Suuugen!

Åååh hittade tre jätte fina vinterjackor på gina tricot o cubus, plus halsduk o vantar o sånt på hm! Börjar bli riktigt kallt ute nuuu så känner att det kanske är dags att börja införskaffa sånt, min vinterjacka jag har nu är så galet kort så känner att jag skulle behöva någon ny! Plus halsduk o sååna saker! :) Tror inte jag kommer våga köpa den från Nelly.com, den va ganska dyr o sen är jag lite feg för att köpa kläder från internet hehe... 



Gonatt!

Filmen va bra, lite smårolig sådääär. Nu tänkte jag sova, Godnatt allihopa. Hörs väl tomorrow, sov så gott! :)


Filmtaaajm!

Yes, har laddat ner två filmer "gone" o "the big year" så tänkte ta o kolla på den ena nu, vilket får bli "the big year". Mysigtmysigt! Fast skulle varit mysigare om min älskade pojkvän låg här o kollade med mig hihi (:


Fina accessoarer (:


Work!

Nu äre dags att åka till jobbet o såhär ser jag ut idag! Hörs later, puss!


Myssöndag :)

Myssöndag med popcorn o film hihi! :)


Utgång!

Nu hem till Robert för att förfesta o sedan dra ut med han o hans kompisar för att fira att han både har fyllt år o fått lägenhet! Ruuuligt! Så här ser jag ut ikväll :) herrå!


Ansiktsmask!

Sitter här o är så otroligt fin igen! Men får fin hy sen i alla fall ;)


Åååh älskar den här! :D

 

Mysfika med mamsen! :)


Röda bananer!

Haha hittade röda bananer när jag o mamma va på Coop o handla, aldrig sett förut. Undrar hur dom smakar, blir ju nästan lite sugen men 99kr/kg får mig att avstå. Maybe some other time! ;)


Inte okej!


Dagens outfit

Mot jobbet! Fast inte stockholmsmässan utan mot mammas jobb, brukar hoppa in som vikarie ibland när det fattas personal så idag blire att ta hand om små barn. Roligtroligt! :)


Drömmar

Alltså drömmar kan vara så konstiga ibland.. Har ni någon gång vaknat upp o tänkt om det man trott varit en dröm verkligen va en dröm eller om det faktiskt hände i verkligheten? Det har i alla fall hänt mig några gånger o i morse hände det igen. Drömde att jag vände mig om i sängen o la mig över min arm, vilket gjorde att jag fick jätte ont i armen o det bara bultade i den typ men flyttade aldrig på mig utan låg kvar så ändå.. Sen ringde min väckarklocka o så skulle jag gå upp o klä på mig så känner jag hur det gör ont i min vänsterarm o så kommer jag på drömmen jag haft o börjar undra om det verkligen va en dröm eller om det faktiskt hände på riktigt o att jag va så dum på riktigt som låg kvar så även fast det värkte i hela armen... 
 
Jaaa konstigt i alla fall, ville bara dela med mig av den här upplevelsen hehe! Herrå! 

Så här ser jag ut idag!


The Sims nörd!

Sitter just nu vid datorn o spelar the Sims, myyysigt!


Mot jobbet!

Godmorgon folks! Nu är jag på väg till jobbet, får se vart jag ska va idag :) så här ser jag ut idag i alla fall! Hej svejs!


Sussa kudde!

Jaa nu tänkte jag gåå o lägga mig, ska upp o jobba imorgon! Härligthärligt!! Godnatt allihopa, sov så gott! Bjuder på en liten bild på mig också. Pussar! 
 
 

Från i fredags

Mina morotsmuffins som jag gjorde till mitt födelsedagsfirande i fredags. Kan säga att det tog rätt lång tid att dekorera dom haha, men det vare värt för fint blev det tycker jag! Goda blev dom också hihi! :) 
 
Fick det här fina smyckesskrinet i fredags också av min käre bror o hans flickvän. Blev jätte nöjd då mina smycken bara ligger huller om buller! Nu kan jag äntligen få lite ordning på dom :) 

Resultatet!

