Massa nytt!

Godmorgon alla, sovit gott? Det har jag gjort i alla fall med min älskling bredvid mig <3 Igår åkte vi till ikea då jag hade tänkt att köpa nytt överkast och kuddar, men med mig fick jag även en matta, en bordslampa o några galgar. Väldigt nöjd är jag med alltihopa o här kommer lite bilder på hur det ser ut i mitt rum just nu. Enjooy! :)
 



 
 
 

Pink nails

Tyckte det va dags att måla mina naglar igen så så här fick det bli. Är en rosett på tummen o hjärtan på dom andra Jag tyckte det blev rätt så fint i alla fall :) 

Dagens låååt <3

Neverstore - Do you miss me?

egoooo

haha, shit va töntig jag e men jag gillare ;)
 
 
 

vampire diaries

Hellu, ligger just nu i sängen o tänkte kolla på vampire diaries innan jag somnar. Älskar det programmet! Bilden vart lite mörk men jag hoppas att den duger ändå. Hörs imorgon, gooodnatt! :) 

Jobbelijobb

Tjolahopp! Nu blire att börja röra sig mot jobbet snart, har blivit förkyld o grejer. Uschusch, orkar inte med det. Får väl hoppas att det inte håller i sig så länge men man vet aldrig med mig, kan gå runt o vara förkyld jätte länge. Ha en bra onsdag i alla fall. Hörs sen!


Shopping!

Precis nätshoppat lite, hittade en tröja på hm för bara 20 kr då det va rea på den så kände att jag va tvungen. Fick bli en scarf också då summan på tröjan va för liten för att kunna beställa men känns bra i vilket fall. Behöver en scarf när våren kommer, känns faktiskt som våren äntligen är på gång nu. Underbart! :D 

Detta beställde jag. Får hoppas tröjan sitter bra bara, scarfen har jag inte så mycket att oroa mig för.
 

Möblerat om

Nu är jag äntligen klar med ommöbleringen i mitt rum, blev rätt så nöjd så så här får det se ut nu tills jag köper nya möbler. Passade på att storstäda också när jag ändå va igång, älskar när det är nystädat. Allt känns så himla fräscht :) 

Här har ni min fina dator också :) 
 

Måndag

I måndags jobbade jag o sen efter jobbet mötte jag upp Robert så åkte vi o köpte min dator hihi o sen satt jag vid den på kvällen, hämtade lite virusskydd o installerade lite uppdateringar o såå. Robert köpte ett våffeljärn också då det faktiskt va våffeldagen igår så gjorde både våfflor till huvdrätt o efterrätt med lite olika saker på. Till huvudrätt blev det våfflor med cremefraiche, löjrom o rödlök o till efterrätt blev det våfflor med nutella o jordgubbar. Riktigt gott vare! Så nu vet ni va jag har haft för mig dom här dagarna. Idag är jag ledig o är fortfarande hemma hos Robert, men ska hem senare idag o försöka möblera om mitt rum. Har ju min nya bärbara nu så behöver inte min stationära längre så tänkte ta bort den o försöka hitta någonstans där jag kan ha skrivbordet så länge. Får kolla på det när jag kommer hem, nu tänkte jag nog fixa lite lunch hihi :) 
 

Söndag

I söndags så åkte jag o Robbis hem till Karin o Göran, som är hans mammas pojkväns mamma o bror för att fira Karin som fyllde år. Massa gott blev det där också haha o påskägg fick jag också av Roberts mamma, va gulligt :) Trevligt vare o sen tog vi en tur hem till Pär o Emelie, som är Roberts bror o hans tjej då dom har flyttat så kollade på deras lägenhet o den va väldigt mysig o fin. Älskade deras badrum hehe, värmegolv, takdusch o den såg väldigt ny o fräsch ut. Ja, sen åkte vi hem till Robert o myste, målade ägg inför påsken också haha. Här kommer lite bilder :)
 

Lördag

I lördags va jag o mamsen hos min bror o hans flickvän Lisa då hon fyllde år. Eller egentligen fyller hon inte förrän 28e mars men vi firade henne lite i förväg. Mysigt vare o massa gott blev det. Sedan åkte vi till Mats djuraffär (mammas pojkvän) med lilla luddis då dom skulle va barnvakt åt honom. Där blev det mys med djuren o jag myste med en råtta. Saknar verkligen mina råttor, så himla mysiga djur. Skulle vilja ha råttor igen, dock får jag inte för mamma. Vi har haft husdjur i stort sett hela min uppväxt då jag är så djurtokig men nu har hon tröttnat haha. Så får väl bli när jag flyttar hemifrån kanske om jag lyckas övertala Robert hehe. Nä men en katt kommer vi nog skaffa i alla fall sen, har sagt att jag antingen vill ha katt eller råttor o katt vill han också haaa så så kommer det nog bli hihihi :)

