Julen

Hej på er! Då är julafton över och imorgon ska man återigen jobba. Hade en helt fantastisk julafton i alla fall med min älskade mor, hennes sambo, min bror, hans flickvän, hennes bror, hunden Leo o sen såklart min finaste pojkvän :) Var huuur mysigt som helst, va ju med hans familj förra året så va roligt att få vara med min familj detta år. Vi åt massor av julmat, spelade skippo, kollade på Kalle Anka, åt risalamalta och saffrans kladdkaka och bara hade det helt underbart. Tycker julen är en sån härlig högtid, man har inga måsten liksom. Man kan bara va, äta hur mycket som helst och njuta med sina käraste. Helt underbart! Har tyvärr inga bilder från gårdagen men passade på att måla mina naglar lite juligt i alla fall så den kan jag lägga upp. Va så sjukt längesen jag målade mina naglar nu, ska börja göra det lite oftare tror jag. Nu har jag ändå ett sådant jobb då jag faktiskt kan det! :) 
 
 

God Jul igen!

 
God Jul önskar även jag och Robert :)

God jul!

God Jul önskar jag o mina råttisar! :D
 
 
 
 

Lucia

God förmiddag! Sitter just nu i soffan medan vi värmer lussebullar i ugnen, spelar julsånger och har kalenderljuset tänt! Julmys på högsta nivå! Blir även glögg på det. Tycker det går så himla fort! Redan 3e advent imorgon liksom, snart har halva december gått o snart är det ett helt nytt år! 
 
Nu ska jag njuta av julfika :)
 

Need this!

Detta är det som står högst på listan att införskaffa när jag får lön, kommer veeeerkligen komma bra till använding nu! 
 

Perfekt söndagskväll!

 
 

Pyjamasoutfits

Älskar att gå runt i mysiga pyjamaser och tofflor på vintern, därför tänkte jag lägga upp två bilder på pyjamaser jag funderar på att skaffa. Tycker byxorna verkar så underbart sköna, är nämligen i fleece :) 
 
 

New York!

Jag kom på att jag inte har berättat att jag ska till New York i Februari, vilket jag kände att jag måste tala om! På min och min älsklings 3års dag, alltså den 5/10 gav han mig en "liten" present vilket jag inte alls förväntade mig o ännu mindre av det som låg inuti. Nämligen 2 biljetter till New York!! Jag blev så paff o svävade på typ små moln hela den kvällen, tror jag log i stort sett hela tiden. Är verkligen en stad jag har velat åka till så himla länge o nu ska jag dit, med världens underbaraste kille på denna jord! 11 Februari går flyget o att få dela denna resa med min bättre hälft är helt obeskrivbart! Ska bli så himla underbart, kommer verkligen bli en resa att minnas! O ni kommer såklart också få ta del av den, eftersom både jag o Robert gillar att fota kan ni vänta er en massa fina bilder! :)
 
 
 

Kalenderljus

Nu får man även tända kalenderljuset, supermys! O igår vare ju 1a advent så då fick man ju tända andventsljusstaken också hihi :)
 
 
 

Hello, December!

Nu är vi faktiskt inne i December månad och oj va det känns underbart! Älskar December, dels för att julafton och nyårsafton inte alls är långt ifrån men också för att alla börjar julpynta, julmarknaden drar igång och ja allt känns bara mysigt. Tycker det är så fint när man ser allt julpynt folk har satt upp i sina fönster, hur man kommer hem o tänder ljus, sätter på sig sina mystofflor o kryper ner under en filt i soffan med en varm choklad i handen. Kan man ju göra så fort det börjar bli mörkt o kallt förstås, men December är vinter för mig. Det är då snön ska komma o allt som har med julen att göra, en riktig mysmånad helt enkelt! :) Hoppas verkligen att snön kommer snart, lyser ju upp så himla fint!