Ja så här blev resultatet btw! Känns väldigt bra att vara brunett igen! :)


Spännande!


Nu äre dags!

Sådärja, nu är det dags att bli brunett igen! Tänkte först gå till frisören o fixa det men kände att jag lika gärna kunde göra det hemma! Spännande att se hur det blir sen! Hoppas det blir braaa!

Ps. Hårfärgen är inte riktigt sådär mörk i verkligheten


Rent o fräscht!

Ja, har även städat mitt rum idag o möblerat om. Super skönt!!! Sååå nu känns det jätte fräscht o härligt :D 
 
Här kommer lite före- o efterbilder! Puss! 
 
Före: 
 
O efter :D 


Haha, mitt studentfoto fick va med på ett hörn också. Så liten o knubbig jag va! 
 
Blev jätte nöjd i alla fall! Känns så skönt med ett nystädat rum igen, för städa är något jag inte är världens bästa på att göra hehe. 




Bakat!

Jaa bakade ju lite mer tills födelsedagsfirandet imorgon. Gjorde ännu mera kladdmuffins o morotsmuffins! Dock är morotsmuffinsen inte riktigt klara då det ska va massa frosting på dom också, såååå gott!!! Men det fixar jag imorgon! :) Så här ser dom ut just nu i alla fall! 
 

Honey

Nu har jag gjort mig en kopp te med honung i, hoppas på att det hinner bli lite bättre tills imorgon! :)
 
 

Köplista!

Sådär, har skrivit en liten köplista på det som behövs till mitt bakande (förutom honungen dåå) så affären nästa!


Goodmorning folks!

Ja godmorgon! Allt bra med er? Själv är det väl fortfarande lite halvt, halsontet är borta (skööönt!) men den här hostan håller på att ta livet av mig! Den blir värre för varje dag som går o imorgon ska jag jobba också, så idag blire att gå o köpa massa honung så jag kan dricka varmt vatten med honung i! Hoppas på att det kanske hinner bli lite bättre tills imorgon i alla fall!

Nej nu ska jag gå upp o äta lite frulle, ligger fortfarande kvar i sängen hehe. Hörs!


Brownie!

Åååh är så sugen på att bli brunett igen!!! Tror att jag ska färga håret snart faktiskt, känns väl lite synd när jag typ precis slingade det blondare menmen! 
 
Vet inte riktigt hur brunt jag vill ha dock, om jag vill ha mörkbrunt, ljusbrunt eller nånstans mittemellan. Funderar lite mellan dom här i alla fall! :) 
 

Tips!

Ååååh måste bara tipsa om det här ljuset som jag o Robert köpte till mamma när hon fyllde år! Är ett massageljus, så man masserar kroppen med stearinet. Jätte roligt tycker jag, visste inte att det fanns förrän Robert visade mig! Tycker ni borde testa också för det luktar super gott o gör huden jätte len! :) 
 

Snygga glasögon!

Haha när jag letade efter tändare för att tända ett ljus hittade jag dom här snygga glasögonen. Kände mig som riktig professor när jag provade dom! 
 

Plugga!

Sådär, nu blire att börja plugga! :D


Presenter!

Jaaa Mats kom ju hit igår o detta fick jag av honom! :) Så nu blir det att gå på massa bio! :D 

Sedan hade min morfar o hans fru skickat upp pengar hihi, fick 300 i 20-lappar hehe. Tyckte jag va lite kul :P 

New nails!

Jaaa, har målat mina naglar igen, får passa på när jag inte jobbar eftersom jag inte får ha nagellack på jobbet. Blev väldigt nöjd med resultatet faktiskt!!
Såhär blev det på vänsterhanden :)


Såhär blev det på tummarna :)


O såhär blev det på högerhanden :)

Kladdmuffins!

 
Ja, har bakat kladdmuffins idag eftersom det är min födelsedag. Största firandet blir på fredag, men mammas pojkvän kunde inte då så han kommer hit idag istället en sväng. Trevligttrevligt!

