Öland!



Nu åker jag o den här snyggingen ner till Öland o firar nyår hihi. Gott Nytt År på er allihopa! :D

Julafton

Gokväll! Har inte skrivit på några dagar nu, jag o Robert har njutit för fullt av våran ledighet o firat jul i omgångar haha! Eftersom hans föräldrar också är skilda har vi åkt runt till var o en o ätit julmat o öppnat julklappar hihi. Mysigt har det varit men är ganska trött på julmat just nu haha. Kan visa alla julklappar vi har fått sen, nu tänkte jag lägga upp alla bilder från julafton i alla fall när vi va hos roberts far o firade :) Min klänning jag har på mig är även den som jag lade upp här förut som jag va sugen på att köpa till jul ;) 
 
Hade en liten tomteluva o julgranskulor till örhängen också hihi :)
 

God Jul!

God Jul önskar jag o Robert :) faktiskt första året som vi firar jul tillsammans o även första som jag firar utanför min familj men otroligt mysigt! o så här fina är vi idag! Ni får bättre bilder sen, så länge får ni nöja er med den här. Ha en riktigt bra jul, för det ska vi ha!




Mysigt!

Frukost med fil, vörtbröd o tända ljus. Myyysigt!




Sovmorgon

Godmorgon! Börjar inte förrän 12:30 idag så har gjort mig en god frukost o tänkte kolla på How I Met Your Mother hihi. Mysigt! Tänkte nog ha ansiktsmask också. Är så otroligt härligt att bara slappna av o ta det lugnt innan man ska till jobbet, det värsta jag vet är att stressa. Blir så mycket gladare när man har fått en lugn morgon och haft god tid på sig att äta o fixa sig o så. Tycker det är jätte viktigt! :) Dock stressar jag lätt när jag börjar 6:15 på morgonen eftersom jag redan går upp vid 5 då, då blir det bara att jag sminkar mig o äter snabbt o går sedan iväg till jobbet. Vet inte riktigt hur jag ska göra med det för vill ju inte gå upp tidigare heller haha. Menmen! Idag har jag i alla fall sovmorgon som sagt så det känns väldigt härligt! 
 

 
 

Beställt jeans

Beställde jeans från Nelly.com nyss, har redan precis köpt två par svarta jeans typ haha men tyckte dom här va så fina o tycker svarta jeans är så fint så va bara tvungen. Fri frakt just nu också så kändes ju ännu bättre! Hoppas dom passar bara ;)
 
 

Julbord!

Hejsan! Inte långt kvar till julafton nu, inte ens en vecka. Känns jätte konstigt, känns som att det är ganska långt kvar men det är det ju inte! Önskar att det kunde falla lite snöflingor från himlen bara, fint när det är lite vitt på marken till jul o så kan det försvinna typ dan efter nyår. Det skulle vara perfekt! ;) I alla fall så var jag på julbord igår med jobbet. Riktigt trevligt vare! Spelade bowling först o sen vart det julbuffé med mat o godsaker. Massa godsaker hade dom haha! Bowlingen gick väl hyffsat, fick tre strikes på raken i alla fall, det kändes bra :) Mysig kväll vare, roligt att få umgås lite utanför jobbet också liksom. Så här såg jag ut igår o så är det en bild på en del av efterrätten hihi.

En bättre bild på håret

Hihi, jag (Thereses kära pojkvän Robert) tyckte inte att bilden som hon själv la upp visade hur snygg hon faktiskt är med sitt "nya" hår, så därför bjuder jag på en bättre här! BRA VA!? :D
 

Färgat håret

Hellu! Färgade håret i söndags o så här blev reslutatet. Blev gaaaanska mörkt men jag känner mig nöjd. Tycker jag passar i det o känns otroligt skönt att min utväxt är borta, hade hunnit växa ut rätt mycket så :P




Filmmys

Gokväll på er! Har precis lagt mig i sängen med en chai latte i handen o tänkte kolla på någon film. Är omringad av lite ljus också så det blir ännu mysigare. Gäller att göra det bästa för att uppskatta vintermörkret o vad passar inte bättre då än att dricka något varmt, gosa ner sig i sängen o tända lite ljus? Jag tycker i alla fall att det är himla mysigt :) 

Ha det bra så länge! o förlåt för att jag är kass på att uppdatera!