Supernatural

Åh har verkligen fastnat för den här tv-serien, så sjuukt bra! o när jag har fastnat för nånting så kan jag inte sluta kolla på det. Det enda jag kollar på känns det som just nu, sätter på det istället för att kolla på tvn o så men det är ju så braa! :D skulle behöva sova snart också då jag ska upp tidigt imorgon men tänker nog kolla på två avsnitt till innan jag somnar i alla fall hihih! 
 
Juste! Kan ju även passa på att säga va jag tyckte om Hunger Games som jag kollade på förra helgen. Den va jääätte braa! Spännande o lika bra som ettan, eller snäppet bättre kanske. Dock gillade jag inte slutet! Slutade på ett sådant sätt så man bara längtar tills trean kommer!! Tycker ni ska gå o se den i alla fall om ni inte redan har sett den vill säga, för grymt bra va den! 
 

2 år!

Kom precis på att jag nu har haft den här bloggen i 2 år haha! Startade den 11 januari 2012 så ja 2 år o två dagar då. Rekord för mig haha då jag har tröttnat efter typ ett halvår, ibland inte ens så länge :P men den längsta bloggen innan den här hade jag i lite över ett år o tyckte det va aaas länge! Känns bra i alla fall, även om den kanske inte är världens roligaste just nu då jag inte är så jätte bra på att uppdatera. Känns roligt ändå så kände att jag bara ville dela med mig utav det häär! :D 
 
Hittade även en låt som jag lyssnade på mycket förut som jag av nån anledning fick på hjärnan idag men kunde inte komma på va den hette. Sen när jag läste mina allra första inlägg här på bloggen för en stund sedan, för att se va jag skrev om då hittade jag den där hihi! Så nu sitter jag o sjunger till den här i sängen haha o tänkte dela med mig utav den ännu en gång! Hej så länge! 
 

Snööö

Tyckte det inte alls va kul att det har kommit snö först men nu tycker jag det känns väldigt bra faktiskt. Lyser upp så fint, va så grått o trist innan. Dock kunde det ha varit liiiite varmare ute, typ -2 grader hade varit helt okej :P men känns mysigt med snö i alla fall, så länge det försvinner i typ februari så våren kan komma sen ;)





I'm back

Haha då är man tillbaka i sitt Sims spelande and I like it :D




Biooo!

Nu blire bio med min fina! Hunger Games ska vi see! Har hört att tvåan är bättre än den första så får väl se ifall vi också tycker det ;) Mysigt ska det bli i alla fall :)







The Sims!

Haha nu äre dags att börja spela The Sims 3 igen :D va längesen jag spelade det, men nu har suget kommit tillbaka. Det är ju så kul! O har fått låna alla dom här på bilden nedan utav Helena (hade bara ettan innan) så då blir det ju sååå mycket roligare!!! Ska köpa CD-läsare först bara då min dator inte har det o sen är det bara att sätta igång hehe!




Nyår!

Hej på er gott folk! Åkte som sagt ner till Öland för att fira nyår o det va faktiskt 8 andra bilar på den campingen vi va på så va inte helt ensamma haha. Riktigt mysigt vare i alla fall att få fira in 12-slaget med min finaste o va kul att det va lite andra där också som vi kunde smälla raketer med :) Hoppas ni hade ett bra nyår! Här kommer lite bilder, hej så länge! 
 
Vi åt gratinerad hummer :)
Och toastskagen på tunnbröd till förrätt :)
Chokladfondanter till efterrätt :)
Så här såg min pojkvän ut på nyår ;)
O så här såg jag ut