Saffranskladdkaka!

Här är saffranskladdkakan som jag bakade förut, va tvungen att ta en liiiiten bit från kanten o smaka o jag tror att den kommer va god! Jag hoppas på det, imorgon får jag smaka på riktigt i alla fall. 

Snart ska jag, Robert o Roberts lillasyster Elin som vi passar kolla på nån film. Lutar mot skräckfilm vilket jag inte har något emot. Älskar det! 
 

Julbak

Eftersom att det är 1:a advent imorgon har jag o min käraste passat på att baka lite idag då vi även får finbesök imorgon. Dock jobbar jag så jag kan inte vara med men dom får njuta av allt åt mig också! Det som ni ser på bilden här ovanför är en saffranskladdkaka som just nu står i ugnen. Jag har ingen aning hur den kommer bli eller smaka, dock smakade jag smeten o den va god haha så det är bara att hoppas att kakan också blir det :) Annars har vi i alla fall lussebullar som blev lyckade! 
 
 
 

Julstämning på hög nivå

Hejsan! Seg på att uppdatera, jo tack! Men nu ska det bli ändring på det då jag saknar att blogga alldeles för mycket o sen tycker min käre sambo att det är mysigt att läsa min blogg så för hans skull är det också :) Nu har vi börjat julpynta är hemma, kan inte göra sådär jätte mycket i en lägenhet på 28 kvm men vi lyckades få till det bra ändå tycker jag! Känner mig jätte nöjd! :D Här kommer lite bilder på vårt fina julpynt, helt sjukt att det inte ens är 1 månad kvar till jul! Dagarna bara rullar iväg. 
 
Vår egna lilla tomtestad hihi
Såklart att råttorna ska få lite julfint i deras bur också, inte min idé att sätta upp en diskokula dock haha!