Mer presenter :)

Sen av min mamma fick jag något som jag verkligen har velat ha ett tag. Är ju så grymt taggad på att ta körkort så detta passar perfekt för att komma närmare mitt mål! Sååå nu blir det att sitta o plugga massor!! Tack så mycket käre mor, älskar dig <3
 


Sen av min svärmor fick jag jätte fina skålar som jag kommer använda massor när jag bakar! Gillar dom jätte mycket! :)

Älskar dig <3

Åååh jag har ju bara världens bästa pojkvän! Han kom hem till mig igår utan att jag hade nån aning om att han skulle komma för att fira mig innan han åkte iväg på jobb idag. Älskar att han alltid överraskar mig, man vet aldrig va han hittar på o jag gillar det. Blir lika positivt överraskad varje gång han gör något fint som jag inte haft en aning om. Du är bara bäst o jag älskar dig så mycket! <3
 
Jaaa har ju inte berättat det men fyller faktiskt år idag vilket ni kanske förstod av det jag skrev ovanför så nu är jag hela 19 år hehe!
 
I alla fall så berättade jag att jag önskade mig lite skönhetsgrejer o ett nytt skal till mobilen o såå o han är en sån som alltid tänker steget längre, vilket jag också tycker är jätte gulligt! Så därför fick jag ett litet annorlunda skal som jag aldrig kommer vilja byta! Huuuur fint som helst!

Sen fick jag även lite andra grejer också av honom som kommer här!


Tack ännu en gång för alla fina presenter älskling! Du är bäst!

Helgen :)

Hellu allt bra med er?? Själv är det bra, lite förkyld o ont i halsen bara, blääää. Får väl hoppas att det går över snart! 
 
I alla fall så va jag ju med min pojkvän i helgen o han fyllde ju år också så blev lite firande o så. Han fick jätte fina glas o lite pengar o sådär o av mig fick han led lampor till sin bil :) jaaa sen började jag ju även jobba i fredags o det har gått bra. Gaaanska stressigt dock, men jobbar med härliga människor så det känns bra o fick även fina komplimanger av enhetschefen igår så det va kul! :D Kommer dock bara jobba på helgerna så får nog söka något annat jobb också. 

Jaaa så har min helg sett ut i alla fall, hoppas ni också har haft en bra helg! Hej så länge! 

Workwork

Nu är jag på väg till jobbet, spännande! Så här ser jag ut idag, vinterjackan o halsduken åkte på. Börjar ju blir kallt ute nu! Uschusch.


The movie

Filmen va jäätte bra, bättre än jag trodde att den skulle vara, sånt gillar jag :) Sååå den tycker jag att ni ska ta o se allihopa! Va även tvungen att inhandla ett par nya skor till jobbet imorgon, va tvungen att ha svarta o haaar inga så ja. Kom på det i sista stund också, så va ju bra att jag hittade ett par! Jaa, känner mig fortfarande lite nervös inför morgondagen, men det känns bra att äntligen få börja jobba! Vet inte hur mycket jag kommer uppdatera i helgen, kanske inget alls då jag jobbar hela helgen o sen ska jag vara med min pojkvän. Han fyller 20 imorgon så grattis till honom hihi. Snart är han ingen tonåring längre. Ska försöka uppdatera en snabbis imorgon innan jag åker till jobbet men vi får la se! Hare gött så länge o ha en toppen helg! Pöss!
Här är mina nya skor också!

Mums!

Sådär nu har vi köpt popcorn o läsk så vi har något att mumsa på under filmen. Namnam!


Bioo!

Idag ska jag o Sofia på bio, vi tänkte se "hypnotisören" med Mikael Persbrandt! Ska bli trevligt, har velat se den ett tag nu men inte gjort så det ska bli kul! Sen imorgon börjar jag jobba också, känner mig lite smått nervös faktiskt men det kommer säkert gå bra! Så här ser jag ut idag i alla fall! Herrå!
 

Ansiktsmask!

