Godnatt!

Tänkte bara ladda upp en liten egobild innan jag går o lägger mig. Godnatt kära ni :) 
 

Torsdag

Hellu! Allt bra med er? Själv är det bara bra, förutom att man är halvt hörselskadad hehe... Vi håller på att få stambyten här i lägenheten just nu sååå det låter ju en del kan man säga, de borrar som bara den så just nu ser det ut såhär i vårat badrum:Men shit va fint det kommer bli när de väl är klara! :) O det är skönt att man har två toaletter i alla fall, dock har vi inte två duschar så duscha får man göra i källaren men det går rätt bra. 
 
Sen har jag även bakat kladdmuffins idag till min brors födelsedag som är imorgon, medan mamma gjorde en smörgåstårta. Fina de blev va? Längtar tills imorgon då man får äta upp allt hehe. 

O sist men inte minst har jag slagit in Alex present som är från mig och Robert. Tänker inte berätta va det är hihi, inte för att han läser min blogg direkt hehe men ändååå :) Är rätt nöjd med inslagningen faktiskt, brukar inte
vara så duktig på sånt, men tyckte den här blev rätt bra så det känns bra! :) 

Nu ska jag snart sova så vi hörs väl kanske imorgon igen. Hej då :) 
 
 

Godnatt!

Jaa kanske dags att sova nu, känner hur mina ögon blir tyngre o tyngre. Hörs väl kanske imorgon igen om jag har lusten att skriva något då. Här får ni en cool bild på en fladdermus. Tycker de är rätt läckra faktiskt, de är ju inte så vackra direkt men de är speciella... Jag gillar dem :)
 

Testbilder

Testar min nya kamera hihi! Hoppas på bra väder imorgon eller nåt så jag kan gå ut o fota också! :)
 

Söndag

Hellu!
Inte skrivit på några dagar nu men har inte haft lusten till det. Dock är jag tillbaka nu! Jaaa, va har hänt under de här dagarna dåååå? Varit med min pojkvän ganska mycket, sen va jag även i stan med min far i måndags o vi kollade på den nya Batman filmen o den va bra! Trodde dock att den skulle vara bättre, men helt klart sevärd! Köpte även en kofta med Musse Pigg på, eller ja pappa köpte den till mig, han stod för allt den kvällen. Gulligt av honom :)
 
Seeeeen köpte jag en systemkamera i fredags! Känns sjuuuukt bra, vet inte hur länge jag har velat ha en. Ganska länge är det i alla fall, är en Nikon D3100 o kan inte sådär jätte mycket om den än så va på en nybörjarkurs för just Nikon där han gick igenom de grundläggande stegen o hur de olika funktionerna påverkar bilderna o lite sånt! Intressant o lärorik kurs i alla fall, dock borde jag ha tagit med ett anteckningsblock då han gick igenom rätt mycket menmen, det ska nog gå bra! Övning ger färdighet liksom. Tänkte lägga upp bild på koftan o kameran nu i alla fall, hej så länge!
 
Finfina koftan hihi :)
Min fina systemkamera, dåligt ljus dock menmen.
 

Så braaa! :)


Hellu!

Hejhej, det här med att spåra ur när man tar bilder på sig själv, är det bara något jag brukar göra? Kollade igenom min papperskorg för att leta efter alla filmer som min mamma har tagit bort från datorn o även utorrent så måste ju både ladda ner utorrent o nya filmer. Buhu! Jag som va så filmsugen just nu... Menmen, hittade inte dom i alla fall, dock hittade jag rätt roliga bilder på mig hehe där jag inte orkar vara allt för seriös längre efter ett tag när jag fotar mig själv.. Kolla o njuuuuut haha! 
 
Jag när jag fortfarande orkar vara seriös..
O jag när jag inte orkar vara så seriös längre... 

 
 

Borta bra men hemma bäst!

Tjulelulu! Nu är jag äntligen hemma igen, kom hem i måndags o hade saknat min kära familj otroligt mycket faktiskt o min säng haha... o bara Stockholm i sig, så känns riktigt bra att vara hemma igen! Har dock älskat att jobba där nere, o imorgon ska jag faktiskt på någon rekryteringsträff där de söker folk till ett café i Hammarby Sjöstad, så håller tummarna för att jag får det! Har ju erfarenhet från Böda nu också så känns ju postitivt! Så jag tycker ni får ta o hålla tummarna för mig också faktiiiiskt!! 
 
Vet inte riktigt va jag ska skriva mer faktiskt, har inte så mycket bilder att ladda upp heller därifrån men kan väl ladda upp dom jag har nån dag, kanske imorgon hehe för jag orkar inte föra över dom till datorn just nu så lat som jag e hehehe. 
 
Hare gött! Puss!