Favoritlåten just nu! :D

 

Fin jacka

Har börjat kolla runt på höstkläder lite, den är ju snart häär liksom o föll för den här jackan. Lite tråkigt med svart dock, men det va den enda färgen som va fin i den jackan såå ja får väl bli svart ännu en gång haha :P 
 
 

Love my job!

Hej på eeer! Fin pose jag vet, men är trött så orkade inte vara seriös haha. Gick upp 5 imorse liksom, meeen shit va jag älskar mitt nya jobb! Det som jag berättade om igår, som bara tar 15 min att gå till. Det är ett jätte mysigt café med mest pensionärer som kommer o fikar, jag trivs verkligen super bra där. Och idag så hjälpte jag Helena att göra smörgåstårta, namnam! Är så sjukt gott, så måste göra det här hemma nån gång :) Vi gjorde bara grunden idag så imorgon ska vi dekorera den, hääärligt! Nu tänkte jag nog kolla på Pretty little liars i alla fall, har verkligen fastnat för den serien. Hej så länge! 
 

Hungryy

Hallåå gott folk! Kom hem från jobbet för en stund sen o är galet hungrig men hittar inget att laga. Aaah, finns inget här hemma som jag är sugen på, jobbigt läge haha. Å andra sidan så har vi ju en restaurang precis bredvid mig hehe.. Hmmm, ska jag eller ska jag inte? 
Juste, har jag berättat att jag har fått ett nytt jobb förresten? Igen haha. Börjar äntligen hända saker för mig o det känns awsoome! Det är på ett café o det tar bara 15 min för mig att gåå dit, hur härligt är inte det? Kommer jobba där 75% men kan bli mer vilket jag veeerkligen hoppas på. Får se till att visa framfötterna riktigt ordentligt  ;) Nu ska jag återgå till mitt matproblem i alla fall, hörs! 
 

läckert!


Visst är jag snygg just nu? Sitter här med ansiktet täckt av honung o kanel, en vän tipsade om att det skulle hjälpa mot finnar o har fått ganska mycket nu under sommaren av nån anledning. Brukar typ aldrig få det o när jag väl har fått brukar det oftast bara vara en eller två som försvinner lika fort igen men nu har jag fått massa som inte har velat försvinna så får hoppas att det här hjälper ;)

Fridays med fina vänner

Hej bloggen! Igår efter jobbet åkte jag in till stan där jag mötte upp Linn o Fanny för att äta på fridays. Sen kom även Hannah :) Det va jätte gott o jätte mysigt. Vilka underbara vänner man har! Har alltid så roligt med dom o man kan verkligen slappna av o bara vara sig själv till 100%, vilket är jätte härligt. I like them very mucho! <3

  förlåt Hannah för bilden, men den andra vi tog blev inte heller nå bra :P

Toyota Aygo

När jag väl tar mitt körkort sen så är det en sån här bil jag vill ha. Så himla liten o söt, perfekt för mig!! Jag o Robert va även på en Toyota bilaffär för några veckor sedan där jag provsatt i den o vi testkörde den även då Robert har körkort o den va verkligen helt perfekt! Förvånansvärt rymlig för att va så liten o Robert tyckte att den kändes bra att köra så jaaa vill verkligen ha en sååån haha! 

Antingen typ den här färgen, lite mörkblå


Eller den här färgen,lite ljusare blå. Vill ha en blå i alla fall :)
 

Lördags

Hej på er! I lördags efter att jag jobbat åkte jag o min pojkvän till en vietnamesisk restaurang o åt mat. Jätte gott o mysigt vare o nu längtar man bara ännu mer tills man åker! 44 dagar, 15 minuter och 54 sekunder äre kvar haha! Har laddat ner en app till mobilen som ger en exakt tid så det är lite kuul. Inte långt kvar i alla fall, kan man äääntligen börja räkna ner lite :D I alla fall så åt jag dumplings till förrätt, vårrullar med fläskkött o risnudlar till huvudrätt o så delade jag o Robert på en brylepudding till efterätt. Robert tog papaysallad till förrätt, nån kycklingwok med cashewnötter till huvudrätt o så delade vi ju på puddingen som förövrigt va jätte god. Allt va jätte gott o va kul att testa på dumplings då jag aldrig har ätit det tidigare. 
Sen när vi hade ätit klart o så åkte vi in till Zinkensdamm där vi mötte upp mamma o Mats då Mats skulle springa midnattsloppet. Roligt vare o den som kom i mål allra först hade en tid på 30 minuter, springer as fort dåå juuu! O den är ju en mil liksom! Fick se lite roliga människor också som hade klätt ut sig till olika saker, bland annat kom det några som hade klätt ut sig till legogubbar, några som va ninja turtles, o troll osv. så det va lite kul haha. Häär kommer lite bilder också, hej så länge! 
 

Städastäda

Hej på er! Hur mår ni? Själv mår jag bara bra, lite förkyld dock men får hoppas att det försvinner snart! Hade det jätte trevligt med min pojkvän o hans vänner ute på landstället. Har dock inga bilder från det, då min systemkamera inte fick plats i väskan o är så tråkigt att ta med mobilen menmen. Sitter i alla fall hemma hos min pojkvän just nu o tänkte städa lite såhär på min lediga dag. Känner jag mig som en riktig hemmafru som städar o lagar mat medans han är på jobbet haha. Tummen upp för det! ;) 
 
 
 
 
 

Landet

Hejsan! Nu är jag på väg till min pojkväns jobb för att möta upp honom. Sen ska vi ut till hans kompis landställe med några andra o sova över där tills imorgon. Kul skare bli o så här ser jag ut :)




Ölaaand

Godmorgon på er! Förlåt för att jag aldrig la in bilderna här igår som jag sa att jag skulle göra, istället får ni dom nuu :) så here you gooo!
 
Andreas Weise va där o uppträdde 
Minigolfbanan vi spelade på hade massa djur runt om banorna,va lite roligt :)
Fiiiiiiint Robert ;)
 
 

Midsommarkransen

Hej på er! Nu har jag kommit hem från Öland. Har jobbat dom här två senaste dagarna o har fått ett nytt jobb hehe. Känns jätte härligt! I alla fall så har jag haft det underbart nere på Öland med min fina o våra vänner. Badat, solat, kört gokart,spelat minigolf, ätit massa gott o bara haft det otroligt mysigt. Har lagt in bilderna på datorn precis så tänkte kolla igenom dom o lägga upp dom här sen. Så länge får ni tre bilder från när jag o mamma va i midsommarkransen idag där vi gick runt o strosade o tog en fika på muffinsfabriken. Riktigt fint vare där, som en egen liten småstad o va mysigt att få lite mor-o-dotter tid. Vi ses inte så ofta längre så fick prata ikapp om allt som har hänt. Hörs snart igen, hej så länge :)