Turkiet

Hej på er allesammans! Vet att jag inte har bloggat på sjuuuuukt länge men kände att det va dags nu! Eller ja, min käre sambo har varit på mig ett tag nu så för att göra honom glad kände jag att det va dags. Jag va ju som sagt i Turkiet för två månader sen nu o vi hade det huuur mysigt som helst! Va underbart att få vara där en vecka med min älskade mor o vi har bestämt att vi måste göra sånt här lite mer. Om vi känner att vi inte har råd att just åka utomlands tänkte vi i alla fall ta någon kryssning eller så, vilket jag tyckte lät som en toppen idé! Eftersom jag nu bor med min pojkvän också så ses vi ju inte lika ofta längre så då blir det ju perfekt att få åka iväg lite o bara umgås :) Här kommer bilder från vår resa! Enjoy! 
 
Utsikten från vårt hotell :) 
Stranden o berget vi gick upp på :)
Baren vid hotellet där vi va några gånger. Riktigt trevliga och charmiga servitörer o dom hade dansshow där varje kväll :)
Strawberry daquiri 
Vi klippte oss där o frisören gjorde en sån här fin fläta i mitt hår hihi :)
O mamma blev så här fin i håret :)Vi åt på baren en kväll o ena servitören gjorde ett fint hjärta till oss :)
 
Min fina mor :)
Nu började vi klättra upp för berget o utsikten blev bara bättre o bättre.. Helt otroligt va fint det va! 
Ett gammalt slott hade varit där uppe. Tänk o gifta sig där liksom ;)
Nu va vi högst upp! :)
På vägen ner igen så stannade vi till på ett fik där vi åt en turkisk dessert. Hette Turkish Delight eller nåt sånt och oj så god den var!! Måste verkligen testa på att baka den här hemma nån gång om jag hittar något recept!