I alla fall så kom Robert hem till mig på kvällen också så då blev det massa mys o ljus tända då det va earth hour så vi va så duktiga o släckte ner o stängde av alla tv-apparater o datorer också ;)

Haha såg en jätte konstig groda i djuraffären också, såg lite läskig ut faktiskt :P


Dagarna som gått

 
Hellu folks! Sitter här just nu med stjärnor runt mitt ansikte, läckert! Ville testa min nya webcam, köpte nämligen en ny dator igår hehe. Den som jag la upp här förut, kan ta kort på den sen o lägga upp så ni får se hur fläääschig den e. Gillar den jätte mycket hihi :) Har inte skrivit på några dagar nu juu, så tänkte därför berätta lite va som har hänt dom här dagarna, men orkar inte skriva allt i ett o samma inlägg så gör olika inlägg för varje dag så blire inte så himla mycket text i ett inlägg heller så ni orkar läsa liksom ;) Hörs soon!

Dagens låt <3


Mums!


Typ mellanmål eller nåt

Vet inte riktigt va jag ska kalla det här för något, har inte ätit någon lunch idag så blev en blandning mellan typ lunch o mellanmål eller nåt. Hur som helst så gjorde jag en sallad med lite olika nyttigheter i. Bara dressingen som är onyttigt tyyyyp. Va o gymmade en sväng idag också, är ledig idag så passade på o det gick riktigt bra faktiskt, så en glad o nöjd tjej sitter här framför tvn just nu o äter. Härligt!


Breakfast

Min frukost idag, älskar knäckebröd!


Inte skönt

Usch va inte alls skönt att powerwalka, va ju jätte isigt o jobbigt. Skulle gå ner för en backe så jag kunde promenera runt en fin äng nära mig o så va backen helt isig, men det såg jag inte eftersom det har snöat på nytt nu igen så jag börjar gå ner o ramlar såklart o glider ner för typ hela backen haha. Kan det snälla inte bli vååååår snart? Orkar inte med det här o att det ska hålla på agg snöa igen, uschfyoblääää! Haha här är märket efter mitt snygga glid ner.


Powerwalk!

Nu blire att dra ut på en powerwalk runda innan jobbet. Börjar ändå inte förrän 12:30 idag så kände att jag lika gärna kunde göra något hurtigt under förmiddagen istället för att sova as länge så ut o powerwalka fick det bli! Shit va jag känner mig hurtig just nu.


Ego pics


 

Romme

Hellu, åkte ju som sagt till Romme med älsklingen i lördags o åkte skidor. Eller jag spexade till det o åkte snowboard hähäää. Roligt vare i alla fall, trots att jag nästan ramlade mer än jag stod upp på snowboarden. Blev lite buttrig ibland när jag bara ramlade hela tiden då jag ville känna mig grym på att åka haha, menmen. Va ju trots allt bara andra gången jag åkte snowboard sååå, Robert va grym på att åka skidor i alla fall hihi. Bjussar på en liten video här från i lördags, så enjoooy! :) 
 

Torsdag

Hellu! Åkte till hi-sport idag efter jobbet för att kolla ifall dom hade några hyffsade handskar till bra pris då jag o Robert ska upp till Romme på lördag o åka skidor hihi, rooligt skare bli! :D så skidkläder är införskaffade, va bara handskar kvar o så hade dom ett par på hi-sport för bara 95 kr då det är sån rea nu. Kändes niiice, får hoppas att dom är tillräckligt varma bara, kändes som det men man vet ju aldrig så tar nog med mina fingervantar också för säkerhetsskull så det blir säkert braaa :)
 

My new closet

Hello everyone! Vet att jag fortfarande är dålig på att uppdatera, men har inte hänt så jätte mycket förutom att jag har jobbat väldigt mycket o varit med min pojkvän o därför har bloggen hamnat lite åt sidan. Va ledig igår o idag i alla fall så tänkte att jag kunde passa på att uppdatera nu. Möblerade om lite i mitt rum igår då min gamla garderob är borta nu så flyttade ner min nya längst ner till väggen där min gamla stod förut. Blev väldigt nöjd, så så får det vara så länge tills jag köper alla nya möbler jag vill ha o kan möblera om så som jag vill att det ska vara :) Så här ser det ut just nu i alla fall. 


Sääämst!

Vet att jag är säääämst på att uppdatera just nu, det går i vågor det där. Ibland är jag jätte bra o ibland suger jag. Menmen ska försöka uppdatera lite ikväll i alla fall. Nu ska jag mot jobbet o sen blire att åka hem till min älskling o spendera kvällen där. Myspyyys <3 kör på ett svart tema idag, förutom strumporna för dom är rosa hihi.


Byebye!

Hejdå garderoben. Nu ska jag o mamma snart montera ner den o ställa alla delar i källaren så länge så jag kan få plats med min nya. Känns sköööönt!


Geee mig