Tja!

Hej på er, torsdag idag då, bara en dag kvar o sen är det helg! Den här helgen åker jag hem till Stockholm, vilket jag gjorde förra helgen också för att träffa alla de nära o kära. Min morfar o hans fru kommer upp den här helgen också så det ska bli roligt, de bor i Skåne så. Sen är det bara två veckor kvar här! Shit va tiden har gått fort! Känns inte alls som vi har varit här i 3 veckor redan faktiskt, det flyter på bra! Men det ska bli skönt att komma hem igen, borta bra men hemma bäst liksom. Ska bli skönt att åka hem över helgen också, saknar min pojkvän väldigt mycket just nu, han är helt underbar. Världens finaste kille <3 Men nu ska jag ta en dusch, bjuder på en bild på mig o min pojkvän så länge hihi! Herrå!


Onsdag

Tjoo! Min käre pojkvän har klagat på att jag är så dålig på att uppdatera bloggen, så får väl ta o göra det nu hehe så blir han glad :) Allt bra med er? Själv är det bara bra, fortfarande awsome på praktiken o igår va första dan som jag o Rasmus fick åka på runda helt själva o mata djuren o sådär. Det har gått väldigt bra, har kommit in i rutinerna nu så dagarna går rätt fort då man vet va som ska göras o sådär. De har väääärldens mysigaste rödräv där också som brukar hoppa upp på ens axlar o grejer, den älskar vantar också, hon har bitit hål på mina haha men de går att använda fortfarande så det är ju bra! De har även ett väldigt argsint rådjur haha, han står o väntar vid matskålarna när man kommer in o ska ge mat o förbereder sig för attack hela tiden haha, men han är gullig. Sen finns det även en varg som brukar komma väldigt nära, stod bara några centimeter från honom för några dagar sedan men så fort jag började närma mig så sprang han iväg hehe. Jaja, har det väldigt bra på praktiken i alla fall så det känns bra då jag ska vara här i fem veckor liksom. Har även tagit en del bilder, så kan ju lägga upp några nu! Vi hörs, herrå!


Kummin, det argsinta rådjuret hehe.


Myskoxen Moses.


Rasmus som ger mat till vargarna.


Jag som ger mat till vargarna.


Den mysiga rödräven Gloria :)


Älg.


Gillar utsikten, så mycket finare i verkligheten men aa.


Järvzoo

Ja, har ju praktiserat på Järvzoo i två dagar nu o jag trivs verkligen as bra!! Känns som att de här fem veckorna kommer bli awsome! Sjukt trevliga anställda och de förklarar så bra o visar oss så vi lär oss allt djuren ska ha o sådär. Vi får även köra runt med fyrhjuling i parken och jag fick hålla i en rovfågel för första gången idag! Tycker dom är så grymt mäktiga så det va riktigt kul!

Ja, är väldigt glad att jag hamnat på ett så bra ställe, speciellt eftersom min förra praktikplats inte va så bra, så det känns ju riktigt roligt! Nu ska jag avsluta för att kolla på "den sista dokusåpan" som börjar snart! Hare gött, herrå!

Sista dan i Sthlm

Ja, nu har man snart packat klart inför att vara i Järvsö i fem veckor... Kommer dock hem en helg, skulle sakna dom här hemma för mycket annars, speciellt min mamma o min pojkvän. Lite blandade känslor inför att åka iväg, men hoppas det blir roligt. Det är skönt att man inte åker själv i alla fall :) Nej nu ska jag fortsätta packa o sedan göra min mamma sällskap ute på balkongen, sista dan jag träffar henne idag då jag ska hem till min pojkvän ikväll o sova där. Ska krama henne lite extra mycket hihi. Puss!