Yes, satte på mig en ansiktsmask idag för att fräscha upp min hy. Den luktade exakt som kola o kändes exakt som kola när jag smorde in mitt ansikte, sådär kladdig o min hud blev jätte varm av den också haha. Känner mig fräsch nuuu i alla fall så det är ju bra!
 

The pursuit of happiness

Alltså ååååh vilken bra film! Blev riktigt tagen! Sitter fortfarande med tårar i ögonen, blev väldigt rörd. Otroligt bra! Ni borde ta o se den för den är riktigt sevärd! Man kan väl säga att han va nere på botten, men kämpade sig upp mot toppen. 
 
 

Filmtaajjm!

Nu ska jag mysa ner mig i en filt o kolla på film, en riktig mysonsdag! Tänkte kolla på " the pursuit of happiness", har hört att den ska vara väldigt bra så får väl hoppas på att den är det också! Sen har jag även laddat ner "expendables 2" o tänkte ladda ner "nobels testamente" också så jag har lite filmer att kolla på. Pussis så länge! 

Chokladmousse!

Mums, jag o mamsen lyxade till oss med chokladmousse för en stund sen. Super gott! :D 
 
 

Mystofflor!

Va ju med Sofia i stan igår o kände att jag kunde försöka hitta någon jacka, vilket har velat ha ett bra tag nu. En mysig höstjacka typ men hittade ingen :( vi va inne i huuuur många butiker som helst men fick inte med mig någon hem. Antingen va dom jag väl tyckte va fina för dyra eller så satt dom jätte konstigt. Buhu, menmen fick med mig ett par mystofflor hem igår i alla fall o har på mig dom just nu också. Hur mysiga o fina som helst, myspys! 
 

Outfit of the day!

Nu blir det stan med Sofia, får väl se om jag hittar något kul. Så här ser jag ut idag i alla fall, puss! 


Hjärtelöv :)


The new bathroom

Jaa, vårt badrum är klart nu o har varit i lite mer än en vecka. Har bara glömt bort att berätta det hehe... Men känns jäkligt skönt att kunna duscha här igen så man slipper gå ner i källaren o badrummet blev jätte fint! Enjoy the pictures! 
 
Har fått en handduksvärmare, jätte härligt! (: 

Jäkla näsa...

Så fort det börjar bli lite kyligare ute så förvandlas min näsa till en vattenkran.. Nu när jag va ute o powerwalka så rann den konstant, får börja ta med mig näsdukar tror jag. Tänk bara när vintern kommer sen, får jag ha en fontän till näsa istället. Uschusch, får väl dra upp halsduken över näsan så den håller sig varm eller nåååt! Vilket problem jag har haha, men det är jobbigt. 
 
Va skönt att powerwalka i alla fall o vilket fint väder det har varit idag, super härligt! 

All black

Nu dags för powerwalk!


Mjusic

Lyssnar på musik såhär innan jag ska sova, så härligt! Love it (:


Fixat mina naglar :)


1 år <3

Jaaa, det va även den 5:e i fredags vilket innebär att jag o Robert har varit tillsammans i ett helt år så detta firade vi i lördags genom att ta in på hotell. Hur mysigt som helst, du är den underbaraste person som finns o jag är så lycklig över att du blev en del utav mitt liv o att jag får vara din. Du får alltid mitt hjärta att slå ett extra slag när jag ser dig o du har fått mig att inse vad äkta kärlek är. Du är bäst, min finaste ängel. Jag älskar dig <3  
 
Hihi, ja vi fick bröllpssviten dåra :) 

Badade i bubbelbadkaret också o drack cider, myspys :) 
 
 

En dag i Vaxholm

Hejsan alla käre läsare! I fredags va jag med några kompisar o hade sleepover hos Lisa i Vaxholm. Riktigt roligt vare, får vi verkligen ta o göra fler gånger! Men eftersom det blev en del bilder så tänkte jag att de får tala för sig själva. Hej så länge! 
 
 
 

Ruligt!

Yes, idag åker den här skylten på bilen för jag ska övningsköra med pappsen. Ska bli härligt, är så gaaalet taggad på att ta körkort! 
 
Hörs later! 

Grymma!