Inspiration till julen :)

 

Beställt byxor

Första gången jag beställer kläder från nätet o jeans dessutom. Tröjor är svårt nog att veta om dom passar men tycker nog att jeans är svårare så nu sitter jag här o är jätte nervös för att dom inte ska passa haha. Men behöver verkligen jeans då jag typ bara har två par som jag använder o har inte hittat några fina men så gick jag in på Nelly o hittade dom här så va bara tvungen att beställa! Hoppashoppashoppas dom passar! 
 
 

SHM!

Va ju på Swedish house mafia i lördags med min pojkvän o det va awesooome! Så jäkla mäktigt! O så gaaalet mycket folk, det va helt fullt! Men shit vilken stämning, dansade galet o bara log! Dock höll jag på att svimma när det va slut o vi skulle ta oss därifrån men fick vatten av en vakt så då kändes det lite bättre. Tror jag hade vätskebrist, så idag har jag druckit massor! 
 
Här kommer lite bilder från konserten i alla fall! :D 
 

Idag smäller det!

Nu hem till Robert för att förfesta lite innan vi drar till friends arena för att se SWEDISH HOUSE MAFIA!!! Taggad till tusen! Ska bli så jäkla nice!

Så här ser jag ut, hörs tomorrow eller på måndag!


A smile is the prettiest thing you can wear


Snaart!

Ååååh, alltså inte många dagar kvar tills jag o min pojkvän ska få se det här gänget live, nämligen SWEDISH HOUSE MAFIA! På lördag smäller det, känns helt sjukt. Aldrig varit på en sån här stor konsert innan men ska bli så jääääääkla kul!! Så taggad! 
 
Kollade på lite videos också från deras uppträdanden o kolla va mycket folk det äääär? Gaaaaalet! 
 

Dagen idag

Hellu! jaa, mötte ju upp några vänner o åt sushi, gott vareee! Sedan gick vi in på O'learys då Ronja fick ett sug efter öl, själv drack jag cola hehe. Mysigt vare i alla fall o blir alltid massa skratt när man träffar dom mupparna, härligt! Fick även med mig en kofta från hm, en av dom jag la upp här för nån dag sen. 

This one! :) 

Sushiii!

Nu är jag på väg för att möta några vänner från gymnasiet o äta suuushiii o bara sitta o prata typ. Jag o Fanny har pratat om att träffas o äta sushi hur länge som helst men aldrig blivit av, men nu såå! Äntligen! Myspys :D


Ny design

Laddade ner en gratisdesign så länge tills jag har lärt mig att göra en egen, så nu blire att ladda ner en testversion av photoshop i 30 dagar o börja jobba! 
 
Förstår inte hur man får till det, men övning ger färdighet. Right? 

Candy

Har aldrig varit något stort fan utav Robbie Williams men hans senaste låt är riktigt bra faktiskt! :) 
 

Festkläder!

Hittade även lite fina festkläder. Funderar på att ha något utav det här på nyår om inte jag hittar något annat eller har det som jag hade förra året. Får la se! :) 
 

Myskläder

Åååååh, vill köpa massa myskläder o bara gå runt o mysa i vinter. Koftor, mysbyxor, mysstrumpor o tofflor. Har hittat lite myskläder jag funderar på att införskaffa hehe :) Eller kanske önska mig? Är ju julafton snart! 


 
 
 

Monday

Helluuu! Förlåt för att jag inte har uppdaterat på några dagar nu, är så jäkla dålig på att uppdatera när helgen kommer. Antingen jobbar jag, är med pojkvännen eller vänner o då sitter jag inte vid nån dator liksooom men ska försöka uppdatera lite från mobilen i alla fall även om det kanske inte är sådär jätte kul. 
 
I helgen har jag inte jobbat i alla fall, utan va med min pojkvän i hans nya lägenhet i fredags o sov över där till lördagen, super myyyysigt va det! Den är jätte fin o vi byggde ihop alla möbler han köpt också såå nu är det bara lite småsaker kvar innan allt är fixat! Tror det kommer bli jätte fint när allt är fixat o klart! :) 
Jaaa, sen på lördagen gick jag o Sofia på bio, blev "paranormal activity 4". Ttycker fortfarande att ettan är bäst av alla dom men lite äcklig va den allt så vi vågade inte sova själva haha så fjantiga som vi e, så slutade med att jag sov över hos henne. 
 
Så nu vet ni va jag har haft för mig den här helgen. Hoppas ni har haft en bra helg. Hörs later. Herrå!

Dagens facelook

Ikväll blire Bödakväll hos Helena igen, har inte varit med än så länge i alla fall men måånga avsnitt kvar hähä! Min pojkvän kommer hit snart också, myys! O så här ser jag ut :) Ha en bra torsdag, puss! 
 

New movies!

