder på mig o älsklingen från i somras typ här också! Hörs kanske tomorrow, ha en bra lördag :) 
 
 
 

Damn you autocorrect!

Myskläderna* är på ska det stååå! Inte musiklärarna! O jag kan inte gå in o ändra mina inlägg från mobilen så får helt enkelt skriva det såhär. Men så nu vet ni det haha!


Myskläder-check!

Nu ska jag röra mig mot Sofia o musiklärarna är påå. Är ett måste när man bara ska ligga o kolla på film hehe. Ha en bra fredag hörrni! Hörs tomorrow :)


Cozyy

Hellu! Åkte o gymmade med Sofia efter jobbet o mina been är helt döda nu! Vi körde riktigt hårt benpass idag men det va skönt. Man känner ju att det har tagit i all fall. Vill helst bara ligga i sängen på samma sätt som jag gör på bilden här nedan resten av kvällen men ska duscha o sen blire att gå hem till Sofia för filmkväll. Myspyyysigt, får vi ligga o slöa i hennes säng i alla fall. Hennes ben är nog lika slutkörda dom ;)


Nu mot jobbet!


Min frukost

Min frukost denna morgon består av fil med flingor o en smörgås med scrambled eggs. Bra saker!


Mysiiigt

Jobbade ju idag som sagt o det gick braaaaa. Sen efter jobbet åkte jag in till stan för att möta upp Ronja. Vi gick till Waynes Coffe o fikade o pratade massor. Blir väl lite så när man inte har setts på ett tag. Mysigt vare i alla fall o jag tog morotskaka, som vaaanligt haha. Min favorit just nu, finns inte mycket som kan slå det när jag fikar. Vill prova annat, men när det finns morotskaka är det svårt att stå emot alltså ;) Chai latte blev det att dricka till, också en favorit hehe. Tog ingen bild när vi va o fikade, men kan bjuda på en bild på oss två hihi. 
 
Du är en väldigt fin vän :) 

Torsdag

Nu blire att jobba o såhäär ser jag ut idag. Ha en bra torsdag. Hej så länge :)


Min skatt <3

Hihi min älskling kom hit igår med en ros i handen för att vi nu har varit tillsammans i 1 år o 4 månader. Så underbart fin e han! Jag älskar dig så otroligt mycket min finaste skatt. You make me happy <3


Vill ha!



Nothing is impossible, the word itself says IM POSSIBLE


Helgeeen

Jaa, tänkte berätta lite om helgen. Va ju på bio i fredags som sagt o filmen va jätte bra, helt klart sevärd! Efter filmen åkte jag o min pojkvän hem till mig o sov här o sen på lördagen kom lilla Luddis över (mitt brors barn) så då lekte vi med honom o med lera, som ni kan se på bilden här under hehe ;) Mysigt vare i alla fall o sen vare ju melodifestivalen på kvällen, ingen som föll mig i smaken men den sista låten tyckte jag va bäst av dom som va i alla fall. Kommer dock inte på va den heter nu, men den med saxofonen haha. Hoppas på bättre låtar nästa lördag. Jaa, sen på söndagen kom Luddis igen så lekte med honom o jag o Robert bakade även en misslyckad sockerkaka haha. Hela bottensidan blev bränd så vi kunde bara äta ovansidan så att säga, men den va god i alla fall. Sen på kvällen åkte vi hem till hans pappa o åt middag där med kladdkaka till efterrätt. Gott vare :)
 
Idag har jag jobbat o likadant blir det imorgon, ja enda till lördag faktiskt så det är niiiiice ;)
 
Mysig helg har det varit i alla fall, hoppas ni också har haft det! Hej så länge.
 
 

Mitt o Roberts fina konstverk :D


Jobbet

Nu mot jobbet o sen blire bio med några vänner o min pojkvän. Myspysigt :D beasts of the southern wild ska vi se :)