Jaaa, har laddat ner tre nya filmer nu, plus första säsongen av vampire diaries från säsong fyra! Spännandespännande! Tänkte först vänta tills det börjar på tv igen men kan inte hålla mig så så fick det bliii! 6 min kvar tills den är klar! :D
 
Här är i alla fall de filmer jag har laddat ner! (: 


Onsdag

Hellu! Idag har jag varit ledig, är ledig hela veckan så det är lite synd. Vill ju jobba o tjäna pengar liksooom! Menmen, har i alla fall varit o gymmat en sväng idag, jätte härligt! Sen passade jag även på att köpa nytt lakan o täcke till min säng, vi har jätte dåligt med stora lakan här hemma så det behövdes! O nu har jag målat mina naglar precis också, blev väldigt nöjd faktiskt. Dock tycker jag att dom är mycket finare i verkligheten än på bilden här! :) 


Min finaste! <3

Alltså, jag har ju världens bästa pojkvän, det bara är såå. Vet inte va jag har gjort för att förtjäna någon så fin som honom men jag är så lycklig över att få vara hans. Han är min andra halva, min ängel o min bästa vän.

Vaa på ganska dåligt humör igår, grät o grät. Tårarna vägrade ta slut. Blir så ibland, att jag bara gråter o gråter. Ibland utan att jag ens vet varför. Men så kom han förbi med choklad nyss o pussade på mig för att trösta mig över igår så nu sitter jag här o mumsar i mig choklad o kan inte sluta le över vilken fin pojkvän jag har o hur lycklig han gör mig. 
 
Med dig är jag som lyckligast, älskar dig så mycket! <3

 
 

Läskigt!


Alltså, gick in på google för att få lite inspiration hur jag kan måla mina naglar nästa gång jag gör det o hittade denna bild. Kommer ihåg när dom va med på tv, så jäkla äckligt! Är det bara jag som undrar hur hon gör när hon varit på toa o ska torka sig? Eller typ allt egentligen, klä på sig, äta, skriva, duscha, peta sig i näsan.. You name it. Formen på hennes fingrar är ju nästintill lika läskig den. 
 

Sunset

Tog en bild på solnedgången också, som jag tyckte blev väldigt bra. Har gjort om den lite också (: 
 
 

Egooo

va tvungen att ta massa egobilder också när jag skulle fota det jag köpt hähä! 
 

Shopping

Hallåå gott folk! Idag har jag varit o shoppat med Sofia, hittade en vinterjacka, halsduk o vantar så nu äre bara mössa som fattas innan jag har allt inför vintern! Blev inte nån av dom jackorna jag la upp här förut utan en från Vero moda, föll för den direkt! Älskar allt jätte mycket, så himla nöjd är jag! Här kommer bilder på det jag har köpt också. Ha det bäst, herrå! 
 

Så jäkla grymma!

Alltså ååååh, har lyssnat på stiftelsens låtar idag o dom är ju bara för braaa! Men gillar ju takida så varför skulle jag inte gilla dom liksom? O Robert Pettersson (sångaren) har ju en så grymt jäkla bra sångröst så det är sjukt! Får rent utsagt gåshud. Älskaälskaälska! 
 
 


  









Worktime!


Ny dricka!

Köpte nån sportdricka idag när jag va o gymma. Ska bli intressant att testa, ser ut att som powerade så den kanske smakar likadant också. Får väl se :)



Slutsats: Den smakade exakt som powerade


Final destination

Kollade precis på final destination 1, tycker alla dom är så sjukt braa o va grymt längesen jag såg ettan så va tvungen att kolla på den igen o bra va den även den här gången hehe. Har blivit en riktig filmnörd på senaste, kollar på film i stort sett varje kväll innan jag somnar, myysigt är det! O nu tänkte jag väl snart sova så vi hörs tomorrow, Godnatt!


Min nagellackssamling!

Haha har fått en del nagellack nu! ;) 

New nails

Jaaa målade ju mina naglar idag med några av de nya nagellacken jag köpte idag. Vet inte riktigt vad jag tycker, men helt okej blev dom väl ändå tycker jag nog! :) 

Måndag!

Hellu gott folk! Idag har jag varit o skaffat nytt gymkort lite närmare mig så nu blire att börja gymma som bara den hehe! Vaa även inne på kicks o köpte "lite" mer nagellack också, blev mer än va jag hade tänkt köpa haha menmen! Nu har jag så jag klarar mig ett tag så det jag ska göra nu är att måla mina naglar hihi :) Sen vill jag även säga att jag o min älskling har varit tillsammans i 1 år o en månad idag så grattis till oss hihi. Hörs väl sen antar jag, herrå! 
 

I'm just a girl..


Fixad o klar!

Sådär, nu ska jag åka iväg till Helena! Så här ser jag ut, hej då!


Ledig!

Jaa idag har jag varit ledig, skönt faktiskt! Bara tagit det lugnt typ, gjorde mig en god o nyttig brunch o sen har jag gjort mig fräsch, duschat, använt kroppsscrub o ansiktsscrub o ansiktsscruben luktade så sjuuuuukt gott. Det gör båda iförsig, men den luktade jordgubbar o sött typ, jätte härlig doft o det bästa av allt är att doften fortfarande sitter kvar så känner den fortfarande. Hääärligt! :) Jaa men nu tänkte jag väl laga lite mat, ska hem till Helena sen o kolla på Böda Camping som börjar idag med några andra som också jobbade där i år. Hoppas man inte är med, men dom filmade rätt mycket såå man vet aldrig.... 
 
Hörs kanske senare eller imorgon eller nåt. Ha en bra torsdag, herrå! 
 
Min goda brunch hihi :)